Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Imamo novu donaciju, CrashOverride produljio život portala za 3 dana opet, ovo mu je druga donacija. :pivo: :thumbs:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Nije mi toliko stalo do toga ali i dalje mi se pokazuju reklama na mobu. Dole na ekranu mala za odmor u hr.
Samo da ukazem na to.

Ante, mozda bi za ponavljace donatore trebao imati takodje neku titulu...
No!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
avetma je napisao/la:@zekohonda: Našao nam je novi host jednu grešku koja se pokrala oko namještanja DNS. Zbog toga je ponekad još prebacivalo na stari.
In the DNS zone, one of the name-server was pointed to your old IP address. I corrected it now.
Usually DNS changes might take some time (2-3 hours) to propagate globally. Please check after this specific time frame and let me know if the problem persists.
e to je već kvalitetna korisnička podrška! :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:e to je već kvalitetna korisnička podrška! :klanjam:
Reklo bi se - sredili smo napokon sve u 5 do 12 :prcnjau:
vlado je napisao/la:Nije mi toliko stalo do toga ali i dalje mi se pokazuju reklama na mobu. Dole na ekranu mala za odmor u hr.
Samo da ukazem na to.

Ante, mozda bi za ponavljace donatore trebao imati takodje neku titulu...
Pogledam sad o čemu se radi!

Za donatore ne bih komplicirao s previše rangiranja, zahvalni smo svima jednako, svatko tko želi donira koliko hoće i može. Ne bih uopće o tome baš previše. Svaki euro nam znači, sve se skuplja na PayPal i nitko od nas to ne troši, već tamo čeka svaku novu ratu hostinga. (y)

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ok, Ante. Hvala.
No!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Prijedlog.. nakon ova četiri zlatna čvarka za donatorstvo (osim direktno pokrivanje mjesec dana rada) svako doniranje koje pokrije za 6 dana rada (recimo dva puta po 3 dana kroz neki period) dobije se jedna zlatna zvjezdica umjesto jednog zlatnog čvarka. Na taj način opet dolazimo do svih zvjezdica ako se ukupno donira pomoć za cijeli mijesec (kroz neki period).

Recimo.. ja sam već donirao 10€ za 3 dana rada i dobio sam zlatne čvarkuše. Na sljedećem doniranju od 10€ ukupno bi pokrio 6 dana rada (znači 20€), i tada bi dobio prvu zvjezdicu. Nakon toga kroz sezonu uplatim još 10€ (kad Vettel opet dobije utrku :mrgreen: ) stanje ostaje isto sve dok opet ne uplatim 10€ (što je novih 20€ i nova zvjezdica).

Drugim riječima kada nakupimo 100€ imamo svih 5 zvjezdica, kao i ovi prvi Premium donatori.. nakon toga možemo tako dodavati crvene zvjezdice (možda po malo većim koracima za one okorjele mecene ovog portala, recimo svakih 30€ nova crvena zvjezdica). Prolaziće godine ovog portala tako da me ne bi čudilo da neki od donatora koje danas vidimo budu imali i neke druge boje zvjezdica u sljedećem još većem intervalu.

Nadam se da sam vam dao dobar prijedlog, iako je već sličan viđan na drugim forumskim lokacijama.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
[
avetma je napisao/la:Za donatore ne bih komplicirao s previše rangiranja, zahvalni smo svima jednako, svatko tko želi donira koliko hoće i može. Ne bih uopće o tome baš previše. Svaki euro nam znači, sve se skuplja na PayPal i nitko od nas to ne troši, već tamo čeka svaku novu ratu hostinga. (y)

Agree :pivo:
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la:Ok, Ante. Hvala.
Provjeri sada molim te, pa javi ako se opet pojavljuje, ne bi smjelo...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
hattrick je napisao/la:...
Fora je sustav, i vjerojatno bi barem nekog potaknulo da kapne još koji euro, ali kao što sam napisao gore, držimo sve jednostavno :)

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Moj bi prijedlog bio da se u gornji izbornik/traku gdje se nalazi: "Naslovnica, F1 Baza, Forum itd..." ubaci link na Puls Manager. Iz moje perspektive je to iz razloga što portal i forum otvaram u pravilu preko računala i onda kada preletim forum, bacim oko na igricu. Možda bi bilo zgodnije tako. Isto tako, iz igre se ne može direktno natrag na portal/forum koliko vidim, odnosno forumu se može pristupiti preko linka za forumsku temu o igri.

Vjerujem da imate razlog zašto je baš tako postavljeno pa eto čisto razmišljam na glas.
"What a little star." May 26, 2012.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Moj bi prijedlog bio da se u gornji izbornik/traku gdje se nalazi: "Naslovnica, F1 Baza, Forum itd..." ubaci link na Puls Manager. Iz moje perspektive je to iz razloga što portal i forum otvaram u pravilu preko računala i onda kada preletim forum, bacim oko na igricu. Možda bi bilo zgodnije tako. Isto tako, iz igre se ne može direktno natrag na portal/forum koliko vidim, odnosno forumu se može pristupiti preko linka za forumsku temu o igri.
Imaš linkove desno na portalu, i do igre i do forumske teme. U igru sam dodao sad link do početne stranice portala :thumbs:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Super. Da nisam baš skroz uzalud gnjavio. :prcnjau:
"What a little star." May 26, 2012.

Firemarshall
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Ja bi htio pohvaliti sve kolege ovdje koje nazalost nikad osobno nisam upoznao bez obzira da li su donatori ili ne..koji se trude staviti svaku novu vijest, tehnikalije, usporedbe, intervjue..ljudi veliko vam hvala..ja zbog posla nisam cesto tu kao vi..ali kad citam vase postove, kao da citam enciklopediju.. oni koje spominjem sad ce se prepoznati u ovom postu i jos jednom veliko hvala.. respect!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Firemarshall je napisao/la:Ja bi htio pohvaliti sve kolege ovdje koje nazalost nikad osobno nisam upoznao bez obzira da li su donatori ili ne..koji se trude staviti svaku novu vijest, tehnikalije, usporedbe, intervjue..ljudi veliko vam hvala..ja zbog posla nisam cesto tu kao vi..ali kad citam vase postove, kao da citam enciklopediju.. oni koje spominjem sad ce se prepoznati u ovom postu i jos jednom veliko hvala.. respect!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka tebi čast na tih 5 zvjezdica :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Raki-1985 produljio život portala za nova 3 dana. :pivo: Raki, uklonjene su ti reklame i dodan bedž, a čim postaviš avatar, bit će dodan dolje u footer stranice zajedno s ostalim donatorima :)

Zasad smo osigurani do VN Kanade, još malo i doći ćemo do VN Europe :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bravo raki!
jutarnji cjepidlaka mod: nema vn europe ove godine! :gandalf: :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zoka
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Kimi Raikkonen
Kako da igram kviz? :) :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zbog promjene servera kvizovi trenutno nisu dostupni.
vetma zna više.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
I nova donacija, živi smo još dodatna 3 dana zahvaljujući korisniku D10S! :pivo:

@zekohonda: znao sam da trebam napisat well done baku umjesto vn europe :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ej, fakat, Ante, šta bi sa kvizom?
Dobro, sad je sve u modu "na iglama smo, predstoji nam prvi GP vikend"....
Kad bi mogao ići?
Hoće li biti problem sa serverom?....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡