MotoGP
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Marquez pao.
Lorenzo pobjegao.
Pedrosa i Rossi se borili za drugo mjesto.
Rossi na sve moguće načine pokušao obići Pedrosu, čak ga je na kočenju i 4-5 puta pretekao, ali je ovaj odmah to vraćao narednu krivinu.
Jbga, Pedrosa sad našao da pokazuje zube. Nije ovako vozio barem 2-3 zadnje godine.
Razlika Rossi - Lorenzo sad je 14 bodova. 4 trke su do kraja.
Nadam se da ova 4 boda što ih je mogao osvojiti dodatno, neće koštati Doktora 10. titule.
Marquez, i ako se nadao da bi mogao do titule (što bi bilo ravno čudu), sa ovom padom se oprostio od titule. Teoretski je može osvojtit, ali šanse su mu skoro pa nikakve.
Lorenzo pobjegao.
Pedrosa i Rossi se borili za drugo mjesto.
Rossi na sve moguće načine pokušao obići Pedrosu, čak ga je na kočenju i 4-5 puta pretekao, ali je ovaj odmah to vraćao narednu krivinu.
Jbga, Pedrosa sad našao da pokazuje zube. Nije ovako vozio barem 2-3 zadnje godine.
Razlika Rossi - Lorenzo sad je 14 bodova. 4 trke su do kraja.
Nadam se da ova 4 boda što ih je mogao osvojiti dodatno, neće koštati Doktora 10. titule.
Marquez, i ako se nadao da bi mogao do titule (što bi bilo ravno čudu), sa ovom padom se oprostio od titule. Teoretski je može osvojtit, ali šanse su mu skoro pa nikakve.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 27.09.2015., 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Odakle je dosla ova verzija Danija?
eh Dani gdje si bio ranije... Ovo je bilo sjajno.
Marc jos jednom luzer.
Tapatalk

Marc jos jednom luzer.
Tapatalk
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sve čestitke Lorenzu na pobjedi, odradio je to kako to i inače radi, odjurio je naprijed i mirno iskontrolirao utrku, bravo!
ALI, za mene je heroj utrke Dani Pedrosa, svaka čast Daniju na onakvoj vožnji, borio se lavovski i nije dopustio Valentinu da prođe, genijalno
Za Marqueza je već dugo jasno da nema nikakve šanse za naslov, osim onih teoretskih. Danas je to samo dodatno potvrdio. Nema veze, Yamahini momci će nas sami dovoljno zabaviti u međusobnoj borbi, sad su na 14 bodova razlike u Rossijevu korist, nadam se da ćemo biti u neizvjesnosti do posljednjeg kruga u Valenciji
ALI, za mene je heroj utrke Dani Pedrosa, svaka čast Daniju na onakvoj vožnji, borio se lavovski i nije dopustio Valentinu da prođe, genijalno

Za Marqueza je već dugo jasno da nema nikakve šanse za naslov, osim onih teoretskih. Danas je to samo dodatno potvrdio. Nema veze, Yamahini momci će nas sami dovoljno zabaviti u međusobnoj borbi, sad su na 14 bodova razlike u Rossijevu korist, nadam se da ćemo biti u neizvjesnosti do posljednjeg kruga u Valenciji

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Gledao sam prvih par krugova a kasnije nisam mogao i naravno drago mi je da je Lorenzo dobio i priblizio se Rossiu.Marc se ipak oprostio od titule mislim jos nije ali sanse su male.Onih nekoliko krugova koje sam gledao sam vidio kako Dani sjajno vozi i brani se i svaka mu cast na tome ali mi je drago sto je Jorge smanjio zaostatak i mislim da cemo gledat uzbudljivu zavrsnicu.
Kad sam vidio sa Rossieve onboard kamere kako Honda parla na pravcima 334km/h je isao Dani prije startno ciljne ravnine pa pomislio sam bi li to Lewisov W06 mogao mislim F1 auto je brzi to je sigurno ali i ovi motocikli idu odlicno i skoro na svakoj utrci padaju rekordi staza steta sto to nemozemo gledat u F1 a prije svega F1 bi se trebala ugledat na MotoGP.Toliko od mene
Kad sam vidio sa Rossieve onboard kamere kako Honda parla na pravcima 334km/h je isao Dani prije startno ciljne ravnine pa pomislio sam bi li to Lewisov W06 mogao mislim F1 auto je brzi to je sigurno ali i ovi motocikli idu odlicno i skoro na svakoj utrci padaju rekordi staza steta sto to nemozemo gledat u F1 a prije svega F1 bi se trebala ugledat na MotoGP.Toliko od mene

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
croatic sto kazes na zadnji krug trojke? Ako si ikad vidio vecu ludnicu u zadnjem krugu dajem ruku, ma obe ruke 
Tapatalk

Tapatalk
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Može mi netko reći što je s Marquezom ove godine? Zašto toliko često pada, koji je klinac?
Hvala
Hvala
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
Prije 2-3 godine gledao sam utrku u Assenu ako se nevaram vozi li su ovi iz manje kategorije mislim da je Moto2 bio i u zadnji krug ih je 5-6 vozaca uslo s istim izgledima da moze svaki od njih pobijedit e to je bila ludnica a bilo je i padova u tom zadnjem krugu.Felipe je napisao/la:croatic sto kazes na zadnji krug trojke? Ako si ikad vidio vecu ludnicu u zadnjem krugu dajem ruku, ma obe ruke
Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Pa to ti je normala u Moto3, najmanje pet vozaca u dvije sekunde (i to nam nije bas zanimljiva utrka kada imamo samo pet vozaca u borbi). Prosle godine u Brnu 18 vozaca u tri sekunde. 
@Explorer
Mislim da je to ono sto je Alex rekao, Marc ce kada god sjedne na motor voziti maksimum. U pocetku sezone je bilo dosta frustrirajuce jer je Honda bila jako losa. Tada je dosta vozio na granici, nekad je padao nekad ne (sjetimo se samo onog pole kruga iz Austina, i danad me jeza hvata kad se sjetim onog kocenja i prolaska kroz 7, 8 i 9 zavoj). Od kako su se vratili na proslogodisnju verziju, Yamahe su vec tada bile daleeeko ispred u prvenstvu i morao je voziti sa svime sto ima da ih pobijedi. Vozi na maksimumu svaki put, takav je, srcan. Vozio je tako i protekle dvije godine samo sto je Honda bila bolja.
Tapatalk

@Explorer
Mislim da je to ono sto je Alex rekao, Marc ce kada god sjedne na motor voziti maksimum. U pocetku sezone je bilo dosta frustrirajuce jer je Honda bila jako losa. Tada je dosta vozio na granici, nekad je padao nekad ne (sjetimo se samo onog pole kruga iz Austina, i danad me jeza hvata kad se sjetim onog kocenja i prolaska kroz 7, 8 i 9 zavoj). Od kako su se vratili na proslogodisnju verziju, Yamahe su vec tada bile daleeeko ispred u prvenstvu i morao je voziti sa svime sto ima da ih pobijedi. Vozi na maksimumu svaki put, takav je, srcan. Vozio je tako i protekle dvije godine samo sto je Honda bila bolja.
Tapatalk
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
Jesi me sad našao, u trojci je uvijek ludnica u zadnjem krugu, tko bi sad sve to uspoređivao i odredio najluđeFelipe je napisao/la:croatic sto kazes na zadnji krug trojke? Ako si ikad vidio vecu ludnicu u zadnjem krugu dajem ruku, ma obe ruke

Kad smo kod trojke, ne želim ispasti zloban, ali skočio sam od sreće kad sam vidio Kenta kako pada

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ako si ti skočio od sreće onda zamisli moju rekaciju. 
Kaže Aco na Sport Klubu: "I sa ovime Danny Kent najvjerojatnije osigurava titul...uuuu Kenta pada!"

Kaže Aco na Sport Klubu: "I sa ovime Danny Kent najvjerojatnije osigurava titul...uuuu Kenta pada!"

Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
Na BT Sportu je bio tradicionalni Keithov "ooooooooh", ali čini mi se da je bio blaži "ooooh" nego inače zbog Bastianinija 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Danas je Yamaha osigurala svoj prvi momčadski naslov od 2010. i tako prekinula dominaciju Honde. Čestitke ekipi!
[ link do slike ]
Sad je samo pitanje koji će od dvojice njihovih vozača uzeti vozačku titulu
[ link do slike ]
Sad je samo pitanje koji će od dvojice njihovih vozača uzeti vozačku titulu

- croatic f1
- F1puls suradnik
Prva vozačka titula ove godine je osvojena: Johann Zarco osigurao je Moto2 titulu!
[ link do slike ]
[ link do slike ]
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kvalifikacije u MotoGP-u su čini mi se završile na najbolji mogući način: Jorge starta s polea, a odmah do njega kvalificirao se Vale sa kvalifikacijskim krugom sporijim samo 81 tisućinku od Jorgea. Definitivno zvuči obećavajuće
Rezultati Q2
Rezultati Q1
U Moto2 je na poleu novi prvak Zarco, a u Moto3 je najbrži bio Fenati.
Ovako izgleda sutrašnji raspored utrka:
[ link do slike ]
Ja ću preskočiti dvojku i trojku, ali GP se obavezno gleda

Rezultati Q2
Rezultati Q1
U Moto2 je na poleu novi prvak Zarco, a u Moto3 je najbrži bio Fenati.
Ovako izgleda sutrašnji raspored utrka:
[ link do slike ]
Ja ću preskočiti dvojku i trojku, ali GP se obavezno gleda

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ja ustajem za trojku, a onda ako mi se bude dalo po drugi put i za MGP. Jutros odlična borba Rossija i Jorgea, nisam siguran da želim propustiti sutrašnju koja će biti još većih razmjera. 

Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
Ujutru se dizem gledati glavnu utrku i borbu za titulu a nadam se da ce Jorge odmah odleprsati na startu i pobijediti i da ce osvojit titulu svjetskog prvaka ali i Vale ce biti jako brz a i Marc se nece predat tako lako iako su mu sanse male.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ja se toplo nadam da će na kraju ipak Doktor zaokružiti broj titula.alonso5 je napisao/la:Ujutru se dizem gledati glavnu utrku i borbu za titulu a nadam se da ce Jorge odmah odleprsati na startu i pobijediti i da ce osvojit titulu svjetskog prvaka ali i Vale ce biti jako brz a i Marc se nece predat tako lako iako su mu sanse male.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
A dobro ti imas svog favorita jbga nemozemo svi za iste navijat ali mislim da to Jorge uzimaFrantic je napisao/la:Ja se toplo nadam da će na kraju ipak Doktor zaokružiti broj titula.alonso5 je napisao/la:Ujutru se dizem gledati glavnu utrku i borbu za titulu a nadam se da ce Jorge odmah odleprsati na startu i pobijediti i da ce osvojit titulu svjetskog prvaka ali i Vale ce biti jako brz a i Marc se nece predat tako lako iako su mu sanse male.

Sto je Schumi u F1 to je Vale u MotoGP znaci ikone ali mi je ipak Lorenzo drazi od njega.