Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Pogodili ste u sridu s kombinacijom novog servera i Puls Managera. 83 komentara za sad na članku o kvalama je stvarno pohvalno. Ne sjećam se jesam li to još vidio ovdje. Malo me podsjeća na one stotine komentara koji su bili na gp1. Brzo ih stižete i prestižete zapravo i to skroz zasluženo...
Sisu (fin.)
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Po broju komentara, ako računamo i postove na forumu.. mislim da su F1puls korisnici/fanovi jedni od najaktivnijih, ako ne i najaktivniji u regiji što se tog sporta tiče. U Hrvatskoj već od prošle godine šišaju GP1.hr. Ono što me posebno veseli, da je uz kvantitenu fenomenalna razina kvalitete komentara i postova. Čini mi se da je ekipa dosta homogena, bez obzira za koga se navija... po meni puno zdraviji prostor nego što je to GP1 bio u svojim najuspješnijim danima. Do toga je vrlo vjerovatno došlo zbog kvalitetnih temelja samog potrala i Vetmine metle koja je na solidaran način napravio "troler-free" okolinu, a i nas samih forumaša koji smo vjerovatno skupili dovoljno iskustva da ne radimo iste greške u komunikaciji. Međupoštivanje je fakat na razini divljenja, naspram nekad sivije povijesti odnosa nâs iste ekipe poznanika sa GP1. Vjerujem da se slažete samnom.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ja se također pridružujem pohvalama, F1puls je uz reddit definitivno najbolja F1 zajednica na internetu
Dugo sam bio vjerni fan GP1, no krajem prošle godine sam odlučio izviditi kakva je situacija na pulsu. Već tada ste bili super zajednica i nisam niti sekunde dvojio o prebacivanju na puls. Od tada ste još dodatno narasli i čini se da rastu nema kraja
Veseli me vidjeti sve veći broj komentara na vijestima, a još me više veseli što je riječ o vrlo kvalitetnim komentarima kao što je i kolega hatt primjetio.
Nadam se da će te nastaviti ovakvim tempom i da vas financijske poteškoće neće spriječiti u održavanju portala. Najrađe bih i sam donirao, ali nažalost trenutno nemam vlastiti izvor prihoda. Morat ću se strpiti još 3-4 godine prije nego što se upišem na listu donatora

Dugo sam bio vjerni fan GP1, no krajem prošle godine sam odlučio izviditi kakva je situacija na pulsu. Već tada ste bili super zajednica i nisam niti sekunde dvojio o prebacivanju na puls. Od tada ste još dodatno narasli i čini se da rastu nema kraja

Nadam se da će te nastaviti ovakvim tempom i da vas financijske poteškoće neće spriječiti u održavanju portala. Najrađe bih i sam donirao, ali nažalost trenutno nemam vlastiti izvor prihoda. Morat ću se strpiti još 3-4 godine prije nego što se upišem na listu donatora

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
@hatt potpisujem
Sisu (fin.)
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Bilo bi zanimljivo, možda kad bude ljetna pauza ili na kraju sezone napraviti članke o najboljim utrkama pojedinih vozača. Npr. Ante je to (ako se ne varam) napravio za Vettela na GP1.portalu. Tako bi se mogli možda napraviti članci najboljih 10 utrka Schumachera, Prosta, Senne i da ne nabrajam.
Ono prisjetiš se nekih dobrih starih utrka i odeš pogledati za dobra stara vremena 

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
treba se na sajtu i forumu prebacit na ljetno vrijeme.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Prebačenozekohonda je napisao/la:treba se na sajtu i forumu prebacit na ljetno vrijeme.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, rekord F1 portala tu je negdje oko 900 komentara na gp1 u jednom članku o Abu Dhabiju kada je Vettel bio diskvalificiran. Ali, bitna razlika jest da su tada na gp1 komentari bili otvoreni za sve, a kod nas su otvoreni samo za registrirane članove. Tako da je ovih 100+ danas na članku o utrci impresivan brojFerrari Maniac je napisao/la:Pogodili ste u sridu s kombinacijom novog servera i Puls Managera. 83 komentara za sad na članku o kvalama je stvarno pohvalno. Ne sjećam se jesam li to još vidio ovdje. Malo me podsjeća na one stotine komentara koji su bili na gp1. Brzo ih stižete i prestižete zapravo i to skroz zasluženo...

GP1 je prošlo svršeno vrijeme, nije uopće pitanje broja posjeta (iako vjerujem da su tu drastično pali), nego zajednice. Najmanji problem je ulupati 100 eura u reklamu na Facebooku i to automatski generira klikove. Ali takva publika
a) ne sudjeluje na stranici nego otvori, baci pogled i ode
b) napiše nekakav neandertalski komentar i onda se vrati pogledati ima li koji plus ili minus
Takvi "mrtvi" posjeti me ne zanimaju, upravo suprotno, samo bi nam još otežali probleme sa serverom.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kašljuckalo je oko 10 sati jutros kad je naišla masa ljudi, ali sve skupa je izdržalo, tu i tamo koja greška... Sve u svemu nije loše.Iceman je napisao/la:@avetma kako nam se nosi portal/forum sa današnjim ferrarijevim uspjehom?
Odlicna stvar oko novog servera je da imam laički rečeno reset gumb. Ako blokira i ne radi, mogu udariti reset servera i za par sekundi je online opet. Samo onda treba na neki način opet optimizirati. Recimo, ako vidim da je prevelik broj posjeta na članku i čita komentare, onda mogu uvesti privremeno da se prikaže 20/30 komentara po stranici i onda onu paginaciju prosla/iduća stranica. Ili ako je puno ljudi na forumu onda jednostavno zatvoriti forum na pola sata dok ne prođe taj peak.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Što bi se reklo, možemo biti ponosni što smo dio te ekipe! E sad kad smo prigazili GP1, sljedeći cilj JAonF1.hattrick je napisao/la:Po broju komentara, ako računamo i postove na forumu.. mislim da su F1puls korisnici/fanovi jedni od najaktivnijih, ako ne i najaktivniji u regiji što se tog sporta tiče. U Hrvatskoj već od prošle godine šišaju GP1.hr. Ono što me posebno veseli, da je uz kvantitenu fenomenalna razina kvalitete komentara i postova. Čini mi se da je ekipa dosta homogena, bez obzira za koga se navija... po meni puno zdraviji prostor nego što je to GP1 bio u svojim najuspješnijim danima. Do toga je vrlo vjerovatno došlo zbog kvalitetnih temelja samog potrala i Vetmine metle koja je na solidaran način napravio "troler-free" okolinu, a i nas samih forumaša koji smo vjerovatno skupili dovoljno iskustva da ne radimo iste greške u komunikaciji. Međupoštivanje je fakat na razini divljenja, naspram nekad sivije povijesti odnosa nâs iste ekipe poznanika sa GP1. Vjerujem da se slažete samnom.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
znači, preživjeli smo prvu utrku na novom serveru.
kad sam ja govorio vetmi da napravi nekakvu statistiku portala za 2015.,moj prijedlog nije prihvaćen...a nekad je to vetma tako dobro radio.
pri vrhu linka je gorespomenuti članak s 926 komentara.
http://www.gp1.hr/sto-je-bilo-zanimljiv ... 12-godini/

kad sam ja govorio vetmi da napravi nekakvu statistiku portala za 2015.,moj prijedlog nije prihvaćen...a nekad je to vetma tako dobro radio.

pri vrhu linka je gorespomenuti članak s 926 komentara.
http://www.gp1.hr/sto-je-bilo-zanimljiv ... 12-godini/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hattrick nam je dao još 3 dana života, hvala
Što drugo reći nego - avanti seb!

Što drugo reći nego - avanti seb!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
CrashOverride ponovo donator, poručio da je ovo za proslavu Ferrarijeve pobjede. Pa kamo sreće da dominiraju ove sezone, kako ste krenuli
Hvala!
S nova 3 dana sad smo sigurni do cca VN Azerbajdžana

S nova 3 dana sad smo sigurni do cca VN Azerbajdžana

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Edit bi mogao, a za lajkove ne vjerujem, čini mi se da su bolji komentari bez toga.