Cestitke Williamsu na prvom podiju i Maldonadu na prvim bodovima (haters gonna hate

Gledam u neka dalja i bolja vremena. Austrija bi mozda mogla donest neko novo iznenadenje.

Felipe je napisao/la:Bravo Valtteri, bravo!
Tu sam da pomognem, ako mogu.Kush je napisao/la: Btw -Davide - live tmi koje si pronašao i postao početkom sezone mi stvarno čine praćenje boljim, ono snašao bih se s nekim, možda bi našao upravo jedan od tih, možda bi na mobu gledao što sam znao lani raditi iz praktičnosti, ali ove forumaške usluge su bit druženja na sajtu, pa stoga- naklon kolega![]()
Vecu glupost od ove jos na ovom forumu nisam procitaoavetma je napisao/la: Alonsa očekujem u mirovini na kraju ove sezone, Buttona godinu kasnije.
Najprije, ne treba mi objektivnost na forumu.Ferrari1345 je napisao/la:Vecu glupost od ove jos na ovom forumu nisam procitaoavetma je napisao/la: Alonsa očekujem u mirovini na kraju ove sezone, Buttona godinu kasnije.. Malo objektivnosti za jednog koemntatora ti nebi škodilo.
Oba vozača su skupa (plače), to ovakvoj ekpi ne treba.Felipe je napisao/la:Ja stojim uz Antu što se Alonsa tiče, želim ga vidjeti u WEC-u, mislim da bi bio sjajan, još kad bi se kojim slučajem našao u tandem s Webberom 8malo moguće) ili sa Hulkenbergom (vrlo moguće), ih ih <3
Uglavnom, jedan iz McLarena će letiti, u to sam prilično siguran, ali ne znam tko, Fernando ili Jenson, po meni obojica imaju dobre šanse.
I Am.....Valtteri Bottas The new 2016 Ferrari driverFelipe je napisao/la:Williams je upravo objavio ovaj video.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yKtv4dALCow[/youtube]
Ako Alonso ove godine otide, ja osobno odlazim iz sa ovog foruma. Taj scenarij mi izgleda nemoguc i uvjerem sam u to više nego išta"Driving with this, its looking like amater"
Nije uopće pitanje može li on još voziti na vrhunskom nivou, naravno da može, samo je pitanje želi li trošiti svoje posljednje vrhunske godine na momčad koja mu očito ne može pružiti pobjednički bolid.Ferrari1345 je napisao/la:I šta ako ima 33 godine, jer se mozda osjeca slabije ili nešto? Ne, ima on jos minimalno 3 godine da odradi solidne vožnje. Svatko je znao da se Mclaren neće natjecati za naslov ove godine, tako da po toj logici ne vidim zašto bi izašo iz F1 ako nije ocekivao naslov kojeg nece dobit. Uostalom ima on i dobrih 35 milijuna eura godišnje za promislit prije nego što izade iz F1. Jer ti zbilja misliš da bi vozač takvog kalibra tek tako razočarao milijune fanova iznenadnim odlaskom i to pomalo onako bez borbe. Nimalo to ne liči na njega... Ako nista druga godina nemože biti gora od ove, tako ako nista solidne bodove i postolja druge godine moze osvojit, a nakon te tko zna, mozda se bude borio čak i za naslov. Ugovor je potpisan na 3 godine ako se ne varam
Mclaren Honda nije takva lakrdija od momčadi, oni su financijski u vrhu F1, i jamislim da bi odlazak iz takvog tima, bio ravan gluposti. Uostalom i šta da je kritizrao momčad, to mora napravit da odu naprijed
Uz to on nije nazvao svoje ljude amaterima, nego je nazvao vožnju amaterskim, slušaj malo boljeAko Alonso ove godine otide, ja osobno odlazim iz sa ovog foruma. Taj scenarij mi izgleda nemoguc i uvjerem sam u to više nego išta"Driving with this, its looking like amater"