VN Miamija 5. - 7. svibnja 2023.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakva vožnja Maxa danas. To su te 2-3 desetinke koje ima na raspolaganju u svakom trenutku i Perez nije imao šanse. Možda da su Red Bullu riskirali i stavili Perezu hard na startu jer čak da i izgubi poziciju vjerojatno bi je brzo vratio.
Užas od pacea za Ferrari danas u drugom stintu. Leclercu trebalo 38 krugova da pređe K-Maga. Jako loše i od vozača i od bolida u utrci danas. Odličan Russell i Alonso standardan.
Jako dobra vožnja Tsunode!
Užas od pacea za Ferrari danas u drugom stintu. Leclercu trebalo 38 krugova da pređe K-Maga. Jako loše i od vozača i od bolida u utrci danas. Odličan Russell i Alonso standardan.
Jako dobra vožnja Tsunode!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Kreće cringe 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Da.. Trebali su se vise fokusirati na Maxa, manje na ostale.. Ispade da bi vecu prednost napravio da je starto na H..Ferrari je napisao/la: 07.05.2023., 23:12 Možda da su Red Bullu riskirali i stavili Perezu hard na startu jer čak da i izgubi poziciju vjerojatno bi je brzo vratio.
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Još utrka, dvije pa će Alonso imati sam bodova više od Ferrarija, obojice skupa.
"What a little star." May 26, 2012.
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Mene ne čudi.Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:18 Čudi me da je u anketi na početku sezone preko 50 posto ljudi čini mi se prognoziralo da će izgubit od de vriesa
Yuki lani nije pokazivao nikakve znakove napretka, a Nyck je svima zamazao oči sjajnim nastupom u Monzi.
Jbg, ako je zavarao Marka i Tosta kako neće fanove?
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
cestitke maxu. prava izvedba jednog prvaka kao sto i je. kapa dolje.
perez nije po meni bio tako los alo m-h je se pokazala kao losija taktika od h-m.
da je perez startao na h imao bi velike sanse.
hamitlon na kraju dobar, russell takodjer. merc iskoristio najvise sto je mogao.
alonso doktor. samo pokazuje da itekako ima sto raditi na gridu, vjerujem jos koju godinu cak.
pobjednicki bolid nece vjerojatnk nikada vise dobiti ali i dalje ce sto god da dobije, odraditi barem 120%
ferrari jebiga, sro reci. i kada nema nekih kardinalnih gresaka znaju se nekako slabo porovesti.
ocekivao sam bolju utrku sveukupno s obzirom na startne pozicije ali na kraju nista od toga...
perez nije po meni bio tako los alo m-h je se pokazala kao losija taktika od h-m.
da je perez startao na h imao bi velike sanse.
hamitlon na kraju dobar, russell takodjer. merc iskoristio najvise sto je mogao.
alonso doktor. samo pokazuje da itekako ima sto raditi na gridu, vjerujem jos koju godinu cak.
pobjednicki bolid nece vjerojatnk nikada vise dobiti ali i dalje ce sto god da dobije, odraditi barem 120%

ferrari jebiga, sro reci. i kada nema nekih kardinalnih gresaka znaju se nekako slabo porovesti.
ocekivao sam bolju utrku sveukupno s obzirom na startne pozicije ali na kraju nista od toga...
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.Tudum je napisao/la: 07.05.2023., 23:32Mene ne čudi.Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:18 Čudi me da je u anketi na početku sezone preko 50 posto ljudi čini mi se prognoziralo da će izgubit od de vriesa
Yuki lani nije pokazivao nikakve znakove napretka, a Nyck je svima zamazao oči sjajnim nastupom u Monzi.
Jbg, ako je zavarao Marka i Tosta kako neće fanove?
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Prije bih rekao da je Gasly lani bio očajan nego što je Yuki napredovao.Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:41 Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.
Zato mu za ovu sezonu skidam kapu. Bez greške prvih 5 utrka.
Bio sam uvjeren da mu je ovo zadnja sezona u F1.
Drago mi je da nije tako.
-
gosuasus
- Formula 4
- S nama već: 8 god
Charles Leclerc tvrdi da je njegov bolid ponovno imao problema s određenom vrstom vertikalnih oscilacija, što je rukovanje učinilo borbenim kroz čitavu utrku. Bome su Nikolas Tombazis i Patrick Symonds dobro zapetljali ovaj tehnički pravilnik.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A Karlito toliko spor ipak ima 10 poena prednostiavetma je napisao/la:KMag jedan od najboljih ikad u race trimu

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Yuki i Gasly su bili katastrofa prošle sezoneTudum je napisao/la: 07.05.2023., 23:44Prije bih rekao da je Gasly lani bio očajan nego što je Yuki napredovao.Scuderia je napisao/la: 07.05.2023., 23:41 Ne slažem se da yuki nije pokazao napredak lani. Prvu je sezonu bio užasan, lani je bio puno bliže gaslyu.
Zato mu za ovu sezonu skidam kapu. Bez greške prvih 5 utrka.
Bio sam uvjeren da mu je ovo zadnja sezona u F1.
Drago mi je da nije tako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Baš...s ovim je pokazao da apsolutno nema šanse. On se jednostavno nije mogao odlijepiti od Sainza i Alonsa, pa što imaš onda tražiti dok ih kolega iza tebe preskače
Čak i da su s Maxom riskirali i odvrnuli motor (iako po pravilima ne smiju dirati, jer bi od početka kvalifikacija zaključano) a nisu znali da će loše startati, pa i da kolega ima dozvolu da ga gazi, ne može se dogoditi da on u pola utrke nije skupio parem 10 s prednosti pred 2.
Ovo izgleda čak gore nego kad obojica kranu s 1-2, pa onda malo odu i tak se vozikaju do kraja utrke.

Čak i da su s Maxom riskirali i odvrnuli motor (iako po pravilima ne smiju dirati, jer bi od početka kvalifikacija zaključano) a nisu znali da će loše startati, pa i da kolega ima dozvolu da ga gazi, ne može se dogoditi da on u pola utrke nije skupio parem 10 s prednosti pred 2.
Ovo izgleda čak gore nego kad obojica kranu s 1-2, pa onda malo odu i tak se vozikaju do kraja utrke.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Tako ste isto opisivali Rosberga poslije recimo Njemačke i Mađarske '16 pa znamo šta je bilo 

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Čini se da ground effect bolidi nisu donijeli nikakvo poboljšanje pretjecanja. Prošle godine je još bilo kako tako zbog dupinjanja i dječjih boleti bolia. Ove godine se vratila stara bojka praćenja bolida i prolazaka jedino kroz drs. Ako i tada. Treba smanjiti težinu bolida, ovo je već smiješno.