Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:treba dodat još i (makar najmanje) promjene konfiguracije/dužine staze, asfalta, rubnika...zajebano.

kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
I moj drugi kviz je na čekanju.
Vetma koliko treba uplatiti za 3 dana?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

ArmandoŽ
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: f1
imam problem sa prijavom na pulsmenager-u...?
like F1 :cool:

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 8 mj
Moj prijedlog je da se napravi nesto tipa football manager to bi bilo super a ne se bazirati ka predvidjanju rezultata...inace dobra igra

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Zasto nemate opciju za npr. 1 euro 2 itd.? Mozda bi se na taj nacin stvorila navika tako da se cesce donira od svakog pojedinaca.
Cigla po cigla kuca.
No!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
@ArmandoZ: Kakav problem? Koja greška ti se pojavi?

@F1 2016: Ideja je najlaksi dio, realizacija je pravi težak posao.

@vlado: možda promijenim to ubuduće, ali mislim da neće biti sitnije od deset eura. Ideja je da donira onaj kome je stalo i tko si to može priuštiti.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
CPU je ovih dana u prosjeku na 30%, tako da zasad sve izgleda dobro. Ne vjerujem da će posjeti baš triput skočiti kad krene sezona, a i onda ćemo moći valjda neke optimizacije napraviti ad hoc. Sad sam otvorio kvizove opet, malo po malo možemo odvrtati pipu...

F1 2016
Baniran
Baniran
Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@avetma: Što kažeš na uvođenje lajkova za komentare na forumu? To mi se čini kao dobra ideja. Vidio sam na jednom gamerskom forumu, @Ferrari zna. Možda bi to bilo kao jedno dobro riješenje da se smanji broj komentare, zbog dobro znanih razloga. Ono vidim komentar od xy korisnika s kojim se slažem i da sad ne pišem identičan, samo ga lajkam.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@iceman: ja razmišljam da maknem plus/minus na komentarima jer je to puno prevelik konzument resursa, a ti bi uvodio isto na forumu :mrgreen: Ne, sviđa mi se ideja, isto kao one fore s reputacijom na temelju tih ocjena, ali je neefikasno i previše troši.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
F1 2016 je napisao/la:Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj
Da si tako pametan sam bi ju mogao smanjiti, kao i ostali.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
ok :thumbs:

F1 2016
Baniran
Baniran
f1zd je napisao/la:
F1 2016 je napisao/la:Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj
Ok jel,ti mogu poslat onda sliku pa ti namisti? Ps nisam nigdje napisao da sam pametan po cemu si to zakljucio

f1zd
F1 2016 je napisao/la:
f1zd je napisao/la:
Ok jel,ti mogu poslat onda sliku pa ti namisti? Ps nisam nigdje napisao da sam pametan po cemu si to zakljucio
A šalji, ajde

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ja da se pitam ja bi ukinuo sve lajkove. Prvo rijetko kad dajem nekom minuse u raspravi, ma kakvo god da misljenje ima. Dajem samo palac dole trolovima, no vecina tako ne razmislja. Svi ti lajkovi rijetko kad su regularni, svjedok sam da neko napise objektivno dobar komentar, pa fasuje minus, jer je u argumentu spomuo neciji tim ili idola!

Jedino sto bi mi bilo regularno da se zna ko daje te minuse i zasto ili pluseve! Nesto poput FB-a. To je sad previse za ocekivati, ali po meni lajkovi su nepotrebni!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan
slavensky ta ti ima mista :thumbs:

F1 2016
Baniran
Baniran
Kolega f1 mi je poslao umanjenu sliku ali opet ne funkcionise...svejedno hvala na trudu kolega ocigledno steka portal

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Slavenowsky je napisao/la:Ja da se pitam ja bi ukinuo sve lajkove. Prvo rijetko kad dajem nekom minuse u raspravi, ma kakvo god da misljenje ima. Dajem samo palac dole trolovima, no vecina tako ne razmislja. Svi ti lajkovi rijetko kad su regularni, svjedok sam da neko napise objektivno dobar komentar, pa fasuje minus, jer je u argumentu spomuo neciji tim ili idola!

Jedino sto bi mi bilo regularno da se zna ko daje te minuse i zasto ili pluseve! Nesto poput FB-a. To je sad previse za ocekivati, ali po meni lajkovi su nepotrebni!
Apsolutno se slazem.
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ne steka portal, nego fino pise slika manja od 19kb i velicina max 100x100... ako je za dlaku veca, forum ne prihvata i voZdra.

Btw. lajkovi na forumu su nepotrebni.
slikaslika

f1zd
HeatBlast44 je napisao/la:Ne steka portal, nego fino pise slika manja od 19kb i velicina max 100x100... ako je za dlaku veca, forum ne prihvata i voZdra.

Btw. lajkovi na forumu su nepotrebni.
Ja sam nešto syebao, sad sam mu ponovo poslao trebalo bi biti dobro.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Boravim na jednom forumu koji ima lajkove za post, i mogu biti jako korisna stvar, podržavam tu ideju. Ali ako će pojesti resursa koliko i ostatak portala zajedno, onda nema smisla.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡