Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
5-6? Real je trenutačno treći klub po jačini. Nikakav PSG, City ili Borrusija( pretpostavljam da na njih aludiras) nisu ispred njega.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
raca je napisao/la:Ne boli me poraz, boli što je od Reala, koji je, možda, 5-6 klub u Europi
Nakon ovakvog posta zapitam se pratis li uopce nogomet.Navedi mi 2 kluba koja su bolja od Reala!?
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Leicester, Atletico-M, Bayern, PSG, pa čak možda i Juve

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav Leicester. Pa razmontirao bih Real. Uz Bayer i Barcelonu bih stavio Atletico. Trenutno su ta tri kluba jača od Reala.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Nemojte samo tako otpisivati Real, ova pobjeda sinoć ih je sigurno dignula. Prvenstvo je izgubljeno, ostala je samo liga prvaka, fokus je najviše na njoj. Slažem se da je real jako loš ove sezone, ali mogle bi se stvari okrenuti nakon pobjede sinoć. Najveći favorit je Barca, ali ni jedan klub nikada nije obranio Ligu prvaka. Nemojmo zaboraviti da su Ligu prvaka osvajali i oni koji je nisu zaslužili. Npr. Chelsea parkiranjem autobusa ispred gola. Svašta je moguće, ali ako Barca ne osvojit bit će to veliko iznenađenje.
slika

raca
GP3
GP3
Kaj fali Leicesteru. Pogledaj im rezultate s uloženih 30 000 funti. Ako Real slučajno prođe Wolfsburg, volio bih da izvuku Ibrahima. Barca je pogriješila što je još prije tjedan dana upisala pobjedu sa dvostrukim hendikepom, pa im se jučer osvetilo. Vidiš da nisam, kao odgovor @alonso5, Barcelonu čak ni spomenuo. Da se igra nekakva liga svako sa svakim, Real sigurno ne bi ušao u final four. Ovako, na sreću u dvije utakmice, možda mogu malo bolje proć

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Leicestera je jedan Arsenal nakantao.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Neznam o cemu se ovdje diskutira.Pa nema kluba koji je trenutno u boljoj formi od Reala nemaga jednostavno.Kakav crni Leicester a Bayern jedino moze osvojit njemacku ligu.Jedino Spanci mogu zaustavit Spance odnosno sami sebe i tu je kraj.

@raca Real je upravo jak u toj jednoj utakmici a ne u dvomecu.Pa gdje su ti vanzemaljci sto im od milja tepaju ja ih sinoc nisam vidio da igraju pa oni nisu ni prilike stvorili Real je sinoc bio koplje ispred Barce.Nadam se da ce Atletico ugusiti Barcu sad u utorak a onda na svom stadionu osigurati prolaz.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

raca
GP3
GP3
alonso5 je napisao/la:Neznam o cemu se ovdje diskutira.Pa nema kluba koji je trenutno u boljoj formi od Reala nemaga jednostavno.Kakav crni Leicester a Bayern jedino moze osvojit njemacku ligu.Jedino Spanci mogu zaustavit Spance odnosno sami sebe i tu je kraj.

@raca Real je upravo jak u toj jednoj utakmici a ne u dvomecu.Pa gdje su ti vanzemaljci sto im od milja tepaju ja ih sinoc nisam vidio da igraju pa oni nisu ni prilike stvorili Real je sinoc bio koplje ispred Barce.Nadam se da ce Atletico ugusiti Barcu sad u utorak a onda na svom stadionu osigurati prolaz.
Stari moj, pa nemoj se toliko ljutiti. Rekao sam da su već upisali pobjedu sa par golova razlike, pa im se to osvetilo, a što se Leicestera tiče, oni ne spuštaju formu već 6-7 mjeseci i to u najjačoj ligi gdje su 5-6 giganta i pogledaj im rezultate i igru, dok Real ima samo rezultate jedno kraće vrijeme, a koji nisu odraz neke dobre forme. Neka nogometa, ajmo mi danas navijati za McLaren

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Leicester bolji od Reala ? hahahaha, pa ti englezi godinama nemogu ništa španjolcima. Dajte molim vas, svaka čast Leicesteru, ali oni su prvi jer su (moj) Arsenal, United, Liverpool i Chelsea u velikoj banani. Da je Real u ne znam kakvoj lošoj formi, neće izgubit od engleza, toliko loši ipak nisu. Pratim redovito engleze, zanimljiva liga ali nemaju što tražiti u europi. Pa ni EL ne mogu osvojiti.
slika

raca
GP3
GP3
senna66 je napisao/la:Leicester bolji od Reala ? hahahaha, pa ti englezi godinama nemogu ništa španjolcima. Dajte molim vas, svaka čast Leicesteru, ali oni su prvi jer su (moj) Arsenal, United, Liverpool i Chelsea u velikoj banani. Da je Real u ne znam kakvoj lošoj formi, neće izgubit od engleza, toliko loši ipak nisu. Pratim redovito engleze, zanimljiva liga ali nemaju što tražiti u europi. Pa ni EL ne mogu osvojiti.
1977. ili78g. "mali" Nottingham Forest je ušao u prvu ligu, odmah osvojio prvenstvo, liga kup, kup prvaka, super kup, sve pokorio, pa ponovio kup prvaka. Zašto misliš da sad isto tako jedan "mali" Leicester ne bi mogao napraviti isto? Već odavno nema klasične "topovske hrane" u obliku malih ekipa ili reprezentacija. Danas "veliki" znaju dobiti i te kako velike porcije golova, pa čak razbijeni od "malih" ekipa. Već duže vrijeme vrijedi pravilo da danas svi znaju igrati nogomet. Nemojmo nikog podcijenjivati, niti druge precjenjivati. Ni jedni niti drugi ne zaslužuju ta percipiranja

alonso5
Formula 1
Formula 1
Slazem se s kolegom senna66 Spanci su trenutno 2 koplja ispred svih sto se tice liga.Jedino im sada Bayern il Pariz mogu pomrsit racuna u LP ali tesko.Englezi jednostavno nemaju sanse protiv vodeceg trojca u La Ligi a i zadnjih par godina gledamo istu pricu kao i ove Englezi konstantno medju prvima ispadaju i iz LP i iz EL.

@raca slazem se s tobom idemo bodrit Mclaren valjda se mogubugurat u bodove :thumbs:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@raca daj bože da si u pravu, da nisu samo španjolci i švabe koji se tuku za trofeje. jer engleski nogomet je jak samo u otočkim medijima. mediji i jesu jednim dijelom krivi za takvu situaciju, previše se napuhavaju, previsoko lete. a svake godine se izblamiraju. Npr. Arsenal je čak jako dobro igrao u obje utakmice. Prijetio barci vrlo hrabro. 5-1 je ukupan rezultat obju utkamica. Arsenal je igrao ljepo i borbeno, ali svaku i najmanju grešku su im naplatili. Igrali dobro a izgubili 5-1, što bi tek bilo da su protiv lošije ekipe igrali?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
alonso5 je napisao/la:Neznam o cemu se ovdje diskutira.Pa nema kluba koji je trenutno u boljoj formi od Reala nemaga jednostavno.Kakav crni Leicester a Bayern jedino moze osvojit njemacku ligu.Jedino Spanci mogu zaustavit Spance odnosno sami sebe i tu je kraj.

Smanji malo doživljaj. :chill:
I ne znam na osnovu čega to zaključuješ.
Na osnovu sinošnje pobjede (koja je bila zaslužena) ili šta već.....
Da se razumijemo, ne navijam ni za Barcu (ni za Atletico :mrgreen: ), ni za Bayern, ni za Juve, ni za PSG (iako mi je drag), ni za Liecester,......
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
@Frantic cekaj malo a na osnovu cega bi netko bio ispred Reala ajde nadji mi klub i stavi ga ispred Reala i na osnovu cega bi oni bili ispred Reala!?daj molim te...

Frantic
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:@Frantic cekaj malo a na osnovu cega bi netko bio ispred Reala ajde nadji mi klub i stavi ga ispred Reala i na osnovu cega bi oni bili ispred Reala!?daj molim te...
Po čemu ispred Reala?
Po trenutnoj formi? Ili po čemu već...?
Šta ti je trenutna forma? Forma unazad 2-3 dana? Ili zadnjih nekoliko kola?
Ti si prvi to rekao i ja te fino pitao na osnovu čega to zaključuješ.
I ti umjesto da to potkrijepiš nekim argumentom, ti mene pitaš kontra pitanje.
A ja ti opet postavljam isto pitanje.
Mene zaboli ona stvarka i za Realom i Barcom, ......
Ali nema veze. Pobjeda sinoć - OK, super; 4:0 Sevilla - takođe super; 7:1 Celta (jebeš Celtu, pa i Barca je imala protiv nekih levata 6:0, Atletico je uvalio Betisu 5 komada jučer). Protiv Las palmasa nisu možda trebali uzeti ni bod (tekmu nisam gledao, ali sam pročitao masu takvih članaka), a od Atletica su izgubili, kod kuće. Tačno je da su poslije toga zaredali sa 4 pobjede. Barca, izgleda da malo "tanka" i razmišlja o drugim stvarima (jer pretpostvljaju da imaju titulu primere u džepu,) mislim da su oni sinoć dobrim dijelom misli bili u duelu sa Atleticom, bez obzira što je u pitanju čast i El Clasico, ali to im nije opravdanje. Meni recimo Atletico izgleda užasno dobro u zadnjem periodu, iako su i oni imali kiks od Gijona. Dalje, imaš jedan Bayern, Juventus i PSG, koji takođe odlično igraju (ne samo zadnjih mjesec dana). Najbolji primjer za to je međusobni duel Bayerna i Juventusa. Dakle, ti tvrdiš da "nema kluba koji je trenutno u boljoj formi od Reala, nema ga jednostavno", a ja opet ne vidim ni jedan razlog zašto bi Real bio u boljoj formi od ovih 5 navedenih klubova. Takođe, da je ono sinoć bilo npr. finale LP, mislim da bi se stvari ipak malo drugačije odvijale.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Evo nacemo se na sredini ti ne vidis ni jedan razlog zasto bi Real bio ispred ovih 5 klubova a ja ne vidim nijedan razlog zasto bi tih 5 klubova bili ispred Reala.Brzo ce kraj sezone onda ce nam neke stvari biti jasnije.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Real je osvojio La Decimu kada je u prvenstvu bio treći, kup nisu osvojili. Dakle ista im je situacija i ove godine. Ja ih nebi samo tako otpisao, a ona pobjeda jučer ih je sigurno napalila. Ja imam neki osjećaj da bi Atletico mogao iznenaditi Barcu. Predviđam finale Bayern-Atletico. Čisto zato što se držim pravila da niko nije obranio Ligu prvaka, nikada.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:Evo nacemo se na sredini ti ne vidis ni jedan razlog zasto bi Real bio ispred ovih 5 klubova a ja ne vidim nijedan razlog zasto bi tih 5 klubova bili ispred Reala.Brzo ce kraj sezone onda ce nam neke stvari biti jasnije.
Eto vidiš. :pivo:
Ali na kraju priče opet nisi dao ni jedan argument svojoj tvrdnji, samo si onako navijački ispucao tu svoju famoznu rečenicu :mrgreen: , vjerovatno još uvijek opčinjen pobjedom nad vječitim rivalom (razumijem te).
Zato sam i rekao da smanjiš malo doživljaj.
A ja vjerovatno imam malo objektivnije viđenje situacije nego ti, jer ne navijam ni za jedan od svih ovih navedenih klubova.
Što se tiče LP, ne znam ko će je osvojiti, ali znam ko sigurno neće: Wolfsburg i Benfica. Svih ostalih 6 klubova imaju veće/manje šanse da postanu prvaci Evrope.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
A dobro moram malo ipak biti ne objektivan jer navijam za Real sve su to jaki klubovi i svak svakoga moze dobiti a sad cemo imati prilike u LP to i gledati.
Sto se tice argumenata mogao bih ti pojasnjavati neke utakmice Barce i kako su odigrali ali nedami se a i to vise nije bitno :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡