Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Meni sve OK radi.
POstanje u temi, komentiranje, sve uredno vidi.
Odjava - vidi se.
Gašenje i otvaranje drugog portala... rcimo "24sata" - Gašenje Firefoxa.
Ponovo otvaranje - sve OK. Prijava - ok, blablabla... sve normalno radi.
EDIT:
Na kompu naravno ... govorim o kompu. Ne o telefonu.
POstanje u temi, komentiranje, sve uredno vidi.
Odjava - vidi se.
Gašenje i otvaranje drugog portala... rcimo "24sata" - Gašenje Firefoxa.
Ponovo otvaranje - sve OK. Prijava - ok, blablabla... sve normalno radi.
EDIT:
Na kompu naravno ... govorim o kompu. Ne o telefonu.

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Ante sto mi je obrisan komentar? Zar je dozvoljeno da se proziva po komentarima?
Ako je vec obrisan moj, obrisi i njegov.
Kazi mu fino da me se mane.
Ne znam sto to ima protiv mene. Mozda to sto nisam iz Hrvatske. To sto nemamo isto razmisljanje? Pa me nasao prozivati.
Momak mi ide na onu stvar. Al opasno.
Ne znam sto to ima protiv mene. Mozda to sto nisam iz Hrvatske. To sto nemamo isto razmisljanje? Pa me nasao prozivati.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Krstas, Avalon je otvorio diskusiju po pitanju Ocona, ne vidim zašto bih to brisao. A svima je tisuću puta ponovljeno da se u komentarima bavite formulom, a ne jedni drugima. "okani me se" komentar ne vidim kakve veze ima s formulom i zato je izbrisan.
Ako te netko živcira onda ignoriras, vrlo jednostavno.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Ako te netko živcira onda ignoriras, vrlo jednostavno.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Meni se sviđa ovaj novi način ne valoriziranja komentara. Komentar ne bi trebo biti utakmica koja donosi određene poene, već misaono djelo koje ne teži ničemu osim svom iznošenju.
Po meni bi trebalo te lajkove koje dolaze iz 'intelegentnih' socijo-servisa tipa facebooka i sl. amputirati sa ovog mjesta. Komentari mi kudikamo izgledaju prirodnije od kad ne postoji težište "ocjenjivanja" većine.
Moj glas za trajno ukidanje srca, lajkova, plusića i minusića, te ostalih nebitnih "ocjenivačkih" i inih bakanalija. Ispeci, reci, drugi ako se slaže ili ne slaže i ima potrebu nešto reći neka se nadoveže... i to bi trebao biti jedini način. Sve ostalo znate u koje segmente pripada.. a oni sigurno nemaju nikakve veze sa nečim intelektualnim.
Po meni bi trebalo te lajkove koje dolaze iz 'intelegentnih' socijo-servisa tipa facebooka i sl. amputirati sa ovog mjesta. Komentari mi kudikamo izgledaju prirodnije od kad ne postoji težište "ocjenjivanja" većine.
Moj glas za trajno ukidanje srca, lajkova, plusića i minusića, te ostalih nebitnih "ocjenivačkih" i inih bakanalija. Ispeci, reci, drugi ako se slaže ili ne slaže i ima potrebu nešto reći neka se nadoveže... i to bi trebao biti jedini način. Sve ostalo znate u koje segmente pripada.. a oni sigurno nemaju nikakve veze sa nečim intelektualnim.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Možda da prestaneš pljuvati po svakom vozaču koji dođe u dodir sa tvojim ljubimcem. I to bez ikakvog razloga. Kakve veze ima što nisi iz Hrvatske. Nisam ni ja.Krstas je napisao/la:Ante sto mi je obrisan komentar? Zar je dozvoljeno da se proziva po komentarima?
Šta sad, Ante, opet ne mogu komentarisat? Jesam li ja kriv što je lik fanboj? Počeo pljuvati po Wehrleinu, čim je ovaj njegov sjeo u bolid istih boja. I evo već na testiranju počeo pljuvati i po Perezu.

Lik ima poremećen način navijanja...
Ili će možda donatori dobiti povlašteni položaj?

@hattrick, slažem se. Samo se minusalo ako kažeš nešto protiv nečijeg ljubimaca. ili zato što neki likovi jednostavno mrze čim spomeneš nekog njima mrskog. Neki dan sam samo spomenuo srca, zato što sam primjetio da su nestala. Ne zato što mi nedostaju.
Zadnja izmjena: senja, dana/u 19.03.2017., 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kriv si sto si se upustao u debatu iako si frisko odbaniran. Sljedeci put ignoriraj.
- Krstas
- Formula 1
- Navija za: Liam Lawson
Aj mi to reci kad sam ja to pljuvao?senja je napisao/la: Možda da prestaneš pljuvati po svakom vozaču koji dođe u dodir sa tvojim ljubimcem. I to bez ikakvog razloga. Kakve veze ima što nisi iz Hrvatske. Nisam ni ja.
Eto Okon je u kao sukobu sa Maksom. I kad sam ja to pljuvao po njemu? Kada sam ja to jos pljuvao po nekom vozacu?
Za Maksa nisam nikad nista rekao. Ni pozitivno ni negativno.
Jedinog vozaca kojeg sam "pljuvao" jeste Verlein. A to nije pljuvanje no samo misljenje da je pokvaren i uobrazen.
Misljenje nije dio mrznje kao i pljuvanja.
Kada sam to pljuvao po Perezu?
Ako ti je pljuvanje il mrznja Spavas li mirno Sergio Perezu onda nemam o cemu vise s tobom pricati.
Tako da nemoj da lupetas gluposti, druze moj.
Sto se tice donatora.
Prije nego sto sam donirao, bio sam banovan.
Tako da nakon banovanja sam odlucio da doniram tako da to govori vise nego dovoljno.

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Ma da, nije pljuvanje nazivati nekoga pokvarenim (nazivao si ga i gorim riječima), bez ikakvog osnova. Lagati da proziva tvog ljubimca, što nikad nije radio. I za Pereza si rekao gore stvari tokom testiranja. Malo smiri doživljaj. Možeš za nekog navijati i da mu ne pljuješ po timskim kolegama. Pogotovo ako to nisu ni čim zaslužili.
- cavallina
- Karting
- Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Miiiiir decki,miiiir
Mislim daje u neku ruku i ok 'pljuvanje' po vozacima (pogotovo tijekom utrke,svasta se da naci u zaru trenutka), ali dajte molim vas nemojte se prepucavati medjusobno....ovo je tako dobro okruzenje i atmosfera ovdje, nemojte to kvariti uzalud...
I tako nicije psovanje i klanje ovdje nece nikako utjecati ni na Ocona, ni na Wehrleina ili bilo koga drugog... Relax
Mislim daje u neku ruku i ok 'pljuvanje' po vozacima (pogotovo tijekom utrke,svasta se da naci u zaru trenutka), ali dajte molim vas nemojte se prepucavati medjusobno....ovo je tako dobro okruzenje i atmosfera ovdje, nemojte to kvariti uzalud...
I tako nicije psovanje i klanje ovdje nece nikako utjecati ni na Ocona, ni na Wehrleina ili bilo koga drugog... Relax

#KeepFightingMichael
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Lagano ba, vi se vec na testiranjima posli svadjat u cijeg je vozaca veci, sta ce biti kad se u toku sezone ukljucimo ja i ostali forumasi?
@Krstas ne razumijem sta te se ima ko okanit, ako se ne slaze s tobom, smije komentarisat i kontrirat. A i pretjerujes sa Okonom, lik koliko znm nema boda u F1 i tek je pola godine tu, toliko ni najveci navijaci pokojnog Bianchia nisu ga dizali nakon polusezone 2013. Smiri malo, kad pretekne Pereza i odnese mu bodove pred nosom i kad ga odere pola sekunde u kvalama onda ga slobodno dizi, ovako kad lik nema apsolutno nikakvih rezultata i dok su testiranja, smiri strasti. Toliko si pretjerao da ako Perez podere Ocona, ja cu jedan poseban komentar odvojit za tebe i Ocona, logicno, bice ismijavanje
@hattrick dobar ti potpis
never give up 
@Krstas ne razumijem sta te se ima ko okanit, ako se ne slaze s tobom, smije komentarisat i kontrirat. A i pretjerujes sa Okonom, lik koliko znm nema boda u F1 i tek je pola godine tu, toliko ni najveci navijaci pokojnog Bianchia nisu ga dizali nakon polusezone 2013. Smiri malo, kad pretekne Pereza i odnese mu bodove pred nosom i kad ga odere pola sekunde u kvalama onda ga slobodno dizi, ovako kad lik nema apsolutno nikakvih rezultata i dok su testiranja, smiri strasti. Toliko si pretjerao da ako Perez podere Ocona, ja cu jedan poseban komentar odvojit za tebe i Ocona, logicno, bice ismijavanje

@hattrick dobar ti potpis

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Kako F1 forumaši popunjavaju praznine između F1 vikenda...... ^^ 

Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Pisem s mobam
Odjednom me na kompu prebacilo na stari server.
Odjednom me na kompu prebacilo na stari server.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
@zekohonda: Našao nam je novi host jednu grešku koja se pokrala oko namještanja DNS. Zbog toga je ponekad još prebacivalo na stari.
In the DNS zone, one of the name-server was pointed to your old IP address. I corrected it now.
Usually DNS changes might take some time (2-3 hours) to propagate globally. Please check after this specific time frame and let me know if the problem persists.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Nisi jedini, ja se borim sa tim cijelo jutro, Ante je već upoznat sa tim.
flusham DNS preko Chroma, i preko cmd konzole i ništa. evo sad upravo ponovno flusham preko cmd konzole (ipconfig /flushdns), restartam komp i napokon me prebacilo na novi server. sad je pitanje dali će ostati tako.
Zanimljivo kako neke od DNS chekera javljaju da je ispravno propagiran DNS, dok neke javljaju da je na dosta provajdera stari DNS.
primjer:
ovdje se može vidjeti kako ima još uvijek zaostataka sa starim serverom (50.116.116.227) LINK
...dok je na primjeru neki drugih DNS chekera to neprimjećuje, tipa ovom.. LINK ili LINK
Držim fige da se to stabilizira do vikenda. Iako znam da je to kudikamo bolja solucija nego da je sajt ostao preko Hostgatora koji bi kroz sezonu vrlo vjerovatno opet radio probleme.
na mobu mi se to dešava da ulogiram na početnoj stranici, te me nakon logiranja baci na početnu od foruma (ulogiranog). Vratim se na početnu i vidim da i dalje nisam ulogiran, kao niti u bilo kojoj vijesti (u pitanju je novi server), te samim time ne mogu postati komentar.
flusham DNS preko Chroma, i preko cmd konzole i ništa. evo sad upravo ponovno flusham preko cmd konzole (ipconfig /flushdns), restartam komp i napokon me prebacilo na novi server. sad je pitanje dali će ostati tako.
Zanimljivo kako neke od DNS chekera javljaju da je ispravno propagiran DNS, dok neke javljaju da je na dosta provajdera stari DNS.
primjer:
ovdje se može vidjeti kako ima još uvijek zaostataka sa starim serverom (50.116.116.227) LINK
...dok je na primjeru neki drugih DNS chekera to neprimjećuje, tipa ovom.. LINK ili LINK
Držim fige da se to stabilizira do vikenda. Iako znam da je to kudikamo bolja solucija nego da je sajt ostao preko Hostgatora koji bi kroz sezonu vrlo vjerovatno opet radio probleme.
na mobu mi se to dešava da ulogiram na početnoj stranici, te me nakon logiranja baci na početnu od foruma (ulogiranog). Vratim se na početnu i vidim da i dalje nisam ulogiran, kao niti u bilo kojoj vijesti (u pitanju je novi server), te samim time ne mogu postati komentar.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
našao rješenje i za to (problem preko moba). vjerovatno je povezano sa zaostalim kolačićima. Treba se odjaviti na početnoj od foruma, te ponovo prijaviti na početnoj od foruma.. te je problem riješen.