Nisam procita sve do kraja odmah tako da nisam vidija da si se ispravija.Frantic je napisao/la: 20.02.2018., 11:07 @bellof
Već sam se ranije ispravio oko Mourinhovog (ne)treniranja Chelseaja 2009., tj. ispravio me @ujac.
Prošle godine i Chelsea i Tottenham su izgledali "ozbiljnije", a Arsenal i Liverpool su bili tu negdje kao i City. Dobro, reći ćemo da mu je trebala godina da posloži ekipu. I da se plati 256 miliona funti za pojačanja (iako su Laporte i Mendy odigrali zajedno samo 6 tekmi).
Nikakva to meni nije brutala. Znaš kad će biti brutala (za mene)? Kad osvoji LP 2 puta u neke 3-4 godine. Tad to moooožda možemo zvati brutalom. Zašto možda? Zato što su upucali para kao i PSG. Doduše, ne znam šta si mislio pod "brutalom".
Opet, eto kada naiđe na "ozbiljnije" ekipe, vidjećemo. Ja sam u nekom od ranijih postova rekao da ću mu prvi skinuti kapu ako sa Cityem osvoji LP ove godine.
Eto, sinoć Wigan Athletic (trećeligaš) ispade "ozbiljan" klub. Ajd, progledaćemo im kroz prste, igrali su čitavo poluvrijeme sa igračem manje.
Polufinale LP 2009. Porediš neuporedivo. Ono nije ni "p" od pljačke šta je urađeno u Londonu. Na kraju krajeva, o kojoj pljački se još uvijek priča? Overbo je čak i 5 godina poslije primao prijetnje smrću. A takođe ne možemo znati šta bi se događalo u Londonu da su Barci suđena ta 2 penala. Možda bi Chelseaju u Londonu bili suđeni svi penali, a bilo ih je koliko, 4, 5, ....? Možda bi Chelsea i bez penala zgazio Barcu i prošao dalje (Barca prvi puta opucala u okvir gola u 93. minuta, kada je Iniesta i postigao gol), možda bi Barca zgazila dodatno Chelsea, ko zna....
Brutalno izgleda kako City igra. Samo to sam mislija,trenutno izgleda da im nitko ne moze parirat,ali zato sam i napisa da treba pricekat neke "ozbiljnije" ekipe pa da ih vidimo.
Sta se tice sinosnje utakmice,sta da ti kazem,j... ga,dogodi se