Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ovaj samo kroz noge prima :rofl:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Mogao bi Chelsea fasovat 5 komada večeras.
Ustvari, pošto je Messi dao 2 komada kroz noge Courtoisu, a kako se ti golovi računaju duplo, ispada da je već 5:0.
BTW, i Lionel stigao do 100 u LP
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Messi genije a Curtois ih je koštao večeras. Takve golove svaki imalo ozbiljan golman nebi smjeo primati. Pogotovo dva puta.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Frantic je napisao/la: 14.03.2018., 22:11 Mogao bi Chelsea fasovat 5 komada večeras.
Ustvari, pošto je Messi dao 2 komada kroz noge Courtoisu, a kako se ti golovi računaju duplo, ispada da je već 5:0.
BTW, i Lionel stigao do 100 u LP
Ja i računam duplo. :prcnjau:
Tek drugi igrač kojem je ovo pošlo za rukom.
Kad se samo sjetim Raul i njegovih golova.
Mislio sam da niko nikad ga neće prestići.

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Kao sto rekoh nakon prosle tekme, rutinski Barca prolazi a da pritom ni ovaj put nisu odigrali maximum..
Messi je Messi.. Biti ce lijepo jednog dana pricati da smo imali prilike gledat njegove majstorije :)
Fernando is faster than all of you :jupije:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Kaze grande Beusan da ono nije bio penal :D ... Ali kako god , nece biti nikakvih sudackih repova to je sigurno. I da je bio penal nebi se nista promjenilo , jer da je Chelsea zabio i 3 gola , ovako raspolozeni Messi zabije jos 3 ako treba :).

Uglavnom , cisto zasluzeni prolaz Barce. Nararvno , u prvoj tekmi je Chelsea mozda trebao vise odnijeti od 1:1 ali to je nogomet. Nemoze svaka lopta uci u gol.
slikaslika slika

reso20
GP3
GP3
Matek14 je napisao/la: 14.03.2018., 22:38 Kao sto rekoh nakon prosle tekme, rutinski Barca prolazi a da pritom ni ovaj put nisu odigrali maximum..
Messi je Messi.. Biti ce lijepo jednog dana pricati da smo imali prilike gledat njegove majstorije :)
Čovjek to radi više od 10 godina. A zadnjih par godina igra nekakvog playmakera i povlači se do centra po loptu.
Hvala Bogu, gledao ga 3 puta a Bogami bit će i još koji put.

Ma kod Barce je jedina stvar kako je Messi raspoložen. Ako je, nema tog tima na svijetu koji ih može dobiti.
Inače Tibo dok je bio u Španjolskoj je branio protiv Messia čuda, redovito...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
reso20 je napisao/la: 14.03.2018., 23:00
Matek14 je napisao/la: 14.03.2018., 22:38 Kao sto rekoh nakon prosle tekme, rutinski Barca prolazi a da pritom ni ovaj put nisu odigrali maximum..
Čovjek to radi više od 10 godina. A zadnjih par godina igra nekakvog playmakera i povlači se do centra po loptu.

Ma kod Barce je jedina stvar kako je Messi raspoložen. Ako je, nema tog tima na svijetu koji ih može dobiti.
Ja kao navijac Reala planiram otici u Barcelonu da ga barem jednom uzivo pogledam. Ako bude srece, tijekom El Clasica.

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Katastrofa golman + Chelsea ne zna završiti akciju, i ispade da je Barca prošla lagano. Mene nisu impresionirali. Ne mogu da vjerujem da im je Chelsea onako lako stvarao šanse. Samo ne znaju završiti. A Chelsea u ovom trenutku nije ni blizu najjačim klubovima.

reso20
GP3
GP3
Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.03.2018., 23:15
reso20 je napisao/la: 14.03.2018., 23:00

Ja kao navijac Reala planiram otici u Barcelonu da ga barem jednom uzivo pogledam. Ako bude srece, tijekom El Clasica.
Ovaj vikend je bio organiziran za mislim 1200 kn... Utakmica protiv Athletic Bilbao. Ako ovo prođe dobro vjerujem da će biti opet
organizirani odlazak. Isplati se, pogotovo vidjet to čudo od stadiona koje je ogromno. Jedino ovisi mjesto na kojem sjediš, ako si gore
sve se fino vidi, ali puno je veći gušt negdje bliže terenu, puno je veći dojam a drugo vidiš koliko je to zapravo sve brže
uživo nego na telki. Ako trebas koje info pm pa ti objasnim :thumbs:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
reso20 je napisao/la: 15.03.2018., 12:25 Ovaj vikend je bio organiziran za mislim 1200 kn... Utakmica protiv Athletic Bilbao. Ako ovo prođe dobro vjerujem da će biti opet
organizirani odlazak. Isplati se, pogotovo vidjet to čudo od stadiona koje je ogromno. Jedino ovisi mjesto na kojem sjediš, ako si gore
sve se fino vidi, ali puno je veći gušt negdje bliže terenu, puno je veći dojam a drugo vidiš koliko je to zapravo sve brže
uživo nego na telki. Ako trebas koje info pm pa ti objasnim :thumbs:
Znam da se ljudi neće složit, ali po meni se ne ispalti. Bio sam na maturalcu u Barceloni, i vidio Camp Nou. Sve one trofeje bio blizu stolicama na terenu i sve to... I stadion ko stadion. Mogu reći da se na TV čini više veliki nego u stvarnosti.

Što se tiče atmosfere. S obzirom na broj ljudi koliko stadion prima je kazališna. Klub je internacionalan pa je to očekivano. Još jedan razlog više u korist ne isplativosti.

Barcelona ko Barcelona, grad ko i Zagreb otprilike, veći je i sve to, ali centar grada praktički isti stil.... Plus dest puta više đeparoša i indijaca kaj prodavaju kinesku robu po ulici, i cigana sa ogromnim krpama i fejk tenisicama ko kaj zna bit tu na okretištu u Dubravi.

Naravno, svaki grad ima svoje znamenitosti, ali po meni Barcelona nije ništa puno bolja toliko u odnosz na Zagreb naprimjer da je vrijedno 1200 kuna. Po meni.

Što se tiče samog nogometa. Jednom dat 1200 kuna za pogledat JEDNU UTAKMICU Barcelone po meni se neisplati. Još čekaš štediš i sve to. Evo ja pošto imama sezonsku za Dinamo (koja vrijedi za SVE DOMAĆE UTAKMICE,, DA I ZA EUROPU) sam već gledao Bayern Juventus, Sevillu, Arsenal itd. uživo, a ne znam jesi li ti išta od toga vidio uživo. Plus još za puno manje pare nego 1200 kuna. Ja ne kažem da sam onaj koji sam išao na tekmu radi Artsenala i Bayerna kao 90% gledatelja, već samo dajem usporedbu.

Stoga da, po meni se ne isplati nikako.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Imas pravo, ljepsi je Maximir i Zagreb..
Fino Alla Fine

Majki2111
Formula 2
Formula 2
CrashOverride je napisao/la: 15.03.2018., 13:30 Imas pravo, ljepsi je Maximir i Zagreb..
Sad ne znam jel ovo sarkazam ili ne, ali ako znaš cijelit svoje, slažem sve. Tako ispada.
Lomi te, al se nedaš

reso20
GP3
GP3
Majko sveta jesi ga nadrobio to je strašno. Bas ga znas lupit. Pa ja na Dinamo ne bi dao 1 kune a 1 kune je ekvivalent ovih 1200. I da se razumijemo 1200 kn je bio bus sa 2 noćenja i 4 dana puta. Sasvim fer i korektna cijena, karte su bile nesto nize takodjer. 1200 kn je najniza avionska karta ako ju ugrabis iz Zg. Ovo sto ti govoris si ti kao osoba, znaci skrt si po prirodi. Ja sam tip osobe ono sto zelim to i ostvarim i jesam gotovo sve osim jedne stvari.

Nadalje, potpuno je druga prica i vizija kad ides kao pubertetlija i recimo dok si na faksu ili iza. Potpuno 2 razlicita svijeta. To sto si ti bio 5h u Barceloni samo govori da ne znas sto pricas. 3 najposjeceniji grad Europe.Taj grad ima sto za ponudit i usporedit ga s Zagrebom je smijesno jer ne mogu se usporedit gotovo po nicem. Katalonija stvara oko 15% BDP-a Spanjolske zato ju Spanjolci ne zele priznati jer bi to bila drzava brutalna.

Što se tice stadiona, stadion je star i kultni, razlika je velika biti na praznom, biti na 2 ili 3 nivou ili uz s teren. Tko to nije dozivio ne zna nist o tome. Stadion izvana izgleda mal jer je 1/3 stadiona ukopana u zemlju nekih 30m.

To sto si ti prosao ne daje ti pravo bas da tumacis nesto sto nisi bas i prosao. Ja imam 3 izleta po desetak dana i uvijek me oduseve nanovo necim.
Svako ima pravo na misljenje ali reci ovako nesto ne stoji.
Ja sam platio 2 tekme kartu po 150 eura i nikad bolje potrosena lova jer je to moj gust. Onaj tko to zeli i zeli uzivati samo naprijed. Vidjeti Neymara, Suareza, Sancheza, Villu, Puyola, Xavia, Iniestu, Zlatana, Alvesa, skoro dobio dres od Bartre, dao liku do mene, upoznao jos hrpu ljudi koji su kasnije dosli u Zg posjetiti Drazenov grob jer im je to bila jedna od zelja mogu samo reci svaka cast. I da naravno, vidjeti 3 puta najveceg u povijesti nogometa je nesto sto ce uvijek ostati u meni.

Ono sto covjeka veseli neka to i radi. Ako tebe to ne veseli ok, ali onda mislim da nema potrebe za ovakvim komentarom. Mene ne uzbuduje Pariz niti London. Final wish je vidjeti New York, proci route 66 do La Lax i ja cu to ispunit. Pare nisu problem, para nema ali jedan je zivot stoga ko ga jebe.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ti imaš veće spetite. Netko je zsdovoljan i sretan što ima Maksimir a netko bi Zagreb, Dubravu, a netko bi proputovao cijeli svijet.... Netko uživa u kaljužsma HNL-a netko se može samo zadovoljit TOP igračima. Dva različita viđenja....
Evo ja npr... S većim guštom pogledam HNL tekmu nego nrku Barcu ili real jer znam da to nije moj klub, klib moga grada, kako ću se vezat za to...
I opet pošto ne gledaš HNL bolje se klonimo te teme....
Lomi te, al se nedaš

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Barcelona - Roma

Sevilla - Bayern

Juventus - Real Madrid

Liverpool - City

Bzvz parovi...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Preloši parovi :thumbsd: :zijev: :kavica:
Lomi te, al se nedaš

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Realno bi trebali Barca, Bayern, Real i City proći pa onda bude brutalno polufinale, gotovo sigurno će Barca i Bayern proći dok u ove dvije tekme ipak sve moguće...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Majki2111 je napisao/la:Preloši parovi :thumbsd: :zijev: :kavica:
ne mora znaciti. To sto je neko na papiru favorit ne znaci da ce utakmice biti lose.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
senna66 je napisao/la: 16.03.2018., 13:50
Majki2111 je napisao/la:Preloši parovi :thumbsd: :zijev: :kavica:
ne mora znaciti. To sto je neko na papiru favorit ne znaci da ce utakmice biti lose.
U pravu si.
Mada ovako gledajući, favoriti su očiti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡