VN Miamija 5. - 7. svibnja 2023.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Koje oduševljenje i govor tijela ferrarijevih vozača.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakva vožnja Maxa danas. To su te 2-3 desetinke koje ima na raspolaganju u svakom trenutku i Perez nije imao šanse. Možda da su Red Bullu riskirali i stavili Perezu hard na startu jer čak da i izgubi poziciju vjerojatno bi je brzo vratio.

Užas od pacea za Ferrari danas u drugom stintu. Leclercu trebalo 38 krugova da pređe K-Maga. Jako loše i od vozača i od bolida u utrci danas. Odličan Russell i Alonso standardan.

Jako dobra vožnja Tsunode!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Kreće cringe :mrgreen:

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Jesu li mclareni bili na stazi danas?
Katastrofa

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Bome dobar Yuki,ove godine ,samo AT slab!
Engine mode 11!
Position 5!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ferrari je napisao/la: 07.05.2023., 23:12 Možda da su Red Bullu riskirali i stavili Perezu hard na startu jer čak da i izgubi poziciju vjerojatno bi je brzo vratio.
Da.. Trebali su se vise fokusirati na Maxa, manje na ostale.. Ispade da bi vecu prednost napravio da je starto na H..
Fino Alla Fine

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Kico je napisao/la: 07.05.2023., 23:14 Bome dobar Yuki,ove godine ,samo AT slab!
Čudi me da je u anketi na početku sezone preko 50 posto ljudi čini mi se prognoziralo da će izgubit od de vriesa

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Još utrka, dvije pa će Alonso imati sam bodova više od Ferrarija, obojice skupa.
"What a little star." May 26, 2012.

Tudum
Formula 4
Formula 4
Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:18 Čudi me da je u anketi na početku sezone preko 50 posto ljudi čini mi se prognoziralo da će izgubit od de vriesa
Mene ne čudi.
Yuki lani nije pokazivao nikakve znakove napretka, a Nyck je svima zamazao oči sjajnim nastupom u Monzi.
Jbg, ako je zavarao Marka i Tosta kako neće fanove?

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
cestitke maxu. prava izvedba jednog prvaka kao sto i je. kapa dolje.

perez nije po meni bio tako los alo m-h je se pokazala kao losija taktika od h-m.

da je perez startao na h imao bi velike sanse.

hamitlon na kraju dobar, russell takodjer. merc iskoristio najvise sto je mogao.

alonso doktor. samo pokazuje da itekako ima sto raditi na gridu, vjerujem jos koju godinu cak.

pobjednicki bolid nece vjerojatnk nikada vise dobiti ali i dalje ce sto god da dobije, odraditi barem 120%

ferrari jebiga, sro reci. i kada nema nekih kardinalnih gresaka znaju se nekako slabo porovesti.

ocekivao sam bolju utrku sveukupno s obzirom na startne pozicije ali na kraju nista od toga...

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Tudum je napisao/la: 07.05.2023., 23:32
Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:18 Čudi me da je u anketi na početku sezone preko 50 posto ljudi čini mi se prognoziralo da će izgubit od de vriesa
Mene ne čudi.
Yuki lani nije pokazivao nikakve znakove napretka, a Nyck je svima zamazao oči sjajnim nastupom u Monzi.
Jbg, ako je zavarao Marka i Tosta kako neće fanove?
Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.

Tudum
Formula 4
Formula 4
Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:41 Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.
Prije bih rekao da je Gasly lani bio očajan nego što je Yuki napredovao.

Zato mu za ovu sezonu skidam kapu. Bez greške prvih 5 utrka.
Bio sam uvjeren da mu je ovo zadnja sezona u F1.
Drago mi je da nije tako.

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god

Charles Leclerc tvrdi da je njegov bolid ponovno imao problema s određenom vrstom vertikalnih oscilacija, što je rukovanje učinilo borbenim kroz čitavu utrku. Bome su Nikolas Tombazis i Patrick Symonds dobro zapetljali ovaj tehnički pravilnik. :thumbs: Nadam se da će paket nadogradnji koji se prema nekim predviđanjima očekuje iza Imole predstavljati potpuni zaokret u pouzdanom ponašanju Ferrarijevog bolida, jer čini mi se da je to sada bitnije nego same performanse. Svi osim Red Bulla i Aston Martina uvelike variraju od staze do staze.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
avetma je napisao/la:KMag jedan od najboljih ikad u race trimu :mrgreen:
A Karlito toliko spor ipak ima 10 poena prednosti slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Tudum je napisao/la: 07.05.2023., 23:44
Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:41 Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.
Prije bih rekao da je Gasly lani bio očajan nego što je Yuki napredovao.

Zato mu za ovu sezonu skidam kapu. Bez greške prvih 5 utrka.
Bio sam uvjeren da mu je ovo zadnja sezona u F1.
Drago mi je da nije tako.
Yuki i Gasly su bili katastrofa prošle sezone
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Bravo Max. Perez nema šanse, apsolutno nikakve šanse.
Jedino kako Max može izgubiti naslov je hrpa nesretnih DNF-ova.
slika

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Baš...s ovim je pokazao da apsolutno nema šanse. On se jednostavno nije mogao odlijepiti od Sainza i Alonsa, pa što imaš onda tražiti dok ih kolega iza tebe preskače :thumbsd:
Čak i da su s Maxom riskirali i odvrnuli motor (iako po pravilima ne smiju dirati, jer bi od početka kvalifikacija zaključano) a nisu znali da će loše startati, pa i da kolega ima dozvolu da ga gazi, ne može se dogoditi da on u pola utrke nije skupio parem 10 s prednosti pred 2.

Ovo izgleda čak gore nego kad obojica kranu s 1-2, pa onda malo odu i tak se vozikaju do kraja utrke.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Tako ste isto opisivali Rosberga poslije recimo Njemačke i Mađarske '16 pa znamo šta je bilo

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Perez i Ferrari teški let down :(
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Čini se da ground effect bolidi nisu donijeli nikakvo poboljšanje pretjecanja. Prošle godine je još bilo kako tako zbog dupinjanja i dječjih boleti bolia. Ove godine se vratila stara bojka praćenja bolida i prolazaka jedino kroz drs. Ako i tada. Treba smanjiti težinu bolida, ovo je već smiješno.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡