e to je već kvalitetna korisnička podrška!avetma je napisao/la:@zekohonda: Našao nam je novi host jednu grešku koja se pokrala oko namještanja DNS. Zbog toga je ponekad još prebacivalo na stari.
In the DNS zone, one of the name-server was pointed to your old IP address. I corrected it now.
Usually DNS changes might take some time (2-3 hours) to propagate globally. Please check after this specific time frame and let me know if the problem persists.
Reklo bi se - sredili smo napokon sve u 5 do 12zekohonda je napisao/la:e to je već kvalitetna korisnička podrška!
Pogledam sad o čemu se radi!vlado je napisao/la:Nije mi toliko stalo do toga ali i dalje mi se pokazuju reklama na mobu. Dole na ekranu mala za odmor u hr.
Samo da ukazem na to.
Ante, mozda bi za ponavljace donatore trebao imati takodje neku titulu...
avetma je napisao/la:Za donatore ne bih komplicirao s previše rangiranja, zahvalni smo svima jednako, svatko tko želi donira koliko hoće i može. Ne bih uopće o tome baš previše. Svaki euro nam znači, sve se skuplja na PayPal i nitko od nas to ne troši, već tamo čeka svaku novu ratu hostinga.
Provjeri sada molim te, pa javi ako se opet pojavljuje, ne bi smjelo...vlado je napisao/la:Ok, Ante. Hvala.
Fora je sustav, i vjerojatno bi barem nekog potaknulo da kapne još koji euro, ali kao što sam napisao gore, držimo sve jednostavnohattrick je napisao/la:...
Imaš linkove desno na portalu, i do igre i do forumske teme. U igru sam dodao sad link do početne stranice portalaMoj bi prijedlog bio da se u gornji izbornik/traku gdje se nalazi: "Naslovnica, F1 Baza, Forum itd..." ubaci link na Puls Manager. Iz moje perspektive je to iz razloga što portal i forum otvaram u pravilu preko računala i onda kada preletim forum, bacim oko na igricu. Možda bi bilo zgodnije tako. Isto tako, iz igre se ne može direktno natrag na portal/forum koliko vidim, odnosno forumu se može pristupiti preko linka za forumsku temu o igri.
Svaka tebi čast na tih 5 zvjezdicaFiremarshall je napisao/la:Ja bi htio pohvaliti sve kolege ovdje koje nazalost nikad osobno nisam upoznao bez obzira da li su donatori ili ne..koji se trude staviti svaku novu vijest, tehnikalije, usporedbe, intervjue..ljudi veliko vam hvala..ja zbog posla nisam cesto tu kao vi..ali kad citam vase postove, kao da citam enciklopediju.. oni koje spominjem sad ce se prepoznati u ovom postu i jos jednom veliko hvala.. respect!
Sent from my iPhone using Tapatalk