General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
P.s. u međuvremenu sam počeo navijati za Eaglse jer sam shvatio da su oni u ulozi underdog-a.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledatiDaveGilmour je napisao/la:Gledao sam prije 2-3 godine podosta NASCAR-a tako da sam se donekle naviknuo na hrpu reklama, ali ovo me ulovilo potpuno nespremnog![]()
Morati ću na poluvremenu malo sklopiti oko jer ću inače teško izdržati.

Obrigado Felipe
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Kakva utakmica i kakvo očito navlačenje za Patse...ako ono na trećem downu nije bio pass interference onda stvarno...pa čovjek je tacklao recievera Eaglesa..ali nema veze, ipak su postigli TD ludom akcijom..
- DaveGilmour
- Formula 2
Ma kad kažem sklopiti oko mislim na desetominutni ''power nap''Felipe je napisao/la: 05.02.2018., 02:05 Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledatiinače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro
![]()

Jedno banalno pitanje za pass interference. Za receivera se ne smije viješati ako nema loptu u ruci inače je to foul?
- f1zd
Praktički ga ni dirati ne smiješ..ali bilo kakvo guranje, hvatanje ili udaranje i to je žuta zastavica, novi prvi down i lopta na mjestu faula najčešće.DaveGilmour je napisao/la:Ma kad kažem sklopiti oko mislim na desetominutni ''power nap''Felipe je napisao/la: 05.02.2018., 02:05 Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledatiinače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro
![]()
Već mi je glava bistrija i mogu bolje pratiti, a čak sam i nešto Justina ulovio
![]()
Jedno banalno pitanje za pass interference. Za receivera se ne smije viješati ako nema loptu u ruci inače je to foul?
- DaveGilmour
- Formula 2
Zahvaljujemf1zd je napisao/la: 05.02.2018., 02:30Praktički ga ni dirati ne smiješ..ali bilo kakvo guranje, hvatanje ili udaranje i to je žuta zastavica, novi prvi down i lopta na mjestu faula najčešće.DaveGilmour je napisao/la:Ma kad kažem sklopiti oko mislim na desetominutni ''power nap''Felipe je napisao/la: 05.02.2018., 02:05 Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledatiinače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro
![]()
Već mi je glava bistrija i mogu bolje pratiti, a čak sam i nešto Justina ulovio
![]()

Polako počinjem hvatati konce igre. Za sada mi je poprilično zanimljivo

- DaveGilmour
- Formula 2
Može malo pojašnjenje zašto je ovaj posljednji Touchdown bio pod znakom upitnika?
- f1zd
Svaki touchdown se pregledava, ali ovaj posebno jer igrač nakon što osigura posjed lopte s obje noge mora stupiti u teren bez da dira out liniju (sideline) i s najmanjim dijelom noge, znači suprotno od tenisa. U ovoj situaciji nije bilo jasno jeli imao posjed pri prvom koraku, a na trećem koraku je već zagazio izvan terena pa se zato moralo provjeriti.DaveGilmour je napisao/la:Može malo pojašnjenje zašto je ovaj posljednji Touchdown bio pod znakom upitnika?
- DaveGilmour
- Formula 2
Merci
- DaveGilmour
- Formula 2
Orlovi
Dobra tekma, ali ovo nisu humani termini za nas Europljane haha

Dobra tekma, ali ovo nisu humani termini za nas Europljane haha
- DaveGilmour
- Formula 2
Post game interview : ''We're world champs''
Ameri po dobrom starom običaju zaboravljaju da postoji i drugih 200 (+/- 10) zemalja koje ne sudjeluju u NFL-u.
Ameri po dobrom starom običaju zaboravljaju da postoji i drugih 200 (+/- 10) zemalja koje ne sudjeluju u NFL-u.
- f1zd
Sve što ću reći je da ako te ova utakmica ne nagovori da nastaviš gledati NFL onda stvarno ne znam...za termine utakmica ne brini, ova je jedina ovakva u cijeloj sezoni više-manje. čestitke Eaglesima na prvom prstenu, sad je NFC East prva divizija u kojoj sva četiri kluba imaju bar jedan naslov.
- f1zd
To su oni preuzeli iz bejzbola, gdje se finale zove World Series, pa eto. Isto tako govore i za košarku.DaveGilmour je napisao/la:Post game interview : ''We're world champs''
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ja gotivim Lakerse, Kingse, Dodgerse,....., pa konsokventno tome, ne volim ništa što je iz Bostona.DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 01:42 P.s. u međuvremenu sam počeo navijati za Eaglse jer sam shvatio da su oni u ulozi underdog-a.

Čestitke Eaglesima.
Napokon i zasluženo.
Volio bih da je danas nedjelja, a ne ponedjeljak.
Inače tekmu gledao ispočetka malo na preskoke ("bacalo me", jbga, onda sam odlučio da odspavam jedan sat, pa se probudio nekad pred četvrtu).
Pogledaću reprizu.

@Dave, inače ovo ti je nanjgledaniji pojedinačni sportski događajvna svijetu (uz finale SPa u fudbalu), a i mislim i da drži rekord po cijeni "sekunde" za reklame.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
Kad su se malo dojmovi slegli mogu reći da mi je sama utakmica bila super. U čevrtoj četvrtini mi nije padalo na pamet ići spavati makar je bilo već pola 4.
Jedina mana je što je igra užasno spora. Rastegnuti utakmicu od sat vremena na skoro 4 sata je ipak malo too much. Jel situacija nešto bolja u regularnom dijelu sezone (računam možda je manje reklama pa su i stanke kraće)?
Jedina mana je što je igra užasno spora. Rastegnuti utakmicu od sat vremena na skoro 4 sata je ipak malo too much. Jel situacija nešto bolja u regularnom dijelu sezone (računam možda je manje reklama pa su i stanke kraće)?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Malo je kraće.DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 14:58 Kad su se malo dojmovi slegli mogu reći da mi je sama utakmica bila super. U čevrtoj četvrtini mi nije padalo na pamet ići spavati makar je bilo već pola 4.
Ali samo malo.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”