profesor33 je napisao/la:Ako netko ovdje ima SmartTV marke LG ili Samsung i da su zainteresirani gledati IPTV liste na svom tv nek mi pošalju PM pa ču napisati upute kako to koristiti i ubaciti liste ....
Vidim da ima interesa za gledanje IPTV na SmartTv pa ču ovdje postaviti tutorial, da ne pišem svakome osobno.. znam da nije ovo tema za to , al pošto već imate smarttv da ga i iskoristite ::)
Upute za SmartTV LG.
Prvo što morate napraviti je da odete u postavke tv i promijenite zemlju na Njemačku (ovo se radi pošto u hrvatskom storu nema te app), napravite acount na app store ,ako več imate napravljen acc na Hrvatskom ne vrijedi vam za druge zemlje, morate ponovo, kad to napravite odete u app store i skinite aplikaciju "Smart IPTV" aplikacija je probna 7 dana ,ako vam se svidi kupite je cijena je 6,5 €... kad to napravite pronađite u informacijama u tv svoju mac adresu ide ovako b1:c4:xx:xx nju si zapišite negdje , ali ispravno (velika i mala slova) tada posjetite stranicu od app ovdje
http://siptv.eu/mylist/ i ispod ovog naslova ""Add external playlist links (URLs), with auto-update"" upišete svoju mac adresu izaljepite url listu koju imate , odaberete za EPG "exyu" i ponovno pokrenete aplikaciju i kanali su vam na tv, koristite se daljinskim upravljačem kao i za zemaljske tv.... Ima i za upload "m3u" listu kanala, pa ako je posjedujete možete i nju ubaciti u tv... na toj stranici se nalazi da sami izrađujete svoje liste (brišete,dodajete,uređujete) al o tome kad savladate osnove.
App kad jednom platite možete ga instalirati na više uređaja ,a samo se prebacite na zemlju koju sam naveo, nakon instalacije prebacite tv nazad na Hrvatsku... Znači ovo sa prebacivanjem zemlje nije vezano za jezik, nego za Smart usluge..
Upute za SmartTv Samsung:
Odete u app store i skinete aplikaciju "Smart IPTV" i dalje sve isto kao i kod LG, prednost je što kod samsunga ne treba mijenjati zemlje.
Evo vam jedan test link za isprobat , znači njega copy/paste bez navodnika kako sam naveo u uputama (netrebate birati EPG) pošto je mix lista.
""""
http://178.32.143.232:8000/get.php?user ... o&type=m3u""""""
I bez previše veselja oko ove liste jer neće dugo trajati
Eto ako se zapne di udri glavom u zid

ili traži pomoć
Zaboravih napomenuti Tv mora biti spojen na mrežu tj internet, po meni najbolje kabelom ali ide to i na wifi.... ja trenutno sa brzinom od 10 mbps imam 3 smarta i sva tri vrte SportKlub u HD signalu bez trzanja....