Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sta je ovo. Ivica Olic i Zlatko Dalic sa Brühlom.
Gleda sam ja Ferrari. Dobar mi je. Ne vjerujem da cu ga gledat jos koji put ka recimo Rush ili FordvsFerrari.
Dam mu 6 od 10
Gleda sam ja Ferrari. Dobar mi je. Ne vjerujem da cu ga gledat jos koji put ka recimo Rush ili FordvsFerrari.
Dam mu 6 od 10
Fino Alla Fine
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ferrariju bih dao 4 od 5, neću spoilati (ako baš ne želite) nabrajanjem uočenih grešaka, ali film mi se svidio i ponovo ću ga pogledati kada jednom dođe na tv. Tu mi je negdje kvalitetom kao Rush ili Ford v. Ferrari, uz bolje odrađene scene utrka i veću usredotočenost na privatni život i klasični ljubavni trokut.
Prije tog filma išao je trailer za ovaj o grupi B i, ne znam, malo sam skeptičniji. Već i u traileru ima nekoliko sumnjivih mi detalja, pa su mi očekivanja dosta niža.
Prije tog filma išao je trailer za ovaj o grupi B i, ne znam, malo sam skeptičniji. Već i u traileru ima nekoliko sumnjivih mi detalja, pa su mi očekivanja dosta niža.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Čovječe, isti su.

Ferrari mi baš obećava. Plus, okupila se solidna glumačka postava tako da imam dobra očekivanja. Svakako moram pogledati.
Lamborghini mi je, na primjer, bio onako meh (blago rečeno). Meni osobno nije film koji bih opet pogledao ako ne moram.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pogledao danas Ferrari, vrlo dobar.
Utrkivanje prikazano jako sirovo i brutalno.
Adam Driver jako dobar. Volio bih da je prikazano više utrkivanja, ali i ovako je dobro
Utrkivanje prikazano jako sirovo i brutalno.
Adam Driver jako dobar. Volio bih da je prikazano više utrkivanja, ali i ovako je dobro
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
La sociedad de la nieve
https://m.imdb.com/title/tt16277242/?ref_=ext_shr_lnk
Film koji vrijedi pogledati, barem jednom.
https://m.imdb.com/title/tt16277242/?ref_=ext_shr_lnk
Film koji vrijedi pogledati, barem jednom.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne budi hejterAlkY je napisao/la: 22.01.2024., 17:24 Jel bolje napravljen od originala iz 93 godine ili ?
Rijetko koji , ajmo reci remake , bude bolji od originala.

Pa da budem iskren tu su negdje premda naginjem prema ovom novom filmu.
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Ekipa.
Ima mnogo komedije oko nas, taragicne najvise... Sto je ok.
Ne znam da li sam postovao ovo: Chewed Up od genija Louis C.K.
Po meni u kategorji najvecih stand up nastupa ikada. Uz par boca vina i dobro drustvo...
Dailymotion je gdje ovo mozete naci. I ne brinte, on je davno shvatio da piratija problem nije, nece zamjeriti. Nije moron.
Ima mnogo komedije oko nas, taragicne najvise... Sto je ok.
Ne znam da li sam postovao ovo: Chewed Up od genija Louis C.K.
Po meni u kategorji najvecih stand up nastupa ikada. Uz par boca vina i dobro drustvo...
Dailymotion je gdje ovo mozete naci. I ne brinte, on je davno shvatio da piratija problem nije, nece zamjeriti. Nije moron.
No!
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Nema više komedija. Ne znam kada sam se pošteno nasmijao na komedije zadnjih 10 godina.
Tako da i sam potražim neke stare komedije i stand up od dotičnog i sličnih, ili pogledam South Park npr.
Louis C.K. je još uvijek zadržao humor koji se danas gleda kao nešto uvredljivo
Tako da i sam potražim neke stare komedije i stand up od dotičnog i sličnih, ili pogledam South Park npr.
Louis C.K. je još uvijek zadržao humor koji se danas gleda kao nešto uvredljivo

- vlado Verified
- Formula 1
Pogledao sam back to the garden od CK-a, posljednji specijal. Ja sam ocekivao da ce se vratiti jaci nakon onih debilnih skandala, ali nije uspio, po meni. Ni sa ovim poslednjim specijalom, nije to to. Ali, koliko cujem, njegovi nastupi koji nisu specijali su i dalje brutalni.senna66 je napisao/la: 28.01.2024., 11:44 Nema više komedija. Ne znam kada sam se pošteno nasmijao na komedije zadnjih 10 godina.
Louis C.K. je još uvijek zadržao humor koji se danas gleda kao nešto uvredljivo![]()
Ono, ok je, ali ni blizu onoga sto je radio u specijalu iz prethodnog posta.
Ako nisi do sada daj sansu bill burru, philadelphia. Samo je audio na yt. Uvijek to spominjem kao jedan od najboljih nastupa bilo kojeg komicara sto sam slusao. Ovo je takodjer nekih 20 godina staro.
Meni je zanimljivo kako je Carlin bio bolji kako je vrijeme odmicalo. Ipak, on je posebna kategorija.
No!
- vlado Verified
- Formula 1
No!
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Ode nam Apollo Creed
RIP Carl Weathers
RIP Carl Weathers
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Apollo Creed i Dillon, RIP.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lasso je 
Relaxing.

Relaxing.
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Skroz sam ispao iz film svijeta, ali taj film o Lanciji i legendarnoj grupi B jedva čekam pogledati.Frantic je napisao/la: 03.01.2024., 09:15![]()
Opet Daniel Brühl (hint "Rush").
BTW, da li je ko gledao "Ferrari"?
Najuspješnija momčad u povijesti Rallyja, a nema ih 30 godina u sportu