MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
bravo rossi!
usual suspectsi na vrhu, sutra buđenje u 7 ujutro, 'bem ti takvu nedjelju! :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
zekohonda je napisao/la:sutra buđenje u 7 ujutro, 'bem ti takvu nedjelju! :P
Sljedeće 3 nedjelje će biti takve, ali ajd, trebalo bi nam se isplatit buđenje :D

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
ja se danas digao tako, nažalost ne da gledam već da iskoristim suho vrijeme, no u podne je počela već kiša, pa poslije ručka zalegao i probudio se u 6, mrakača živa - brijem da ću noćas teže zaspati, ili koji apaurin (na silu) pa naručit nekog da me zdrma ujutro, no prije da ću gledati i niže serije, tj biti budan, jer i Fuji starta u 4 ujutro zar ne?

svaka čast ako je vale uzeo pole, jel bilo suho kao i na wec-u?

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
zekohonda je napisao/la:bravo rossi!
usual suspectsi na vrhu, sutra buđenje u 7 ujutro, 'bem ti takvu nedjelju! :P
Misliš u 3.50 :P :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Necu pretjerivat...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Moto3 pratim možda i više od kraljevske kategorije ali ni ja se ne dižem tako rano da odgledam trojku. Jednostavno se ne isplati jer znamo svi što se tu događa i da je vrijedno gledati samo zadnji krug ili dva.
Obrigado Felipe

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Dobro jutro.....

Kush
GP3
GP3
Jutro, nisam vidio da si tu, pratim wec paralelno, propustio moto3

koja trka u moto2, rezime:
dugo je na početku poredak bio
Luthi,
Morbidelli,
Nakagami, pa
Zarco tek 4.
no obzirom da je Low pao skoro na početku, a nešto kasnije i Rin, nije ni morao forsirati, jer se četvorka već dobro odvojila, ali Zar tiska po običaju, pa i Nak i stižu Mor, od 10 do 11. kruga Zar sa 4. na 2. mjesto, ali je Lut već bio odmakao na 2", Zar tiskao do kraja da ga stigne, podjelili se u dvojce, Taka je tiskao Mor na domaćoj stazi isto za podijum,
u zadnjem krugu Zar nije uspio napasti pravo ili nije htio, ali je Nak napao, možda malo i prerano, napravio neke sitne geške, i nakon par izmjena u zadnji zavoj ulazi iza ali predaleko da ode ispod Mor i uzme podij - šteta!

raduje konačno dobra vožnja i neki rezultat Cortesea, koji je bio 5. i to uvjerljivo, nema neki stroj vrhunski, ali u ovako standard. klasi je ipak podbacio, no ovaj put se probijao kroz poredak na stazi, došao na vrh prateće skupine, a onda se i odvojio od nje, i sam bez pritisaka vozio na 5. mjestu, konačno nešto i od njega!

inače su mi Sandro i Takaagi najdraži vozači u klasi bez obzira na rezultate, s tim da ih je Taka i imao..

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Jos koji minut i pocinje... :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nisu baš vijesti za dobro jutro što se tiče Moto2...Rins je ovim padom na 21 bodu zaostatka za Zarcom, 3 utrke do kraja, 2 u iduća 2 tjedna, uz ozljedu koju je ponovo načeo na treningu sad u Japanu, bojim se da mu je naslov sve dalji.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Jutro svima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Vodimo na domacoj stazi, fakjea!
Kush, svaka cast za wec, ja ne pratim, ne nogu sve.
U japanu u 7 dana f1, motogp i wec, sve na razlicitim stazama. Jebo ih takav kalendar!

Kush
GP3
GP3
Lorenzo namjerno štopa Rossia, boli ga k. za Yamahu, umjesto ako ima pace da napada Marca i natjera ga na grešku u njegovom stilu.. :chill:
_____

i ode rossi , fak lorenzo :bonk:
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 16.10.2016., 07:15, ukupno mijenjano 1 put.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ode rossi.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Rossijeve šanse za naslov su gotove, ali Lorenzo još ima minimalne šanse za naslov (prema trenutnoj situaciji). 75 je bodova do kraja, trenutno MM ima +71 ispred Jorgea.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jbmti. .
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
A i ovi moji mrtvog aohyamu stavili umjesto danija
Pa mogli su crutchlowa, millera, nekoga iz sbk, bilo sto.
Zadnji out sam se budio gledat moto utrku prije 20ak godina kad se doohan borio s beattijem. Stati seee! :P

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:Vodimo na domacoj stazi, fakjea!
Kush, svaka cast za wec, ja ne pratim, ne nogu sve.
U japanu u 7 dana f1, motogp i wec, sve na razlicitim stazama. Jebo ih takav kalendar!
kužim, meni je tako znalo biti po ljetu, srećom mi se jučer posložilo ustajanje i poso do kiše, pa ćorka duga, tako da mi ovo leglo.! :)

možda zbog tih okolnosti, ali ja sam baš prije 2 sata razmišljao o tome, koji tjedan (2 vikenda) Japana: Suzuka, Fuji, Motegi, i sve po suhom!

meni to ispalo :party: igrom slučaja!
________

stavili ga zbog domaće trke, jbga,
ni ja se ne dižem baš na sve pogotovo moto trke, ali kad se poklopilo..

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ajde jorge, pusti dovija ispred, za inat yamahi koja koja koci brz prelazak, bit cete kolege dogodine. Mwahaha.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
I to je to...
Prvaci smo!!!! :party: :party: :party:
Majku vam, svi ste pobjegli kad je rossi pao, opet pricam sam sa sobom...ko kush na wec-u. :mrgreen: :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡