Danas i 81.Frantic je napisao/la: 03.02.2018., 17:11 BTW, Vonnova jutros u Garmischu ostvarila 80. pobjedu.![]()
Još samo 7 pa će preteći velikog Ingemara.
Go Lindsey Go ....
![]()
![]()
![]()

Danas i 81.Frantic je napisao/la: 03.02.2018., 17:11 BTW, Vonnova jutros u Garmischu ostvarila 80. pobjedu.![]()
Još samo 7 pa će preteći velikog Ingemara.
Go Lindsey Go ....
![]()
![]()
![]()
Da propustim praznik? Nema šanse
Ista procedura kao i F1 sa Acestream-omDaveGilmour je napisao/la:Planiram i ja gledati ako nađem kvalitetan stream. Do sada sam samo jednom gledao Am. nogomet i svidio mi se više od ovog ''klasičnog'', a nisam čak niti bio upoznat sa svim pravilima
Vrijedi i ona čuvena Madden curse, Brady je na coveru novog Maddena, vjurujući povijesti chokovat će u jednom trenutku. E sad koliko treba vjerovati u mogućnost da se to dogodi, ne znam baš...f1zd je napisao/la: 04.02.2018., 20:50 Brady koliko ja znam nijednom nije osvojio prsten u sezoni kad je bio MVP pa se nadam da se tradicija nastavlja![]()
To nitko ne znaDaveGilmour je napisao/la:Hvala na pomoći dečki
Danas sam malo gledao videe po jubitou pa sam se upoznao s osnovama sporta.
Samo da provjerim, tekma počinje u pola 1?
Prvi put gledaš?DaveGilmour je napisao/la:A čovječe, fakat su ga malo pretjerali s ovim stankama. Pa ovo neće biti do 3 gotovo
Ja sam planirao do 6 prije utakmice, sad vidim da se ipak neće toliko odužiti, nemoj se obeshrabriti i prestati gledati zbog togaDaveGilmour je napisao/la:A čovječe, fakat su ga malo pretjerali s ovim stankama. Pa ovo neće biti do 3 gotovo