Vjerojatno ekvivalent drive through kazni.
Formula E 2018./19.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Kalendar za sledeću sezonu će biti LUD 100%
Em što će debitovati prva ikad unutarprostorna staza u Londonu, em što je Seoul predstavio prvu ikad stazu s sekcijom koja ide kroz pravi stadion (ne računam ono u Autodromu Hermanos Rodrigez)!!!

Em što će debitovati prva ikad unutarprostorna staza u Londonu, em što je Seoul predstavio prvu ikad stazu s sekcijom koja ide kroz pravi stadion (ne računam ono u Autodromu Hermanos Rodrigez)!!!

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Mogli bi u Njemačkoj ovako nešto napraviti u Schalkeovom stadionu. Tamo je bio RoC jednom. A vidio sam da su čak i u Biathlonu imali dio staze u stadionu.
U svakom slučaju, sviđa mi se ova ideja. Staza izgleda odlično. Samo da ne bude uska...
U svakom slučaju, sviđa mi se ova ideja. Staza izgleda odlično. Samo da ne bude uska...

- croatic f1
- F1puls suradnik
Čini se da prva utrka FE finala u New Yorku kreće za koju minutu, a ne u 23:45 kako njihova šugava stranica tvrdi:
Grid:

Grid:

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Za sad je uzbudljivo bilo, Vergne bio u sred lančanog udesa u jednom momentu i išao je po novo krilo. Bio je
jer sklanjaju Lynnov bolid jer je stao zbog kvara a bio je na P2. Šteta. Vergne siguran na ukupnoj tabeli jer di Grassi nije uopšte pri vrhu.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Evans napravio mini čudo, trenutno je P2. Kakvih ludih borbi je bilo nakon SC.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Kakv lančani udes, isusekriste.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Jučer mi je bio prvi put (ili eventualno drugi) da nisam gledao FE utrku uživo, prvo me izbacila iz takta ta njihova glupa službena stranica gdje ne možeš naći normalnu satnicu, onda skužim da su nakon cijele sezone besplatnog streama na FB-u ovaj put blokirali isti, da bi mi svaki drugi stream krepao nakon par minuta; na kraju sam totalno izgubio volju za gledanjem bilo čega i ugasio sve
Čestitke Buemiju na prvoj pobjedi nakon Berlina 2017., tj. treće sezone (
), znao sam da je dugo čekao, ali svejedno mi je nevjerojatno da je on tako dugo bio bez pobjede u FE. Pogledao sam samo sažetak, ali čini mi se ga nitko nije izazvao. Bravo za Evansa i da Costu, pogotovo za Evansa, preticao je na sve strane, agresivno se probijao s P13 i ostao u teoretskoj borbi za naslov
I dalje je Vergne u velikoj prednosti, rivalima treba još jedna ovakva utrka za njega i pobjeda. Di Grassi je najbliži s 22 boda zaostatka, a Evans i Buemi kasne 25, odnosno 26 bodova - dakle, Buemiju trebaju i dodatni bodovi za PP/FL. Vidjet ćemo kako će proći kvale, a onda i utrka, ako opet bude negdje u sredini, ništa nije sigurno za JEV-a, imao je i Buemi u spomenutoj sezoni 2016./17. veliku prednost, čak je i nakon propuštanja 2 utrke u NYC-u bio vodeći i trebao je samo biti blizu di Grassiju, ali je onda u finalu u Montrealu totalno kiksao i di Grassi je uzeo naslov.
Utrka je pitaj Boga kad

Čestitke Buemiju na prvoj pobjedi nakon Berlina 2017., tj. treće sezone (

I dalje je Vergne u velikoj prednosti, rivalima treba još jedna ovakva utrka za njega i pobjeda. Di Grassi je najbliži s 22 boda zaostatka, a Evans i Buemi kasne 25, odnosno 26 bodova - dakle, Buemiju trebaju i dodatni bodovi za PP/FL. Vidjet ćemo kako će proći kvale, a onda i utrka, ako opet bude negdje u sredini, ništa nije sigurno za JEV-a, imao je i Buemi u spomenutoj sezoni 2016./17. veliku prednost, čak je i nakon propuštanja 2 utrke u NYC-u bio vodeći i trebao je samo biti blizu di Grassiju, ali je onda u finalu u Montrealu totalno kiksao i di Grassi je uzeo naslov.
Utrka je pitaj Boga kad

- croatic f1
- F1puls suradnik
Je li Eurosport sinoć prenosio utrku? Koliko sam skužio, genijalna službena FE stranica stavlja termine s lokalnog broadcastera, a za jučerašnju utrku je pisalo 23:45. Utrka vjerojatno je u 22 s obzirom na to da je i jučer bila tad, ali nemoguće je da su kvalifikacije tako blizu, stoga je to vjerojatno snimka.
Sad sam stavio UK kao lokaciju na FE stranici, tamo ima raspored s YT-a po kojem bi kvale trebale biti u 18 sati po našem vremenu, a utrka u 22 (sve piše da kreće pola sata ranije, ali vjerojatno računaju nekakve uvodne emisije).
Sad sam stavio UK kao lokaciju na FE stranici, tamo ima raspored s YT-a po kojem bi kvale trebale biti u 18 sati po našem vremenu, a utrka u 22 (sve piše da kreće pola sata ranije, ali vjerojatno računaju nekakve uvodne emisije).
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@croatic
https://www.fiaformulae.com/en/champion ... ork-events
Između nas i New Yorka je 6 sati razlike
https://www.fiaformulae.com/en/champion ... ork-events
Između nas i New Yorka je 6 sati razlike
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Hvala @Frantic
Samo mi reci gdje si iskopao taj link? Možda sam ja ćorav pa ne vidim očito, ali svugdje su samo linkovi na onaj "ways to watch" gdje pišu televizijske satnice.

Samo mi reci gdje si iskopao taj link? Možda sam ja ćorav pa ne vidim očito, ali svugdje su samo linkovi na onaj "ways to watch" gdje pišu televizijske satnice.