General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
P.s. u međuvremenu sam počeo navijati za Eaglse jer sam shvatio da su oni u ulozi underdog-a.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kickeri i jednih i drugih :facepalm:
Stvarno ne znam zašto je ovako. Pogotovo za Elliota, pogodio je 61 yard u sezoni i bio je jedan od boljih a mislim da je u playoffu već 2 PATa promašio.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la:Gledao sam prije 2-3 godine podosta NASCAR-a tako da sam se donekle naviknuo na hrpu reklama, ali ovo me ulovilo potpuno nespremnog :bonk:
Morati ću na poluvremenu malo sklopiti oko jer ću inače teško izdržati.
Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledati :D inače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro :D
Obrigado Felipe

f1zd
Kakva utakmica i kakvo očito navlačenje za Patse...ako ono na trećem downu nije bio pass interference onda stvarno...pa čovjek je tacklao recievera Eaglesa..ali nema veze, ipak su postigli TD ludom akcijom..

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Felipe je napisao/la: 05.02.2018., 02:05 Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledati :D inače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro :D
Ma kad kažem sklopiti oko mislim na desetominutni ''power nap'' :) Već mi je glava bistrija i mogu bolje pratiti, a čak sam i nešto Justina ulovio :kokice:

Jedno banalno pitanje za pass interference. Za receivera se ne smije viješati ako nema loptu u ruci inače je to foul?

f1zd
DaveGilmour je napisao/la:
Felipe je napisao/la: 05.02.2018., 02:05 Na poluvrmenu imaš nastup smarača Timberlakea, za svaki slučaj možda želiš odgledati :D inače nije dobra taktika spavati na poluvremenu, u većini situacija se nećeš ni probuditi do ujutro :D
Ma kad kažem sklopiti oko mislim na desetominutni ''power nap'' :) Već mi je glava bistrija i mogu bolje pratiti, a čak sam i nešto Justina ulovio :kokice:

Jedno banalno pitanje za pass interference. Za receivera se ne smije viješati ako nema loptu u ruci inače je to foul?
Praktički ga ni dirati ne smiješ..ali bilo kakvo guranje, hvatanje ili udaranje i to je žuta zastavica, novi prvi down i lopta na mjestu faula najčešće.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
f1zd je napisao/la: 05.02.2018., 02:30
DaveGilmour je napisao/la:

Praktički ga ni dirati ne smiješ..ali bilo kakvo guranje, hvatanje ili udaranje i to je žuta zastavica, novi prvi down i lopta na mjestu faula najčešće.
Zahvaljujem :thumbs:
Polako počinjem hvatati konce igre. Za sada mi je poprilično zanimljivo :kokice:

f1zd
Hladan tuš na početku treće..ovaj scenarij mi je poznat, ne samo od prošle godine nego od prije 2 tjedna..

f1zd
Već sam pomislio da će ovo biti vraćeno..

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Može malo pojašnjenje zašto je ovaj posljednji Touchdown bio pod znakom upitnika?

f1zd
DaveGilmour je napisao/la:Može malo pojašnjenje zašto je ovaj posljednji Touchdown bio pod znakom upitnika?
Svaki touchdown se pregledava, ali ovaj posebno jer igrač nakon što osigura posjed lopte s obje noge mora stupiti u teren bez da dira out liniju (sideline) i s najmanjim dijelom noge, znači suprotno od tenisa. U ovoj situaciji nije bilo jasno jeli imao posjed pri prvom koraku, a na trećem koraku je već zagazio izvan terena pa se zato moralo provjeriti.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Merci

f1zd
Brady choker :rofl:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Orlovi :party:
Dobra tekma, ali ovo nisu humani termini za nas Europljane haha

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Post game interview : ''We're world champs''
Ameri po dobrom starom običaju zaboravljaju da postoji i drugih 200 (+/- 10) zemalja koje ne sudjeluju u NFL-u.

f1zd
Sve što ću reći je da ako te ova utakmica ne nagovori da nastaviš gledati NFL onda stvarno ne znam...za termine utakmica ne brini, ova je jedina ovakva u cijeloj sezoni više-manje. čestitke Eaglesima na prvom prstenu, sad je NFC East prva divizija u kojoj sva četiri kluba imaju bar jedan naslov.

f1zd
DaveGilmour je napisao/la:Post game interview : ''We're world champs''
Ameri po dobrom starom običaju zaboravljaju da postoji i drugih 200 (+/- 10) zemalja koje ne sudjeluju u NFL-u.
To su oni preuzeli iz bejzbola, gdje se finale zove World Series, pa eto. Isto tako govore i za košarku.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 01:42 P.s. u međuvremenu sam počeo navijati za Eaglse jer sam shvatio da su oni u ulozi underdog-a.
Ja gotivim Lakerse, Kingse, Dodgerse,....., pa konsokventno tome, ne volim ništa što je iz Bostona. :mrgreen:
Čestitke Eaglesima.
Napokon i zasluženo.
Volio bih da je danas nedjelja, a ne ponedjeljak.
Inače tekmu gledao ispočetka malo na preskoke ("bacalo me", jbga, onda sam odlučio da odspavam jedan sat, pa se probudio nekad pred četvrtu).
Pogledaću reprizu. :mrgreen:
@Dave, inače ovo ti je nanjgledaniji pojedinačni sportski događajvna svijetu (uz finale SPa u fudbalu), a i mislim i da drži rekord po cijeni "sekunde" za reklame.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Kad su se malo dojmovi slegli mogu reći da mi je sama utakmica bila super. U čevrtoj četvrtini mi nije padalo na pamet ići spavati makar je bilo već pola 4.
Jedina mana je što je igra užasno spora. Rastegnuti utakmicu od sat vremena na skoro 4 sata je ipak malo too much. Jel situacija nešto bolja u regularnom dijelu sezone (računam možda je manje reklama pa su i stanke kraće)?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 14:58 Kad su se malo dojmovi slegli mogu reći da mi je sama utakmica bila super. U čevrtoj četvrtini mi nije padalo na pamet ići spavati makar je bilo već pola 4.
Jedina mana je što je igra užasno spora. Rastegnuti utakmicu od sat vremena na skoro 4 sata je ipak malo too much. Jel situacija nešto bolja u regularnom dijelu sezone (računam možda je manje reklama pa su i stanke kraće)?
Malo je kraće.
Ali samo malo. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡