Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Mozda da RB proba odmah Yukija ubaciti !
Engine mode 11!
Position 5!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Kico je napisao/la: 08.12.2020., 11:02 Mozda da RB proba odmah Yukija ubaciti !
prevelik je to zalogaj.
nek se kali u at-u.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
marko odbacuje mogućnost da russell vozi za rb iz više razloga:
https://www.planetf1.com/news/red-bull- ... e-russell/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/adamcooperF1/status/1338862890472783874

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Znaci Checo posto je vec dokazano da sa Albonom ne mogu uzet naslov :zubo:
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ili Hulk...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
siguran sam da dolazi checo. zasluženo.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Hülku su šanse koliko i Kvyatu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Kaže AMuS da ćemo znati u petak...

A ne znam kako su se to odjednom toliko povećale šanse za Pereza, i ugasile za Hulka? Samo zato što je ovaj došao do sretne pobjede? Nije Red Bull toliko blesav ko zaluđeni navijači da samo na osnovu toga donosi odluku...

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Do prije 2 mjeseca smo svi ludili za Hulkom. Sada ga niko ne spominje. Svi kukaju za Perezom, kojeg su pljuvi do prije 5 mjeseci.

E pa šou...
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Šteta bi bilo, ako Hulk pauzira i drugu godinu to mu je vjerovatno i kraj. A Perez ako pauzira godinu sigurno se vraća naredne.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Dolaze mladji. Dolazi trend da ako uzmes sto mladjeg to si bolji tim. Tako da vrlo moguce za nekog kraj karijere.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pastor je napisao/la:Kaže AMuS da ćemo znati u petak...

A ne znam kako su se to odjednom toliko povećale šanse za Pereza, i ugasile za Hulka? Samo zato što je ovaj došao do sretne pobjede? Nije Red Bull toliko blesav ko zaluđeni navijači da samo na osnovu toga donosi odluku...
Povećale su se zato jer su se možda navijačima otvorile oči. Perez ovo radi već 10 godina i tek je ove godine dobio priznanje. U prilog mu ide što je izbačen iz svoje momčadi na šokantan način, a imao je ugovor za još dvije godine. Na početku sezone je bio rezerviran, ali nakon covida vozi stvarno odlično, bez ikakve pogreške.
Hulk mi je drag, možda da sam šef momčadi bi vagao između njega i Pereza što mi je bolje, ali nisam šef, nego navijač, a iz te perspektive mislim da govora nema koga bi odabrao. Šteta što su Haasu trebali penezi, volio bi Hulka vidjeti tamo, a u RB, jedina mi je opcija Perez.

Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk

Pastor
Formula 1
Formula 1
*Perezov navijač... Ja bih ipak Hulka izabrao, i kao navijač, i kao šef...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pastor je napisao/la: 17.12.2020., 08:54 *Perezov navijač... Ja bih ipak Hulka izabrao, i kao navijač, i kao šef...
*i kao navijač Hulka
Bumo vidjeli sutra vijest, nadam se.
Mislim da će Albono ostati...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ne vjerujem u Albonov ostanak.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Izmedju pereza, albona i hulka, siguran sam da bi perez zadao najvise glavobolja maxu. A iskreno, mislim da je i za rbr to bolje. Maxa godinama nitko ne pritisce a opet je vraski brz, i upravo zbog toga (nedostatka fajta protiv timskog) si moze dopustit da tu i tamo uprska stvar jer je druga strana garaze toliko u banani da mu nitko od sefova nece srat kad je jedan jedini koji ostvaruje rezultate.

Kad bi ga netko malo stisnuo mislim da bi vidjeli jos jaceg maxa, malo proracunatijeg po pitanju duela i jos vrijednijeg skupljaca bodova, jer, ukoliko bi se malo opustii lako bi mu se moglo desit da momcadski ima vise bodova od njega a tada vjetrovi u momcadi pocinju malo drugacije puhat ipak, ne samo u njegova ledja.

Gubi se aura nepobjedivog itd...

Maxa treba jakog momcadskog koelgu i muslim da je tu perez najbolja opcija. Albon je prespor za njegov standard a hulk je premlak. Perez ima zapravo sve. Moze igrat prgavo, nece sutit ili se micad, podvijat rep a ima i brzinu.

Ovaj perez, u jakom bolidu, kazem vam da bi radio vrhunski posao.

Stoga, samo se nadam da ce uzet pereza. To mi je najveca zelja za sljedecu sezonu...

Tako bi vidjeli definitivno dal je max vanzemaljac, jer po keni tko izdominira pereza to je. Ili cemo vidjet da se maxa moze stisnut i pobjedjivat cesce neo sto se cini, u istok bolidu, te da nije bas toliki wunderkind...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Da je Max vraski brz, dokazao je protiv Ricciarda, ali sve nakon te 2018. u Red Bullu nesto ne valja. Jesu li se stvarno tako zvijezde poklopile da su i Gasly (pobjednik VN Italije u osrednjem Alpha Tauriju) i Albon otprilike sekundu po krugu sporiji od Verstappena. Prateci F1 vrc poprilicno dugo vrijeme vidale su se ogromne razlike izmedu momcadskih kolega sto se tice bodovnog stanja, ali po pitanju ciste brzine (pa time i bodovnog stanja) ovo su mozda najvece razlike sto sam ikada vidio. Povrh toga obojica (Gasly i Albon) ne samo sto su toliko sporiji i slabiji od momcadskog kolege, vec ih nerijetko peru i vozaci slabijih timova. Nevjerojatno je da se jedan Leclerc u najslabijem Ferrariju jos od 2009. kvalificira ispred Red Bulla u kojem Verstappen redovno osvaja postolja unutar 10 sekundi Mercedesa. Nisam nikada bio zagovaratelj teorija zavjere jer u poslovnom svijetu u kojeg se F1 pretvorila, na prvi pogled, bilo bi stvarno glupo sabotirati jednu stranu garaze zbog marketinga i promocije druge strane garaze. Ne znam ni sto bi moglo biti posrijedi, ali nesto ne valja. U danasnje se vrijeme previse i prelako manipulira nekim stvarima koje se ne bi smjele dirati, no sto se tu moze napraviti...Da su ovo Maxove prve sezone u sportu rekao bih kako postoji najmanja mogucnost kako je taj covjek “alien” , ali ako mu je Ricciardo mogao parirati onda je svima jasno da nesto ne valja. Ili je nesto dublje u tom timu trulo ili na gridu imamo vozace koji su uistinu od Maxa sporiji sekundu pa i vise po krugu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
sudija spominje da bi tanabe mogao preći u rb kad honda napusti f1. naravno, perez je uz maxa.

https://thejudge13.com/2020/12/17/verst ... -for-2022/

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Minardi
Alonso king je napisao/la: 17.12.2020., 15:25 Prateci F1 vrc poprilicno dugo vrijeme vidale su se ogromne razlike izmedu momcadskih kolega sto se tice bodovnog stanja, ali po pitanju ciste brzine (pa time i bodovnog stanja) ovo su mozda najvece razlike sto sam ikada vidio.
Ne tako davne 2017. Palmer je jednako toliko zaostajao za Hülkenbergom, a dalo bi se naći još unazad 10-15 godina.
Alonso king je napisao/la: 17.12.2020., 15:25 Ne znam ni sto bi moglo biti posrijedi, ali nesto ne valja. Da su ovo Maxove prve sezone u sportu rekao bih kako postoji najmanja mogucnost kako je taj covjek “alien” , ali ako mu je Ricciardo mogao parirati onda je svima jasno da nesto ne valja. Ili je nesto dublje u tom timu trulo ili na gridu imamo vozace koji su uistinu od Maxa sporiji sekundu pa i vise po krugu.
Ne valja jedino da vozač Albonovog kalibra sjedi u drugom najboljem bolidu ove sezone. Nemam ništa protiv njega kao osobe, čini se kao jedan od boljih karaktera na gridu, al njegove vozačke sposobnosti nisu na visokoj razini.

Danas pratimo F1 kada ona ima puno više profesionalnih vozača nego ikad prije, pa se ove razlike od sekunde čine kao puno. Tijekom 80-ih recimo, nerijetko se događalo da razlike između kolega u kvalifikacijama iznose i do 4-5 sekundi, i to na stazama "normalne" dužine. Na starom Nürburgringu i Spa 50-ih i 60-ih, razlike bi nekad iznosile i preko pola minute po krugu, šta danas da to nekome kažeš tko nije čitao o tim vremenima, mislija bi da izmišljaš.

Verstappen je jednostavno "sekundu po krugu" brži od Gaslyja i Albona. I ne znam zašto usporedba ove dvojice s Ricciardom. Mislim da je svima jasno da je Ricciardo kudikamo brži i kvalitetniji vozač od ovog dvojca i da je kao takav puno veća prijetnja Verstappenu nego Gasly i Albon.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡