Ta nisi ih ti slao.
Meni generalno i ne smeta. Opcija delete još uvijek radi.
Lijepo se provedi na odmoru.
Gdje ćeš na more

Oplakahluke flywalker je napisao/la: 06.08.2018., 20:39 Ante, odi s čovjekom na pivu, saslušaj njegove tegobe.
Kad će tema? Obećao si
Jao oprosti što nisam odgovorio, tek sad vidim.Felipe je napisao/la:Kad će tema? Obećao siA predsezona uveliko počela, još manje od mjesec pa gledamo pravi football.
Kada otvoriš moramo probati skupiti bar 8 ljudi pa da otvorimo ligu, šteta je da se ne igra.
Šta ima ko biti protiv, naša tema šta ih brigaf1zd je napisao/la: 17.08.2018., 14:05 Jao oprosti što nisam odgovorio, tek sad vidim.Rijetko sam na portalu zadnjih dana.
U planu mi je, ako nitko nema ništa protiv, uskoro. Mislio sam otvoriti neku zajedničku temu za NFL, MLB i NHL, znam da ljudi prate, pogotovo hokej, a ionako nema nas puno koji gledaju i komentiraju NFL, tako da ne bude pusto. A uostalom volim i ja pogledati i bejzbol i hokej.
Za nekoliko dana ću otvoriti tako da ako ima zainteresiranih za ligu (iako ne znam gdje ćemo skupiti 8 ljudi)da stignemo obaviti draft
![]()
Još boli Santonio i SB43?Felipe je napisao/la: 17.08.2018., 14:23Šta ima ko biti protiv, naša tema šta ih brigaf1zd je napisao/la: 17.08.2018., 14:05 Jao oprosti što nisam odgovorio, tek sad vidim.Rijetko sam na portalu zadnjih dana.
U planu mi je, ako nitko nema ništa protiv, uskoro. Mislio sam otvoriti neku zajedničku temu za NFL, MLB i NHL, znam da ljudi prate, pogotovo hokej, a ionako nema nas puno koji gledaju i komentiraju NFL, tako da ne bude pusto. A uostalom volim i ja pogledati i bejzbol i hokej.
Za nekoliko dana ću otvoriti tako da ako ima zainteresiranih za ligu (iako ne znam gdje ćemo skupiti 8 ljudi)da stignemo obaviti draft
![]()
![]()
Samo otvaraj, već ih se par raspada po preseasonuA i da što više vremena imamo skupiti ekipu za fanatsy, ako nam bude falila 2-3 igrača skupljat ćemo ih po drugim mjestima... Koliko se sjećam onda u komentarima su bila bar još dvojica što su pisali nešto za Ramse i steelerse (da, malim slovom
).