Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ne znam zbog čega pljujete po batman vs superman filmu. Meni je odličan, pogotovo dio vezan za Batmana. Valjda vas još drži Heath Ledger. A kaj se tiče civil wara tu se nadam šoranju ironmana. Nemojte samo spoilat. :gandalf:
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Dani je napisao/la:Ne znam zbog čega pljujete po batman vs superman filmu. Meni je odličan, pogotovo dio vezan za Batmana. Valjda vas još drži Heath Ledger. A kaj se tiče civil wara tu se nadam šoranju ironmana. Nemojte samo spoilat. :gandalf:
Kad pogledaš film vidjet ces razliku. BvsS nije o njima dvojici nego o Doomsdayu. Previše timeskipa. Super heroji pobacani onak eto da ih se vidi. Wonder Woman je u filmu da prezentira svoj film iduće godine. Batman je trebao umrijeti u njihovoj borbi, Green Arrow gdje je on, kao ni Robin. Superman je u službi US politike. Background je lose odraden za film. Doomsday je zaslužio svoj film odnosno mogli su ga puno bolje iskoristiti i dodao bih jako los CGI danas kad se može napravit sve oni naprave neko smeće. Ako sam nešto izostavio reci... Odnosno Superman i Justice league su se borili vs Doomsday. Batman je trebao biti proganjan od US vlade i Supermana..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zašto je Batman trebao umrijeti u dvoboju? Daj mi samo to objasni? Volim kada fanovi misle da se svaki strip/knjiga treba prenijeti identično na platno. Ja govorim o filmu samome,a ne ono što su mogli napraviti. Jer tada bi pola filmova ( pogotovo Gospodar prstenova ) imalo drugačije scene i likove. Ok kužim da je naslov filma fulan ( očito da bi se privuklo gledatelje ), ali je barem deset puta bolji od Avengersa 2. Ono je čisto nabacivanje superherojima. Ja moram priznati da sam bio skeptičan glede Afflecka u ulozi Batmana, ali me ugodno iznenadio. I ovaj mračniji batman ( ne govorim o filmu, već liku ) mi je daleko bolji od nolanovog dobričine.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Nije se moralo prenijeti identično ali moglo se puno bolje. Slazem se da je Batman dobar mračniji ali moglo se i bolje i to je jedini dio filma koji mi je bio OK. Pogotovo onaj dio kad je isao spasiti majku od Supm. Batman je film spasio od totalne propasti uostalom samo zbog njega sam ga isao gledati :D

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Ferrari
BvS je imao pogresnog rezisera. Snyder je sa Supermenom natrpao previse scena i price za 2 h i 30 min. filma. Takav pristup (dokazano pogresan) je primjenio u BvS-u.

Nolan je doktorirao Batman-a, jer nije isao u samu srz stripa, cak naprotiv on je sam pisao scenarij i napravio je od Batman-a super heroja koji zna da krvari, napravio je odlicnu uvertiru, jer niko do sad nije prikazao kako je nastao Batman!? Pa onda kako je nastala ona silna tehnologija i na koji nacin. Jednostavno Nolan je imao sluha, tj imao je taj tempo koji je zadovoljio sa pricom sve fanove. Zaobisao je teatralnu glumu i taj darkerski stil kojeg su furali Tim Burton, te Schumacher. BvS je fino krenuo, pogotovo onaj dio sa Batman-om, taj dio je potvrdio da Ben moze da se nosi sa ulogom Batmana. Onda je nastao zaplet koji inace muci Snydera i na kraju se otpetljao na totalno (hajd nazvat cu ga tako) mekan nacin.

Nakon one makljaze Bat-a i Supera, dolazi ona glupa patriotska konverzacija, kako ce Batman spasit njegovu majku itd. na taj dio sam zakolutao ocima. Onaj Doomsday je izgledao kao da su se parile Michael Bay-ove Njinja kornjace sa Hulkom, te u toj borbi Batman je bio u podredjenoj situaciji, apsolutno nebitan lik.

Onda mi najvise smeta to otkrivanje Justic League ekipe, sve je to toliko natrpano, da covjek je zaboravio sta je sve gledao. Mislim da je i sam Ben Affleck malo razocaran rezijom, pa je sad sam uskocio da snima Batmana-a, tj on ce ga sam rezisirat, po meni nije los potez. Bas me interesuje kako ce ga David Ayer prikazati u Suicide Squad-u. Svidja mi se to skrivanje likova u filmovima, a danas svi kvare te momente.

I ovi Avengersi su mogli sakriti Spajdera, pa da malo nabriju raju u kinima, ali iz kojih razloga kvare to ne znam!?
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Baš se mislim ima li smisla odgledati BvS, a sve mi se čini da ni neću... Ja sam old-school Batmanov fan, a Nolana izbjegavam otkad je iskasapio Burtonovu ostavštinu. :thumbsd:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Nolan je meni OK napravio je po svome. Ali ono od Joel Schumachera je smeća na kvadrat.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Kad pogledas Edward Scissorhands, Beetlejuice i Batmana, ona teatralna gluma, kostim, te taj upecatljiva dark produkcija iz aviona vidis da je to isti reziser. Kad pogledas Nolana i njegovo vidjenje Batmana tek shvati koja je sprdnja bio Burton.

Nije ni Burton bio doslijedan stripovima, iako je implementirao pojedine negativce. Burton je furao neki svoj "mracni" stil, koji se upravo prepoznaje u gore vec navedenim filmovima. Snyder je dobro prikzao Batman-a, upravo lika iz stripova, sirokih grudi i cetvrtase vilice, taj lik se najvise pojavljuje u stripovima, a Burton i Nolan su radili neke svoje verzije Batmana. No Snyder je reziserski cucnuo. I cisto sumnjam da ce se pojaviti neko ko ce nadmasiti Nolana, fantasticna prica, jos fantastican odabir glumaca, sve u svemu savrsen film o jednom heroju.

A Joel nije vrijedan komentarisanja, on je doslovno "ubio" Batmana, pa ga je Nolan ozivio ;)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la:Nolan je meni OK napravio je po svome. Ali ono od Joel Schumachera je smeća na kvadrat.

Agree :koska:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Slavenowsky je napisao/la:Kad pogledas Edward Scissorhands, Beetlejuice i Batmana, ona teatralna gluma, kostim, te taj upecatljiva dark produkcija iz aviona vidis da je to isti reziser. Kad pogledas Nolana i njegovo vidjenje Batmana tek shvati koja je sprdnja bio Burton.
Joj, da Burton sprdnja...

Nolan mi ne paše nikako, to je sigurno pridonijelo mojem razočaranju njegovom serijalu Batmana, a bogami nije pomoglo ni što ne mogu podnijet frfljavog Balea. To što se Ledgera (koji je jedan od boljih castova za taj film, to je jasno ko dan) glorificira nakon smrti je samo bonus. Trebalo bi sad nadugo i naširoko pisati da pojasnim gdje mislim da je pošlo po krivu, od nekih općih stvari poput pokušaja da se uvali Batmana u potpunosti u svijet realnosti, do onog Batmobila. Štopericu, odnosno odbrojavanje koju Nolan očito jako voli da podigne napetost - bolje ne spominjat. Bio je netom nakon izlaska zadnjeg filma jedan dobar review koji kao da sam sam pisao, probat ću ga naći pa zalijepim. To mi je malo podiglo moral jer su kritike uglavnom oduševljene Nolanom pa sam bio uvjeren kako je u pitanju samo moja subjektivnost prema Burtonovom Batmanu.

Uglavnom, agree to disagree. ;)

Schumachera ne treba ni spominjati, tu se slažemo.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Batman i jeste jedini super heroj koji nema moci, tacnije jedan od ljudskih heroja kojem ne pomazu neke sile, vec izrazito tehnologija s kojom raspolaze (jer je bogat), te naravno inteligencija. Batman i jeste za realnog svijeta. Onaj Batmobil i jeste realan, od onog modifikovanog Vipera koji se sa sajlom vozi po zidu :), al hajde to je ipak film. Onda kazes ne volis Bale-a, ok ukusi su nam razliciti, no Bale je dramski glumac, pa njegova gluma jasno odudara od Keat-ona, mogu sigurno reci mnogo bolja, a da ne govorimo predanost karakteru. Hajd ok necemo gledat tehnologiju prije 25 godina i danas, no gluma je isto jedan faktor koji cini film zanimljivim. Burton voli taj teatralni - mracni šmek, koji prikazuje mimiku nekog karaktera, recimo kad Batman treba nesto da uradi, to tako jako naglasi, da li pogled ili pokret ruku itd.

Mnoge veže taj Batman jer je to bio bukvalno jedini super heroj, prije njega je bio Robocop, no popularnost mu je bila losa. Jedino je Rambo bio popularan, no to je sad sasvim druga sfera jednog heroja. Nije ni Nolan med i mlijeko, ima i on nekoliko propusta u filmu, ali kad je u pitanju prica, Nolan je to najbolje odradio. Dark Knight je bio vrhunac, jest da je dobio na popularnosti zbog iznenadne smrti Legera, ali pratio sam desavanja tih godina, koliko se je cekalo na Dark Knight i koliko su ljudi bili odusevljeni tim filmom, pogotovo glumom Ledgera, jer on nije bio toliko popularan ko Nicholson, a Nolan je htio da da svoj pecat Batman-u, jer nije htio da se njegov Batman poredi sa Burton-ovim, a tu je greska fanova, jer svi pocinju da porede naredne glumce sa prethodnim.

Mene je Nolan odusevio, jer je izasao iz onog redovnog kliseja, otisao je malo dalje, kao sto rekoh prikazao je sami pocetak kako je nastao taj "šišmiš", pa kako je dosao do te opreme, pa kako je kostim svoj pravio, kako je trenirao itd. itd. Kasnije napravio je ranjivog Batmana, pa naravno dosla je i starost itd.

Sad je na red dosao Ben Affleck koji ce rezisirat novi serijal Batmana, ovaj put po stripovskoj shemi, iako gotivim vise Bale-a kao Batmana, no i Ben se nije pokazao losim, dobro odgovara ovom stilu Batmana, samo da jos bolje poradi na prici i reziji i to je to.

Kako god, evo slike pa nek neko sebi izabere koji mu je najbolji :)

[ link do slike ]

Frantic
Formula 1
Formula 1
Odijelo - ne znam, možda 2016. (Primjećujete li da uši sve kraće i kraće!) :mrgreen:
Batmobil - 1989. ubjedljivo!!
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Bas sam prije par dana pogledao BvS i moram priznat nije mi se nimalo svidio.Nezz zasto ispalo mi je na kraju puno likova a nigdje radnje opcenito nije mi se svidio.
Sto se tice Batmanove fransize i Nolana koji je sva 3 dijela rezisirao meni je to vrh sto se tice Batmana.
Pogotovo 2 dio Dark Knight koji je vrhunac i po meni najbolje ikad odigrane uloge u reziji Heath Ledgera kako je covjek odglumio skidam mu kapu (za Oscara :D) a i film je sigurno dobio na popularnosti zbog njegove smrti.Citao sam da je se mjesec dana zatvorio u sobu i pripremao za ulogu uzivljujuci se u karakter Jockera.
Oduvijek sam volio gledati Batmana ali pogotovo u reziji Nolana i Balea kao glavnog glumca.
Steta sto Bale nece vise biti glavni glumac mislim da sam citao da nema vise volje za tu fransizu.
Isto tako i Burtonov Batman mi se nije nikako svidio jest da je to bilo prije 20 i kusur godina ali mi je sve nekako mracno odnosno lose uradjeno.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Kako se one kaze, film o super junaku je dobar koliko i villain u njemu.
Ne mogu da vjerujem da je grupa odraslih ljudi odlucila da je jesse za tu ulogu najbolje sto postoji. Ne znam kako ste ga vi dozivjeli?
A film me podsjeca na transformers iz 2014 u kojem svakih 5 sekundi nesto eksplodira, u kojem nista ne mogu povezati. I svi su kroz fim non-stop namrsteni. Uzasan mi je.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

http://www.imdb.com/title/tt1860213/

Relativno dugo sam ignorisao ovaj film. Ali, po meni odlican. De Niro je napokon kakav treba biti u komedijama, kako bih ga ocekivao.
Sto je najbolje, neki iz ovog filma rade na bad santa 2. Nastavak jedne od najboljih komedija...
No!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
http://m.imdb.com/title/tt3381008/

Jučer pogledao film ha da sto reci Sacha BC jedan jedini jedinstveni nije mi bilo dobro u jednom trenutku sam skoro rigao i smijao se. Nije normalan hahahahahaah.

Frantic
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la:http://m.imdb.com/title/tt3381008/

Jučer pogledao film ha da sto reci Sacha BC jedan jedini jedinstveni nije mi bilo dobro u jednom trenutku sam skoro rigao i smijao se. Nije normalan hahahahahaah.

Mogu samo "pretpostaviti" koja bi to mogla biti scena :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Pogledao ovaj tjedan Conjuring2 u kinu. Poklonjene ulaznice iako sam ga svakako mislio ići gledati. Mislim da na ovakve filmove idem čisto da vidim druge kako vrište. Bilo je dvije scene gdje me je uhvatio nespremnog da sam se onak malo trgao al nista strasno. Ono sto mogu reci lijepo zaokružen film kako spada nije pod mast go ali bolji je od nekih razvikanijih.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Uskoro stize jos jedan dokumentarac o IOM TT-u. Kako kazu...inspiriran duhom road racinga, bit ce potpuno besplatan za pogledati :D

https://youtu.be/X9nyeIDF_dk
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Odličan film!
Mene je oduševio.
Komedija/drama
http://www.imdb.com/title/tt3703148/
Yeah, it's on purpose!