Red Bull Racing
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Stare boljke...
Zato sam govori @zekohonda-i prije nekoliko mjeseci kada je stavio kako Honda jedina nije prešla limit u komponentama prošle sezone. Nije to bila poanta, već to da uvijek imaju neke sitne probleme, veće probleme koje se nasumično pojave na slobodnom treningu, usred kvalifikacija i određeni limiti u utrci koji se dogode.
Ili slabo povlačenje na izlasku iz zavoja, slabo punjenje baterije, vibracije, nekakve turbo rupe koje Max zna prijaviti na team radiu, često u kvalama pa se nekako riješi pomoću softvera i slično.
Zato sam govori @zekohonda-i prije nekoliko mjeseci kada je stavio kako Honda jedina nije prešla limit u komponentama prošle sezone. Nije to bila poanta, već to da uvijek imaju neke sitne probleme, veće probleme koje se nasumično pojave na slobodnom treningu, usred kvalifikacija i određeni limiti u utrci koji se dogode.
Ili slabo povlačenje na izlasku iz zavoja, slabo punjenje baterije, vibracije, nekakve turbo rupe koje Max zna prijaviti na team radiu, često u kvalama pa se nekako riješi pomoću softvera i slično.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Znam druže Ferrari, sjećam se te rasprave.
Mene je su ove godine začudili problemi s es i ce...to se uglavnom ne kvari.
Mene je su ove godine začudili problemi s es i ce...to se uglavnom ne kvari.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
sudija kaže da cowell ide u rb i da će objava bit tijekom monaco gp vikenda.
https://thejudge13.com/2021/05/19/break ... qN5adOBhdQ

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Neki dan pročitao izjavu Wolffa gdje je rekao da Cowell neće u RB. Niti u bilo koji drugi F1 tim.zekohonda je napisao/la: 20.05.2021., 10:16 sudija kaže da cowell ide u rb i da će objava bit tijekom monaco gp vikenda.![]()
- zekohonda Verified
- Formula 1
znam za totovu izjavu, zato sam i stavio
.
enivej, razočaran sam pesimističnim rb izjavama nakon četvrtka u monacu.
mislio sam da je monaco naš. da mora bit.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Čitao sam maloprije i Hornerovu izjavu, koja se slaže sa Wolffovomzekohonda je napisao/la: 20.05.2021., 23:05 znam za totovu izjavu, zato sam i stavio.

I ja sam vas vidio kao glavne favorite. I dalje mislim da je Max glavni favorit za PP. Nešto ne mogu povjerovati da je Ferrari toliko bolji.
Bit će guravo u Q1. Lujo je već jednom ostao zaglavljen.
- zekohonda Verified
- Formula 1
još malo o cowellu:
https://www.planetf1.com/news/andy-cowe ... l-rumours/
https://www.planetf1.com/news/andy-cowe ... l-rumours/
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
S Renaultom 3, ali sa TAG Heuer još 9.Kico je napisao/la: 28.06.2021., 14:25 10 pobjeda Red Bulla s Hondom,neznam koliko imaju s Renaultom,zna li tko koliko Ferrari ima pobjeda u hibridnoj eri?
Ferrari 17.
Edit
Snašao si se sam.

1 od 11 pobjeda Honde je u bolidu Alpha Tauri.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
PR izjava dok istovremeno sami sebi i svom sopstvenom vozacu izbijaju bod samo da bi najbrzim krugom utrke izbili bod Hamiltonu da bi Verstappen profitirao i onda neko prigovara Mercedesu kad Bottasa iskoriste da bi Hamiltonu pomogli 

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Izbili su ih 6.LH44 je napisao/la: 19.07.2021., 17:34 PR izjava dok istovremeno sami sebi i svom sopstvenom vozacu izbijaju bod samo da bi najbrzim krugom utrke izbili bod Hamiltonu da bi Verstappen profitirao i onda neko prigovara Mercedesu kad Bottasa iskoriste da bi Hamiltonu pomogli![]()
Mozda i vise
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Da da bodove, negdje sam procitao da je Checo bio P10 kad su ga zvali u box. Mislim da ne bude zabune, nemam nista protiv toga, timski je sport, ekipa radi sve sto treba da se osvoje obe titule, komentar sam napisao cisto zato sto se ovo zanemaruje i ne pisu se kritike na to i ne obraca se paznja, ali kad se to u Mercedesu desava onda pada stranica od kolicine komentara.