Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ayton očekivano prvi, Luka izabran treći ali ga je Atlanta trejdala za Traea Younga u Dallas.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Meni je sinoć bilo najjače kako je Woj izbjegavao spoilovanje pickova pošto su se prije drafta dogovorili ESPN, Yahoo i ostali da pickovi neće biti objavljeni od "izvora" već će se javno prvi put čuti pick od Silvera osobno. :D

Draft kao draft, ništa puno posebno, Clippersi su imali dobar draft sa dva lottery picka, Hawksi su ozbiljno pokradeni u onom trajedu s Lukom, em su pustili najboljeg igrača u generaciji, em je onaj 2019 1st round pick zaštićen od 1 do 5.

Ako MPJ riješi problem s leđima, Denver ima najveći steal u posljednjih nekoliko godina. Jako mi se sviđa taj pick, dosta rizika ali za mid 1st pick rizik se isplati.
Obrigado Felipe

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Brooklyn Nets je ukrao prvi pick na kraju prve runde. :thumbs: Ne mogu da vjerujem koliko su ti ameri ćoravi. Samo zato što igrač igra u "slaboj" ligi, oni ne vide pravi potencijal...

f1zd
Harden MVP :O

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Da , Harden MVP ... Po mnogima je Lebron pravi MVP.

Simmons ROTY .. Po mnogima je Donovan pravi ROTY jer Simmons realno i nije rookie.

Trener godine Casey koji je od Lebrona dobio metlu u playoffu , pa je mnogima i to diskutabilno.

Bilo kako bilo , svake godine kada se objave te nagrade netko se slaze a netko ne.
slikaslika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ja se za trenera jednostavno ne mogu nikako složit. Brad Stevens, kao pravi vizionar, nije niti razmatran da dobije nagradu - halo??
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la: 26.06.2018., 12:10 Ja se za trenera jednostavno ne mogu nikako složit. Brad Stevens, kao pravi vizionar, nije niti razmatran da dobije nagradu - halo??
Razmatran je Stevens.
Casey, Snyder i Stevens su bili u opticaju.
Ma sve očekivano (kažem očekivano, ne i zasluženo).
Dobro, Brada je zaslužio, jbga, Rocketsi su bili najbolji u regularnom dijelu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ček ček, onda sam očito pobrkao nešto od prije kad je Casey isto odabran. Što je onda to bilo? Trener regularne sezone?

f1zd
Explorer je napisao/la:Ček ček, onda sam očito pobrkao nešto od prije kad je Casey isto odabran. Što je onda to bilo? Trener regularne sezone?
Ovo je službeno (liga bira, tj. igrači i treneri??), a ono je bilo nešto 'neslužbeno' ako bi se tako moglo reći.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Explorer je napisao/la: 26.06.2018., 12:10 Ja se za trenera jednostavno ne mogu nikako složit. Brad Stevens, kao pravi vizionar, nije niti razmatran da dobije nagradu - halo??
Trener je potpuno zasluženo otišlo Caseyu, čovjek je instalirao potpuno novi napad u odnosu na prošlu sezonu i bili su dominantni na istoku kroz cijelu sezonu s njim, imali su najdužu klupu što ljudi rijetko povezuju s trenerom ali on tu vjerojatno ima i najveći utjecaj na razvoj igrača i na to kako će se njihov odnos odraziti na igru, nije lako naći potpuno funkcionalan 12-man roster u NBA kao što su oni imali.

Ovo su nagrade čisto za regularno sezonu, NBA je pojela govno kada je napravila ovaj show i stavila ga čak poslije drafta, ovo je stvarno jedan od većih gluposti koje sam vidio. Uglavnom, nagrade su bazirane čisto na performansima u regularnoj sezoni i uopše se ne vežu za playoff, čak je glasanje obavljeno prije playoffa.

I da Marko, ono ranije je bila nagrada od strane Asocijacije trenera, ovo je sada službena NBA nagrada kao što f1zd kaže. :)
Obrigado Felipe

Pastor
Formula 1
Formula 1
Sve nagrade zaslužene.
Ne znam čemu svršavanje pojedinaca na tog Stevensa. Bez obzira na povrede, ta ekipa je vrlo talentovana. A uspjeli su dobiti samo jednu utakmicu u gostima u čitavom play offu. A Cleveland je barem u dvije utakmice kući bio zreo za poraza u njihovoj seriji. Na kraju nije ni bitno, ovo su nagrade za regularnu sezonu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Možeš se slobodno meni obratit i pitat zašto "svršavam" na Stevensa, ne trebaš pisat u šiframa.

Pa talentirana je Philadelphia više nego Boston pa eto ti gdje su završili, nisu imali trenera. Vidjelo se u prvoj rundi doigravanja koji je lavovski posao napravio Stevens što se tiče prilagodbe, trebao je ponovnio uštimat napad koji baš i nije funkcionirao, računao je bio na Irvinga.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Sto se tice nagrada sve je zasluzeno osim Simmonsa i mislim da je Donovan trebao dobiti tu nagradu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Po meni Simmons ne bi ni bio u konkurenciji, što reče @Alky
Ali eto, kod Amera su takva pravila.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Zna se tko je budući #1 killer u ligi. slika

Inače u nedelju počinje FA period, već su pala dva trejda, Mozgov je otišao u Hornetse sve zajedno sa onim sranjem od ugovora koji ima, i to je otišao kod Mitcha koji je i potpisao taj ugovor s Mozogovom u Lakersima, a Dwight je otišao Netse gdje je već i zatražio buy-out, ludo :mrgreen: Noćas je i Austin Rivers trejdovan za Gortata koji ima još jednu ili dvije godine u ugovoru, nisam siguran, uglavnom nešto malo. Jerry West rules. :cool:

Jokić je dogovorio s Nuggetsima novi, max ugovor na 5 godina 146,5 mil. :D

Kaže Windhorst da će LeBron objaviti The Decision 2.0 do 4.7. a za sada postoje neke naznake da će ići u Lakerse, što mora da znači da je još s nekim u kontaktu da se udruže tamo jer nema šanse da ide sam u LA. Prvi koji pada na pamet je PG, ali bilo je priče da on želi da ostane u OKC.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la: 27.06.2018., 11:38 Jokić je dogovorio s Nuggetsima novi, max ugovor na 5 godina 146,5 mil. :D
Dobar je Jokara. Ustvari odličan. Ali ne vrijedi toliko.
Felipe je napisao/la: 27.06.2018., 11:38 Kaže Windhorst da će LeBron objaviti The Decision 2.0 do 4.7. a za sada postoje neke naznake da će ići u Lakerse, što mora da znači da je još s nekim u kontaktu da se udruže tamo jer nema šanse da ide sam u LA. Prvi koji pada na pamet je PG, ali bilo je priče da on želi da ostane u OKC.

:kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 27.06.2018., 10:49 Po meni Simmons ne bi ni bio u konkurenciji, što reče @Alky
Ali eto, kod Amera su takva pravila.
Zašto Simmons nebi bio u konkurenciji? Propustio je čitavu sezonu nakon drafta. Ovo mu je prva sezona, a po statistici je definitivno najbolji rookie. To je isto kao da kažeš, da neko ko je draftovan kao Bogdan Bogdanović 2014 godine, i ostavljen da igra nekoliko narednih sezona u Europi, i onda zaigra u NBA, da nije rookie. A on je barem igrao negdje. Simmons je preležao sezonu zbog povrede. I Teletović je čini mi se došao u NBA sa 28 godina pa je bio rookie. Ili Teodosić sa 30...

Blake Griffin je imao sličan start u NBA kao Simmons.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nisam rekao da Simmons nije zaslužio da bude ROTY.
Mada se oko toga može diskutovati.
A ne moramo samo gledati brojke.
Treba malo pogledati i igru i ekipu oko igrača, itd,....
Generalno, ja volim igrače od 205-210cm koji su u stanju da igraju playa (Magic, Kukoč, Bodiroga,....).
Razlika između Bodganovića, Teodosića, Teletovića..... i Simmonsa i Griffina, je što su potonja dvojica (i slični) prošli ljetnju ligu, trening kampove i povrijedili se u predsezonskim utakmicama, dok su prvonavedeni ostali u Evropi još par godina.
Povrh toga, nije se željelo rizikovati (ni kod Simmonsa ni kod Griffina), da se džaba vraćaju na parket tamo nekad u martu (bespotrebno), tako da su propustili sezonu, dobro se zaliječili i spremni dočekali narednu sezonu.
Pravno gledano, oni su rookieji i tu si u pravu.
Samo, moje mišljenje je da ne bi trebali biti.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 27.06.2018., 12:03 Dobar je Jokara. Ustvari odličan. Ali ne vrijedi toliko.
Jokić je imao opciju u ugovoru da ostane na onom rookie ugovoru još jednu sezonu i primi smiješne pare, ali u tom slučaju bi sljedeće ljeto postao unrestricted free agent i svaki tim u ligi bi mu mogao ponuditi ugovor, i time Denver rizikuje da ga izgubi. Zbog toga su ovo ljeto odlučili da prekinu taj njegov rookie ugovor (jer je momčad imala tu klauzulu) čime je momentalo postao restricted free agent i samo mu je Denver tako mogao ponuditi ugovor. Max deal je čisto jer je on njihov ubjedljivo najbolji igrač, top 5 centar, i da zadrže po svaku cijenu mladi temelj ekipe (Murray+Harris+Jokić).

Da mu Denver sada nije dao max ugovor, netko bi sljedeće ljeto to uradio i izgubili bi ga.

I da se nadovežem za ono Simmons jeste rookie-nije rookie. Ako je bio rookie ove godine, zašto je onda od Phile dobio skoro 6 mil plaću za sezonu 2016/17? On je pod ugovorom od 2016., i u papirim piše da je on NBA igrač od ljeta te godine, bez obzira da li je odigrao utakmicu ili ne.
Zadnja izmjena: Felipe, dana/u 27.06.2018., 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡