Sljepilo izazvano prevelikom količinom tekile. Bolje da natamburaju Pereca iza ograde.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
miki the pirate je napisao/la: 29.10.2023., 23:08
HAM fast lap... a kuknjava na najjače
Hamster classic
Ipak je medium izgleda dobro radio (možda jedino kod Đorđa nije).
Evo Lewis u cool down room govori kako je "stvarno iznenađen koliko su mediumi trajali".
Lando je bio na mediumu, Oscar takođe (dobro, on je malo neiskusan što se tiče tyre managementa).
Ovi iz Ferrarija su negdje oko 40. kruga rekli na TR kako će mediumi početi padati nekon nekih 5 krugova.
Možda i bi, ali da su bili montirani na njihovim bolidima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dani je napisao/la: 29.10.2023., 23:24
Jel se još raspravlja o Leclerc-Perez sudaru? Koliko će sucima trebati danas da odluče?
Nemaju puno vremena. Za tjedan dana je nova trka
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Gledam replay. Ovo sto je Perez uradio se ni Nikita ne bi sjetio.
Čovjek se bukvalno zabio u CL. Djeluje namjerno.
Ovi sa Skya ga brane kao da su se napili. Nevjerovatno koliko ga štite. On ne da se nije povukao već je direktno skrenuo u bolid. Nevjerovatno. Kao da želi otkaz.
Pereza je jednostavno ponijela situacija. Imao je dobar zalet u prvi zavoj, činilo mu se da može u vodstvo, bio je svjestan da mu je ovo možda i zadnji put da vozi pred domaćom publikom pa je pokušao doći do tog vodstva na sve ili ništa. Na njegovu žalost, napravio je to daleko preagresivno i dobio ništa, sreća pa je jedino sebe realno oštetio u tom sudaru.
Grah0 je napisao/la: 30.10.2023., 00:35
Čuj ponijela ga situacija.
Gluposti koje su napravili danas i Perez i Yuki se viđaju jedino u F1 23 multiplayeru.
Jedva čekam da i jedan i drugi lete.
A nego što je bilo nego to? Pa ne gledamo Maxa i 19 AI-eva, sve su to ljudi od krvi i mesa koji mogu napraviti krivu procjenu u djelićima sekunde u kojima se sve odvija. Perez je vidio priliku da na startu postane heroj pred domaćom publikom, mislio je da može izvana do vodstva i pritom pretjerao te se doveo do odustajanja. Ne sporim da je u potpunosti njegova greška, ali nije teško shvatiti zašto je bio toliko agresivan u tom trenutku, dok je Yuki potpuno nepotrebno forsirao nešto u duelu 1 na 1.
Dragi croatiče, nije ovo Perezu prva sezona, nije rookie da ne zna da se trke ne mogu dobiti u prvom krugu.
Samo se izgubiti mogu, što je i on dokazao.
Ovo mu je 13. sezona, jeste domaća trka, ali brate mili sa spoljne strane ideš nešto da pokušavaš je van svake pameti.
jenson je napisao/la: 27.10.2023., 21:45
Nadam se da će se Perez malo trgnuti ovaj vikend
Brusi formu na nedjelju. Mogao bi bit DNF ako opet flopne na kvalama.
Nije toliko flopno na kvalama ali nije ni razocaro u utrci.
Što je najgore, konačno je imao priliku za dobar rezultat, i siguran sam da bi bio na postolju da nije izveo tu glupost na startu.
I dalje mi nije jasno kako Yuki nije dobio nogu nakon onih nastupa Lawsona.
Kritizirao sam Landa da je prečesto mlak u duelima (i dalje mislim da jest, pogotovo protiv Maxa), ali ono pretjecanje nad Ricciardom je bilo vrhunski izvedeno
A dobro. Prognozirat postolje za bolid RBa i nije neko hazarderstvo
Lando je bio mnogo dobar u drugom dijelu utrke, dobar recovery ali se sam doveo u tu situaciju u subotu i gubljenjem pozicija na startovima.
Yuki je isto ima brain fart jucer.
@jenson
Meni je još bolje Landovo preticanje Đorđa.
Naganjao ga je od startno-ciljne ravnine i mislim da ga je pretekao u zavoju br. 6
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.