Bilo je danas poslije utrke presporo učitavanje i stranice i foruma. Ako je zbog srca, onda definitivno izbaciti takve gluposti. A i da ne usporavaju, po meni svejedno nisu potrebni.
senja je napisao/la:Bilo je danas poslije utrke presporo učitavanje i stranice i foruma. Ako je zbog srca, onda definitivno izbaciti takve gluposti. A i da ne usporavaju, po meni svejedno nisu potrebni.
presporo? meni je sajt uglavnom bio nedostupan.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ne znam jesu li srca, pretpostavljam da možda i jesu, jer dok su bila sajt se otvarao jako sporo ili nikako, i u jednom trenutku kada sam napokon otvorio članak srca su nestala, radilo je sve brzo, pa su se vratila, pa ih sad opet nema. Netko se igrao malo
senna66 je napisao/la:Ne znam jesu li srca, pretpostavljam da možda i jesu, jer dok su bila sajt se otvarao jako sporo ili nikako, i u jednom trenutku kada sam napokon otvorio članak srca su nestala, radilo je sve brzo, pa su se vratila, pa ih sad opet nema. Netko se igrao malo
A možda je jednostavno bila prevelika navala na stranicu (ja se nadam da je) meni sve otvara brzo, al je malo zastekalo na forumu ništa strašno.
Opet je bilo 3.14zdarija sa portalom.
Odjednom mi se ukazalo da sam prijavljen kao kolega Gilmour [ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bio sam ja prijavljen i ko kolega @Jester
Ista situacija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Joj hakera ovih. Tako kad jednom budete prijavljeni kao Vetma, onda sebi fino posložite ekipu na PulsManageru. Ili promjenite prognozu pole positiona nakon kvalifikacija...
To su bezopasni bugovi, da se razumijemo - samo je prikazana kriva informacija, ne možete ništa raditi kao taj korisnik, niti pisati poruke/komentare ni uređivati profil ili bilo koju drugu akciju.
Odlogirati se i ulogirati opet, po mogućnosti izbrisati kolačiće iz browsera da se otrijezni malo i bit će ok.
avetma je napisao/la:To su bezopasni bugovi, da se razumijemo - samo je prikazana kriva informacija, ne možete ništa raditi kao taj korisnik, niti pisati poruke/komentare ni uređivati profil ili bilo koju drugu akciju.
Odlogirati se i ulogirati opet, po mogućnosti izbrisati kolačiće iz browsera da se otrijezni malo i bit će ok.
Što bi rekli: Uđeš, izađeš, usput opališ šamar browseru, uđeš ( ), gotovo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Uuuupss sorry Vetma, upisao sam primjedbu u "Testiranjima", zapravo jer sam se tamo nslazio, odnosno citao tamo sta ima novog.
Pa sam primjetio to sto sam napisao, slobodno ili izbrisi ili premjesti.
Molim vrijedne kolege forumaše koji postaju u aktualnoj temi određene utrke (npr. Bahrain) da linkove za strimanje postaju u odgovarajućoj temi, jer kad ih se zatrpa sa ostalim postovima teško se ponovo nalazi iste (ili nikako).
Znači, tema koja postoji za postavljanje korisnih linkova za strimanje (npr. acestream i sl): Forum > Multimedija > Formula 1 - live streaming linkovi
...oni kojima je ova opaska namjenjena sami će se prepoznati.