Dužina kruga: 4304 m
Broj krugova: 71
Ukupna dužina trke: 305354 m
Udaljenost do prvog zavoja: 890 m
Rekord staze: 1:14.758 (Max Verstappen, 2019, q3)
Satnica
Petak:
FP1 - 20:30
FP2 - 00:00 (rekli bi 23:59)
Subota:
FP3 - 19:30
Q - 23:00
Nedjelja
Trka - 21:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Izvinjavam se zbog datuma
Ipak je 27.-29.10. 2023.
Molim administratora da to promijeni.
Unaprijed hvala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nisam baš fan ove staze, niti same po sebi niti po tome kakve utrke pruža, i ne bi mi nedostajala da je maknu. Bilo bi odlično da F1 ostane u Meksiku, ali na nekoj boljoj stazi, samo što je u stvarnosti nemoguće da dobijemo išta novo osim uličnog sranja, tako da bolje je i ovo
croatic f1 je napisao/la: 27.10.2023., 16:07
Ispravljen datum
Nisam baš fan ove staze, niti same po sebi niti po tome kakve utrke pruža, i ne bi mi nedostajala da je maknu. Bilo bi odlično da F1 ostane u Meksiku, ali na nekoj boljoj stazi, samo što je u stvarnosti nemoguće da dobijemo išta novo osim uličnog sranja, tako da bolje je i ovo
croatic f1 je napisao/la: 27.10.2023., 16:07
Ispravljen datum
Mislim da bi sa užim bolidima i nadoljevanjem goriva bile puno bolje utrke.
U 1,2 maknuti asfaltnu zonu, pretvorizi ihu dupli lakat, a 3 zaobliti da se ispucaju prema 4.
10 malo poravnati (da ne ubija fluidnost) i omoguci pretjecanje u 12.
13,14, 15 u jedan zaobljeni siroki (uz tribine skroz) da lakse udu u zadnja 2... I jos tu napravit ispod tribina da idu u box.
I asfalt extra hrapav (ko iz katra) da kompenzira malo nadmorsku visinu.
Potencijal je veliki, generalno ok, i mijesa malo poredak zbog utjecaja na motore i aerodinamiku.
Ovo je prvi vikend u godini da je Stroll ispred Alonsa po pitanju performansi. Znam da su samo treninzi, ali ocekujem i ostatak vikenda u ovom tonu (osim mozda u utrci, to ce biti nepoznanica). Lijepo je vidjet da se malo probudio makar to bili i treninzi…Iako, Aston Martin je ovaj vikend, po svemu sudeci, zelena kanta.
Lando out u Q1, a Oskar 2.
I ovo stajanje na izlazu iz boxa treba kaznit. Ako nije crveno nemaš što stajat.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ