Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

profesor33
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Raikkonen
Znam da ste svi skeptični prema nekome tko nudi neke stremove za neke pare, al ukratko da vam objasnim kako ja funkcioniram. ono što vam nudim jest kompletan maxtv programe bez štekanja,trzanja, i da liste rade par dana i tko te šiša...
Znači ovako ja vam nudim da za simboličnih 10€ uplatom na paypal dobijete liste kanala sa maxtv za cijelu godinu, znači da ako imate bilo kakav problem oko stream kanala (crko,trza.predobar) dobijete novi. Ovih 10€ uzimam ne zato što mi treba lova nego da si naplatim svoj trud oko nabavljanja tih kanala, a i to ionako potrošim na djecu koja igraju PS4 te kupujem igre.
Baza kojom raspolažem broji preko 9500 stream acc.
listu kanala pogledajte ovdje http://docdro.id/KsTL5QB
I još nešto svatko od vas koji ima LG ili Samsung smart tv ima moju podršku oko instalacije i pokretanja programa, a na androidu i iosu zna svatko pokrenut, pogotovo na pc...
Eto tko je za nek digne dva prsta :)

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:Jedino mi nije jasno zašto su rezervirali samo po 1 sat u programu za 1. i 2. slobodni trening. Nadam se da je to samo jedna od njihovih grešaka s rasporedima te da će se moći gledati cijeli trening. :gandalf:
Naravno da će ići cijeli trening :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
profesor33 je napisao/la:Znam da ste svi skeptični prema nekome tko nudi neke stremove za neke pare, al ukratko da vam objasnim kako ja funkcioniram. ono što vam nudim jest kompletan maxtv programe bez štekanja,trzanja, i da liste rade par dana i tko te šiša...
Znači ovako ja vam nudim da za simboličnih 10€ uplatom na paypal dobijete liste kanala sa maxtv za cijelu godinu, znači da ako imate bilo kakav problem oko stream kanala (crko,trza.predobar) dobijete novi. Ovih 10€ uzimam ne zato što mi treba lova nego da si naplatim svoj trud oko nabavljanja tih kanala, a i to ionako potrošim na djecu koja igraju PS4 te kupujem igre.
I još nešto svatko od vas koji ima LG ili Samsung smart tv ima moju podršku oko instalacije i pokretanja programa, a na androidu i iosu zna svatko pokrenut, pogotovo na pc...
Svaka čast.. lista ti je vrhunska! Imaš poruku i ponudu od mene u inboksu. Btw.. još jednom, hvala što si se odazvao na moj poziv na forum! :pivo: :thumbs:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Kupljeno, isprobano!!

Moram priznati da sam zadivljen ponudom, i svakom bi preporučio da izdvoji 80-tak kuna za jednogodišnju predplatu na te sve silne kanale.. ima sve Arene, naše i srpske, sve moguće filmske pakete, Pink, erotika i sl... tj. sve što se može maksimalno uzeti preko MaxTv-a.
Najboljih uloženih 10€ do sada!!!

:pivo: :pivo: :pivo:

To care!!

profesor33
Karting
Karting
Drago mi je da si zadovoljan, a i moji klinci te pozdravljaju jer stiže im Fifa 16 :koska:

Bob Hardrock
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Honda
Ferrari1345 je napisao/la:
Lady je napisao/la:Ja još uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. Košta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga više vratiti....
Čisto sumnjam da će F1 ostat na maxgpu...
Uostalom ako završi na Areni biti će ti besplatno pa ti je nepotrebno davat tih 35kn ukoliko misliš gledat samo F1
Usput, zar to još uvijek postoji?
Sad sam se uključil na Forum i videl ovo o MaxGP kanalu... Ja sam imal taj MaxGP i bil sam zadovoljan njime jer je slika bila OK kvalitete i nije bilo reklama ali mi je Tcom sam ukinul taj kanal. Jednostavno se pojavila obavijest na ekranu da od 01.01.2016. više ne bude MaxGP kanala i gotovo!?!?
Pa mi je sad čudno pročitat da ga netko još uvijek ima...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
ČE bit reklama il ne?!
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

F1Fanatic
Karting
Karting
Pozdrav ekipa :D
Jel mi moze netko dati informaciju prenose li slovenci i ove godine f1 ili moram nac neku alternativu?

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Pozdrav ekipa.
Jel može ovo neko potvrdit ili demantirat?
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/179/ar ... ubota.aspx

@F1Frantic Trenutno na SLO2 nema nikakvih informacija. Možda ma POPTV ili PlanetTV. Te mogućnosti sam negdje pročitao ali nije sigurno.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
F1Fanatic je napisao/la:Pozdrav ekipa :D
Jel mi moze netko dati informaciju prenose li slovenci i ove godine f1 ili moram nac neku alternativu?
Čitajući na drugim forumima (gp1) od članova, slo neće prenositi F1 jer nemaju novca, a Arenasport1 je službeno potvrdila prijenos F1, ponavljam, samo prenosim tuđe komentare.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
profesor33 je napisao/la:Znam da ste svi skeptični prema nekome tko nudi neke stremove za neke pare, al ukratko da vam objasnim kako ja funkcioniram. ono što vam nudim jest kompletan maxtv programe bez štekanja,trzanja, i da liste rade par dana i tko te šiša...
:fakjea: vidi dva prsta, ja bi, ja bi. Čujemo se preko PM, ako Hat. kao "testni kunić" kaže da je dobar, tko sam ja da ne skočim za vama s krova.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

thebear38
Karting
Karting
Navija za: Max Verstapen
Imaš PM ... :fakjea:
Winning is the most important. Everything is consequence of that.

neron
Karting
Karting
kupljeno sve za pet, svaka pohvala. :)

profesor33
Karting
Karting
Vas 10 je uzelo od mene liste za IPTV i hvala svima, ujedno bi to bilo to.
Liste više nisu na prodaju.
Vi koji ste uzeli liste molio bih vas da mi samo pošaljete email na [email protected] sa sadržajem "F1puls forum" kako bih vas spremio u posebnu mapu, jer mi je na mailu trenutno košmar ...tako da o vama mogu brinuti da gledate tv do kraja godine :)

thebear38
Karting
Karting
Navija za: Max Verstapen
profesor33 je napisao/la:Vas 10 je uzelo od mene liste za IPTV i hvala svima, ujedno bi to bilo to.
Liste više nisu na prodaju.
Vi koji ste uzeli liste molio bih vas da mi samo pošaljete email na [email protected] sa sadržajem "F1puls forum" kako bih vas spremio u posebnu mapu, jer mi je na mailu trenutno košmar ...tako da o vama mogu brinuti da gledate tv do kraja godine :)
Kupljeno i poslano ... :pivo:
Winning is the most important. Everything is consequence of that.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Eto.. ekipa nadam se da ste zadovoljni sa našim @profom, tko voli domaće prijenose F1 ima će si za guštet jer lista kanala ima uz hrvatske Arene koja prenosi F1, također i srpski Sport klub koji prenosi F1 .. i to sve u stabilnom HD-u (postoje i srpske Arene, i hrvatski Sport klub koji su u SD-u).

..još jednom zahvaljujem Profi na odazivu i ponudi, te čestitam sretnim dobitnicima (ovih prvih 10 kupaca)!! ;) :pivo: :cheer:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ajde sada streamajte utrke F1 :gandalf: :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

profesor33
Karting
Karting
Ako netko ovdje ima SmartTV marke LG ili Samsung i da su zainteresirani gledati IPTV liste na svom tv nek mi pošalju PM pa ču napisati upute kako to koristiti i ubaciti liste ....

profesor33
Karting
Karting
profesor33 je napisao/la:Ako netko ovdje ima SmartTV marke LG ili Samsung i da su zainteresirani gledati IPTV liste na svom tv nek mi pošalju PM pa ču napisati upute kako to koristiti i ubaciti liste ....
Vidim da ima interesa za gledanje IPTV na SmartTv pa ču ovdje postaviti tutorial, da ne pišem svakome osobno.. znam da nije ovo tema za to , al pošto već imate smarttv da ga i iskoristite ::)

Upute za SmartTV LG.

Prvo što morate napraviti je da odete u postavke tv i promijenite zemlju na Njemačku (ovo se radi pošto u hrvatskom storu nema te app), napravite acount na app store ,ako več imate napravljen acc na Hrvatskom ne vrijedi vam za druge zemlje, morate ponovo, kad to napravite odete u app store i skinite aplikaciju "Smart IPTV" aplikacija je probna 7 dana ,ako vam se svidi kupite je cijena je 6,5 €... kad to napravite pronađite u informacijama u tv svoju mac adresu ide ovako b1:c4:xx:xx nju si zapišite negdje , ali ispravno (velika i mala slova) tada posjetite stranicu od app ovdje http://siptv.eu/mylist/ i ispod ovog naslova ""Add external playlist links (URLs), with auto-update"" upišete svoju mac adresu izaljepite url listu koju imate , odaberete za EPG "exyu" i ponovno pokrenete aplikaciju i kanali su vam na tv, koristite se daljinskim upravljačem kao i za zemaljske tv.... Ima i za upload "m3u" listu kanala, pa ako je posjedujete možete i nju ubaciti u tv... na toj stranici se nalazi da sami izrađujete svoje liste (brišete,dodajete,uređujete) al o tome kad savladate osnove.
App kad jednom platite možete ga instalirati na više uređaja ,a samo se prebacite na zemlju koju sam naveo, nakon instalacije prebacite tv nazad na Hrvatsku... Znači ovo sa prebacivanjem zemlje nije vezano za jezik, nego za Smart usluge..

Upute za SmartTv Samsung:
Odete u app store i skinete aplikaciju "Smart IPTV" i dalje sve isto kao i kod LG, prednost je što kod samsunga ne treba mijenjati zemlje.

Evo vam jedan test link za isprobat , znači njega copy/paste bez navodnika kako sam naveo u uputama (netrebate birati EPG) pošto je mix lista.
""""http://178.32.143.232:8000/get.php?user ... o&type=m3u""""""
I bez previše veselja oko ove liste jer neće dugo trajati :)

Eto ako se zapne di udri glavom u zid :prcnjau: ili traži pomoć ;)

Zaboravih napomenuti Tv mora biti spojen na mrežu tj internet, po meni najbolje kabelom ali ide to i na wifi.... ja trenutno sa brzinom od 10 mbps imam 3 smarta i sva tri vrte SportKlub u HD signalu bez trzanja....

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
hvala profesore na uputstvima!
nije da mi sad treba, ali u buduće...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡