Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Meni je Oppenheimer vrlo dobar. Nije me toliko oduševio kako dosta ljudi govori, ali odličan film. Očekivano, jako brz, teško je pratiti pogotovo jer traje 3 sata, iako sam već puno stvari znao otprije. Glumci odlični, osobito Murphy
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
dobar film moze i duze od 3h. provkem je sto je takvih jako malo tipa kum, gospodar prstenova itd...
veselim se oppenheimeru i jedva cekam da ga pogledam, znam da ce meni bit vrhunskinjer nisam filofil i ne trazim od filma previse pogotovo kad me tema zanima pa ne trazim minuse vec pluseve.
veselim se oppenheimeru i jedva cekam da ga pogledam, znam da ce meni bit vrhunskinjer nisam filofil i ne trazim od filma previse pogotovo kad me tema zanima pa ne trazim minuse vec pluseve.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
E vidis za LOTR, Kum i slične koje je kolega gore spomenuo 3 sata je ništa.zelot je napisao/la: 23.07.2023., 14:51 dobar film moze i duze od 3h. provkem je sto je takvih jako malo tipa kum, gospodar prstenova itd...
Za Oppenheimera mi se činilo previše, iako me tema filma jako zanima, vjerojatno jer se radnja šalta non stop prošlost - sadašnjost od samoga početka filma. Uz to ima i puno likova.
Moglo je kraće. Tipa 2 i pol sata max.
Vrlo dobar film, ne kažem da je loš. Za prvo gledanje možda malo kompliciran. Treba to pogledati još. Gluma odlična što je očekivano. Matt Damon me ugodno iznenadio svojom ulogom.
Neke su scene takve da se naježiš i prvo gledanje bi trebalo biti u kinu. Oni koji su pogledali znaju zašto. Doživljaj one scene je nešto što pamtiš

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Daaa. I meni je fora film.
Cage miniz nekog blesavog razloga ok lik. Nekad. Ovo sto ispada zadnjih godina je lose.
Cage miniz nekog blesavog razloga ok lik. Nekad. Ovo sto ispada zadnjih godina je lose.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pogledah Oppenheimera.. Dobar film.. Nista posebno.. Da tema nije to sto je je, prosa bi poprilicno nezapazeno.
Sama glumacka ekipa je top i za ocekivat je da to bude dobro a ekipu je privukla i tema, tesko da vi se svi skupili da se radi o ugradnji prve turbine u prvoj Europskoj hidroelektrani Jaruga na Krki.
Jedna scena mi se urezala u pamcenje. Mislim da je to najbitnija scena filma.
I ne, nije Trinity.
Sama glumacka ekipa je top i za ocekivat je da to bude dobro a ekipu je privukla i tema, tesko da vi se svi skupili da se radi o ugradnji prve turbine u prvoj Europskoj hidroelektrani Jaruga na Krki.
I ne, nije Trinity.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
I, kakav je Barbie?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Znam na koju misliš. Odlična scena.CrashOverride je napisao/la: 04.08.2023., 13:25
I ne, nije Trinity.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eto sad ja moram pogledatisenna66 je napisao/la:Znam na koju misliš. Odlična scena.CrashOverride je napisao/la: 04.08.2023., 13:25
I ne, nije Trinity.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Odlican film.
Bas me iznenadio.
Nisam ocekiva da ce bit gledjivo a kamoli dobro.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zao mi na kraju sto sam gleda sa zenom, mozda ipak nije bila dobra ideja.senna66 je napisao/la: 04.08.2023., 17:19Znam na koju misliš. Odlična scena.CrashOverride je napisao/la: 04.08.2023., 13:25
I ne, nije Trinity.![]()
Umjesto razgovora a nekim detaljima filma sam aftermovie drive home mora objasnjavat hrpu toga jer o temi zna malo a ja WWII freak.
Fino Alla Fine
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pogledao danas Oppenheimera, jako dobar
Mediji su ga previše najavljivali pa su očekivanja svih bila malo previsoka. Glumci odlični, puno velikih imena koji se pojavljuju čak i u manjim ulogama, npr. Rami Malek

Mediji su ga previše najavljivali pa su očekivanja svih bila malo previsoka. Glumci odlični, puno velikih imena koji se pojavljuju čak i u manjim ulogama, npr. Rami Malek
- senna66 Verified
- Formula 1
Slažem se sa boldanimSebastianFerrari je napisao/la: 06.08.2023., 21:24 Pogledao danas Oppenheimera, jako dobar![]()
Matt Damon odglumio iznad mojih očekivanja, Cillian standardno. Downey Jr. rasturio.

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Jučer pogledao Gran Turismo, film je ok, ništa posebno. U kinu izgleda jako lijepo. Utrkivanje je klasično za filmove nelogično i prenaglašeno i neki događaji su kronološki krivo poredani.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
volim racing filmove tako da ću i gt kad tad pogledat. s pričom sam upoznat.
jedino mi trajanje od 2 sata i kvarat teško pada...za bilo koji film sve preko 2 sata mi je too much. pada koncetracija.
jedino mi trajanje od 2 sata i kvarat teško pada...za bilo koji film sve preko 2 sata mi je too much. pada koncetracija.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pocela cetvrta sezona "ForAllManKind" 

Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Upravo pogledo, meni dobar.
Očekivao puno gore.
Očekivao puno gore.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.