Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
"ali inteligenciju i ne bas" Tako je. Je grubo ali slazem se. Mislim da to svi osjecaju, znaju....
No!

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
avetma je napisao/la:
Dani je napisao/la: Baš me zanima po čemu si to zaključio da je prosječno talentirani?
Gdje sam napisao da je prosječno talentiran?
Da imaš pravo krivo sam napisao.Odnosi se na Hamiltonovu inteligenciju. Ista stvar, provalio si bez presedana, jer taj neinteligentni vozač ima još samo 3 pobjede do bezgrešnog Vettela. Ove godine može osvojiti 3. naslov. A sljedeće? Kaj ako dostigne Vettela po broju naslova? Da li će i dalje biti prosjećno inteligentni vozač koji za razliku od Vettela ima konkuentnog kolegu u borbi za naslov?
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 6 mj
Kontakt:
Dani je napisao/la:
avetma je napisao/la:
Dani je napisao/la: Baš me zanima po čemu si to zaključio da je prosječno talentirani?
Gdje sam napisao da je prosječno talentiran?
Da imaš pravo krivo sam napisao.Odnosi se na Hamiltonovu inteligenciju. Ista stvar, provalio si bez presedana, jer taj neinteligentni vozač ima još samo 3 pobjede do bezgrešnog Vettela. Ove godine može osvojiti 3. naslov. A sljedeće? Kaj ako dostigne Vettela po broju naslova? Da li će i dalje biti prosjećno inteligentni vozač koji za razliku od Vettela ima konkuentnog kolegu u borbi za naslov?
Hoće, uvijek će biti prosječno inteligentni vozač, pa sve da osvoji osam naslova. Vettel je nebitan u ovoj priči, koliko god ga htio ti uvući, jer kad se radi o Hamiltonovoj glavi - on u svakom intervjuu zrači tom svojom mentalnom inferiornošću, a bilo bi pretenciozno to ovako ići analizirati, niti sam stručnjak za to, samo prepričavam svoj dojam. Zato sam i napisao u prvom komentaru na kraju da sam možda potpuno u krivu. Mislim da to svi vide, kao što je vlado spomenuo, mislim i Slavenowsky par postova ranije.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Mislim, mišljenje ovakvih vettelovih navijača je najmanje bitno. Očit je nesrazmjer veličanja Vettela, a demoniziranja Hamiltona. Licemjerje na djelu. Ne očekujem ništa više od 3-4 moderatora koja gle čuda navijaju za istog vozača koji je sve svoje naslove osvojio u dominantnom bolidu, koji se sudarao sa svojim kolegama i koji je udara zaostale vozače. I ponovo gle čuda isto to se spočitava Hamiltonu . I koliko god pokušavao Vettel kopirati Šumija, to izgled stvarno jadno.
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
potpisujem Dani :thumbs:
nemam svrhe počinjati raspravu u Vettelovoj temi, izgubiću vrijeme na dugačak post, da bi na kraju dobio komentar od dvije rečenice, u prvoj slabi argumenti, a u drugoj rečenici "Ostalo se nema šta komentirati" :chill:
slikaslika

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Isto koliko i Vettel pokušava kopirati Šumija, tako i Hamilton pokušava kopirati Sennu. :gandalf:

Bome njemu još lošije to uspjeva! :zubo: :zubo: :zubo:
On i Senna.... Ne idu u isti koš što se tiče svega, kamoli da ga kopira.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Nema sta, najjaci argument protiv SV je to sto moderatori navijaju za njega. :thumbs:
No!

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ja samo ne znam kakve to veze ima sto su moderatori!? Pa nisu sudije, pa da budu neutralni, valjda su isto fanovi nekih vozaca. To sto su igrom slucaja navijaci Vettela, ako imaju argumente, onda valjda se ocekuje neka negacija sa argumentima, a ne opsesivna ljubav, koja svjesno ignorise ili nesvjesno kako god cinjenicu da Hamilton nije bas neki takticar - klikeras!

Ja nikako nisam ljubitelj sirove voznje, volim promisljenu voznju, volim to takticko nadmudrivanje, sa cahones! Da se razumijemo F1 nije samo vozac, vec je tu i tim! Idealan primjer je Red Bull i Ricciardo u Madjarskoj, gdje su sa idealnom taktikom + dobrim vozacem, umalo dosli do pobjede kad se od njih najmanje ocekivalo!

Merceses ocigledno nema takvu konekciju sa vozacima, stvarno mi nije jasna Rosbergova taktika da ide na medijum gume!?? Te Hamiltona u Monaku i njegov famozni odlazak u box!??? Ali bilo pa proslo...

Spomenuo sam RBR i Ricciarda, pa gospodo Hamiltonci, takav sklad je imao RBR i Vettel, mozda cak i bolji?! Sad zamislite dobar tim, dobar bolid i dobar vozac, rezultat je dominacija!

Mercedes i ove sezone ima daleko najbolji bolid, ali kako to da ih Ferrari rasturi u Madjarskoj!? Jednostavno logistika je ocajna, ocajna je komunikacija vozaca sa boxom! Horner nije neki genije, ali smio bih se kladiti da je Vettel dosta dobrih odluka donosio sam, dok Hamilton i nije bas neki mudrijas na stazi, jednostavno nema strpljenja, svjestan je svoje moci, ali nekad od te silne zelje zna da pogrijesi.

Niko ne osporava cinjenicu da je Hamilton dobar vozac, mozda je jedan od najbrzih u F1, ali daleko od toga da je jedan od mudrijih. Fali njemu koji kliker da bi bio najbolji ;)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
i samo zato što mu fali kliker nije najbolji :facepalm: kad Vettel uspije pobjediti po kišnim uvjetima sa minutom prednosti nad drugim mjestom ili kad pobjedi dok se mora boriti sa podjednakim bolidima i istim strategijama i kad pobjedi u takvim uvjetima, u kojim mu obično ti klikeri se izgube u roši, jer odmah pukne u borbama za pobjedu, onda možemo pričat ko je bolji, do tad je Vettel Hamiltonu jedva i do koljena :)
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:i samo zato što mu fali kliker nije najbolji :facepalm: kad Vettel uspije pobjediti po kišnim uvjetima sa minutom prednosti nad drugim mjestom ili kad pobjedi dok se mora boriti sa podjednakim bolidima i istim strategijama i kad pobjedi u takvim uvjetima, u kojim mu obično ti klikeri se izgube u roši, jer odmah pukne u borbama za pobjedu, onda možemo pričat ko je bolji, do tad je Vettel Hamiltonu jedva i do koljena :)

:facepalm:
Sad si ga usro, al ono da valja!
Ne bi ulazio u raspravu, vidim da se o tome raspucalo na temama o Lewisu i Sebu, ali reći da Vettel Hamiltonu nije ni do koljena je:
1. ili djetinjasto,
2. ili ne poznavanje materije i gradiva,
3. ili provakatorski,
4. ili kombinacija 2 od 3 gore navedene stvari
5. ili kombinacija svih navedenih stvari.

Ja mislim da je kod tebe u pitanju ovo pod 3. :)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
može bit, mada nisam puno pogriješio, jer stvarno ne znam kad je to Vettel pobjedio po kiši sa minutom prednosti, te kada je pobjedio dok je oko sebe imao podjednake bolide koji su na identičnim strategijama :)
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Meni je fascinantno da se vi već danim prepirete tko je bolji oko dva potpuno identična vozača, po mnogo čemu, samo vas srce vuče da to ne priznate, već gurate svojeg vozača naprijed. Sebastian i Lewis su dva jako slična vozača, slična vožnja, slična inteligencija, slične karijere, sve. Kada je tek došao u F1, Hamilton je već bio zvijezda, dok Seb nije, on je trebao neko vrijeme da se navikne i nauči neke stvari, i da zaradi mjesto u pobjedničkom bolidu. Što se inteligencije tiče, jako je teško suditi u našem sportu o tome, npr. u košarci imamo basketball IQ koje je jako lako uočljiv, ali na stazi, ispod kacige, i u jako različitim bolidima, teško je prosuditi tko ima kliker a tko ne. Ali, bazirajući se na onome što ja pamtim iz prethodnih godina, kada je došlo do neke odluke izvan staze, ili na stazi, obojica su bila više-manje točna.

Razlike između njih dvojice ne dolaze na vidjelo na stazi, već izvan nje. Glavna razlike, rekao bih je što je Vettel puto tvrđi orah, rijetko kada puca, pogotovo ne u javnosti. Era koja je u tome obilježila njegovu karijeru do sada jeste dvoboj protiv Webbera. Nikada nismo vidjeli Sebastiana da se pravi fin, pogotovo ne pred Markom. Igrao je svoju igru, tvrdoglavu, onu koju je i treba igrati, i nije ostavljao Webberu mjesta za disanje. U periodu od 2010. do 2013. njih dvojica su imali svoje trenutke slave, ali Mark ih je imao manje, što je uvijek činilo Sebastiana alfa-mužjakom, uloga u kojoj uživa biti, pogotovo nakon 2011. kada je apsolutno izdominirao Webbera. Kada je trebalo pobijediti Marka, on ga je pobijedio, kada je trebalo pustiti Marka, on to nije htio, Webber je pobijedio samo onda kada je istinski zaslužio. A onda, 2013., Vettel je zakucao Marka u tlo i nakon igre koju su igrali godinama, prvo ga ubio u pojam u Maleziji, a onda poslao u penziju u drugom dijelu sezone.
U periodu od 2010. do 2013., kada su obojica završavali utrke, omjer Vettel-Webber je 54-12 (!) za Vettela.
Sebastian zna kako dominirati nad kolegom, nešto što Lewis nije nikada uradio, i sumnjam da će ikada uraditi, jer prosto nema takav mentalitet kao i Vettel. Horner je mnogo puta tijekom tih godina lupio šakom o stol, u to sam siguran, ali Sebastian nikada nije brinuo za to, uradio bi ono što je on mislio da je najbolje, na kraju dana bi donio rezultat timu, sebi titulu, a to što će ga drugi osuđivati, on nije brinuo za to, jer kod kuće u vitrini ima 4 titule svjetskog prvaka.

Nešto što odlikuje prave prvake, a njih dvojica imaju, jeste sposobnost da sagrade tim oko sebe. Obojica su to radila u njihovim karijerama, mada je još rano da to podebljavamo jer polako ulazimo u novo doba po tome pitanje. Vettel je u kratkom vremenskom periodu uspio svrgnuti Webbera koji je imao podebeli staž u Red Bullu i okrenuti cijelu momčad na sebe, odnosno protiv njega, što nije lak zadatak. Hamilton je uradio slično, otišao je iz McLarena,sagradio momčad oko sebe, Mercedes je jako sličan Red Bullu ako ne i potpuno isti, okrenuo momčad na svoju stranu garaže, i bacio se na posao. Jedino što to nije bilo niti blizu dominantno i ponižavajuće za Rosberga kako je to radio Sebastian s Webberom.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:može bit, mada nisam puno pogriješio, jer stvarno ne znam kad je to Vettel pobjedio po kiši sa minutom prednosti, te kada je pobjedio dok je oko sebe imao podjednake bolide koji su na identičnim strategijama :)
Što se tiče kiše 2008. u Italiji nije bila minuta, ali je ostavio iza sebe Ferrarije, Mclarene, BMW, Renault,....
On je bio u Toro Rossu!
15-ak sekundi pa na više su bili zaostaci.
I što Hamilton nije u Brazilu iste godine po kiši sve ostavio minutu?
Već su morali da mu se dese "slickovi na Toyoti" pa da vrati titulu koju je bio izgubio na 18 sekundi!
Vettel 2012. je došao u Brazilu sa zadnjeg mjesta na pozciju koja mu osigurava titulu. Po kiši. Nadknadio ogrman zaostatak i probijao se kroz gužvu.
Što se tiče ovog drugog vjerovatno ima trka iz 2009, 2010 i 2012 koje će opovrgnuti ovu tvoju tvrdnju,jer to su sezone kada RB nije bio toliko dominantan.
Mrsko mi tražiti.
Međutim, nije Senna to što jeste samo zbog Doningtona 1993.
Nije Schumacher to što jeste zbog Španije 1996.
Dakle, uopšte ne želim reći da je Vettel bolji od Hamiltona (doduše, niti obrnuto), to me ne zanima. Niti sam to igdje ikada spomenuo.
I da budem iskren ne mogu ni reći ko mi je bolji od njih dvojice. Zato se i ne zamaram s tim.
Ja navijam za Ferrari a ne za Vettela.
Ali bi se suzdržao od tvrdnji da Vettel Hamltonu nije ni do koljena (ili obrnuo, svejedno). To mi dođe kao "niđe veze s vezom".
Da si možda rekao da je Hamilton, po tvom skromnom miljenju, za nijansu bolji vozač od Vettela, ja ti uopšte ne bi replicirao.
Generalno, vrlo rijetko dajem (pišem) izjave da je neki vozač boli od nekog. A pogotovo da neko nekom nije ni do koljena.
Ti si navijač Hamiltona. OK. Poštujem. Misliš da je najbolji. OK. Poštujem i to. Tvoje mišljenje. Ne moram se složiti s tim, ali OK brate.
Ali nemoj govoriti da mu četvorostruki svjetski prvak nije ni do koljena (bez obzira s čim je i kako je osvojio te 4 titule).
I vrijeđaš Fangia, Clarka, Stewarta, Laudu, Piqueta, Prosta, Mansella, Sennu, Schumachera, Hakkinena, ......
Ako mu je Vettel nije do koljena, onda su mu ovi gore pobrojani do struka, eventualno neko do prsa i to je to. :mrgreen:
Samo na to poentiram, kolega heat! ;)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

sennacher
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Seb Vettel
Baš gledam poslije mora i vidim kako je ova tema prije ljetne pauze od početka sezone imala 2,5 stranice, a u ljetnoj pauzi kad se ništa ne događa fino zagrizla u sedmu stranicu. Izgleda da je Lewis zanimljiviji kad se ne vozi nego kad se vozi.
IL DITTO DI VETTEL

HeatBlast44
Baniran
Baniran
pa logično kad se nema šta reći za vožnju, već se samo traže dlake u njegovom načinu života te njegovim izjavama :chill:
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Opet neka sreća za Hamiltona. Ne razumijem da je mogao ovakvom lakoćom pobijediti. Opet taj Wolf-Lauda efekt.
slika

sennacher
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Seb Vettel
Zapravo i nije toliko dosadno i neuzbudljivo pobjeđivati na ovakav način u dominantnom bolidu
IL DITTO DI VETTEL

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Hamilton se jučer izjednačio sa Ayrtonom Sennom po broju podijuma, 80, te mu fale 2 pobjede da se izjednači sa Sennom po broju pobjeda, 39-41.
[ link do slike ]
treba pohvaliti i perfektan krug na kvalifikacijama, koji mu je donio pol poziciju za VN Belgije, te mu je to 48 pol pozicija u karijeri.
:klanjam: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-47ZmM8D9VM[/youtube]
slikaslika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
https://twitter.com/LewisHamilton/status/635847427883307008 Can`t wait :party: :party: #Rihanna #Summer #Blessed #Roscoe

Sve o cemu smo pricali nam dolazi upravo sutra :fakjea:
:mrgreen: :mrgreen:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
uživanje i zajebancija... izašao i taj video Hamiltonovog ljetnog odmora, celebrities, celebrities everywhere... najjsmješniji dio kad zjbje laserom Roscoe, jadan cuko :rofl:
https://www.facebook.com/lewishamilton. ... 653041661/
jedino ko se da izdvojit od tih poznatih ličnosti je Bon Jovi, ostalo bezze...
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡