zekohonda je napisao/la:treba dodat još i (makar najmanje) promjene konfiguracije/dužine staze, asfalta, rubnika...zajebano.
kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
I moj drugi kviz je na čekanju.
Vetma koliko treba uplatiti za 3 dana?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la:kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
CPU je ovih dana u prosjeku na 30%, tako da zasad sve izgleda dobro. Ne vjerujem da će posjeti baš triput skočiti kad krene sezona, a i onda ćemo moći valjda neke optimizacije napraviti ad hoc. Sad sam otvorio kvizove opet, malo po malo možemo odvrtati pipu...
Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj
@avetma: Što kažeš na uvođenje lajkova za komentare na forumu? To mi se čini kao dobra ideja. Vidio sam na jednom gamerskom forumu, @Ferrari zna. Možda bi to bilo kao jedno dobro riješenje da se smanji broj komentare, zbog dobro znanih razloga. Ono vidim komentar od xy korisnika s kojim se slažem i da sad ne pišem identičan, samo ga lajkam.
@iceman: ja razmišljam da maknem plus/minus na komentarima jer je to puno prevelik konzument resursa, a ti bi uvodio isto na forumu Ne, sviđa mi se ideja, isto kao one fore s reputacijom na temelju tih ocjena, ali je neefikasno i previše troši.
F1 2016 je napisao/la:Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj
Da si tako pametan sam bi ju mogao smanjiti, kao i ostali.
F1 2016 je napisao/la:Dobro jel se moze napraviti posteni avatar, jebote nijednu sliku nemogu stavit jer je prevelika.sto je portal sam ne izreze koliko mu treba a ne da se ja sad zajebavan i nemogu stavit, a imam bas kul sliku za avatar, najmocniju od svih na portalu i bit cu kralj
Ok jel,ti mogu poslat onda sliku pa ti namisti? Ps nisam nigdje napisao da sam pametan po cemu si to zakljucio
Ok jel,ti mogu poslat onda sliku pa ti namisti? Ps nisam nigdje napisao da sam pametan po cemu si to zakljucio
Ja da se pitam ja bi ukinuo sve lajkove. Prvo rijetko kad dajem nekom minuse u raspravi, ma kakvo god da misljenje ima. Dajem samo palac dole trolovima, no vecina tako ne razmislja. Svi ti lajkovi rijetko kad su regularni, svjedok sam da neko napise objektivno dobar komentar, pa fasuje minus, jer je u argumentu spomuo neciji tim ili idola!
Jedino sto bi mi bilo regularno da se zna ko daje te minuse i zasto ili pluseve! Nesto poput FB-a. To je sad previse za ocekivati, ali po meni lajkovi su nepotrebni!
Slavenowsky je napisao/la:Ja da se pitam ja bi ukinuo sve lajkove. Prvo rijetko kad dajem nekom minuse u raspravi, ma kakvo god da misljenje ima. Dajem samo palac dole trolovima, no vecina tako ne razmislja. Svi ti lajkovi rijetko kad su regularni, svjedok sam da neko napise objektivno dobar komentar, pa fasuje minus, jer je u argumentu spomuo neciji tim ili idola!
Jedino sto bi mi bilo regularno da se zna ko daje te minuse i zasto ili pluseve! Nesto poput FB-a. To je sad previse za ocekivati, ali po meni lajkovi su nepotrebni!
HeatBlast44 je napisao/la:Ne steka portal, nego fino pise slika manja od 19kb i velicina max 100x100... ako je za dlaku veca, forum ne prihvata i voZdra.
Btw. lajkovi na forumu su nepotrebni.
Ja sam nešto syebao, sad sam mu ponovo poslao trebalo bi biti dobro.
Boravim na jednom forumu koji ima lajkove za post, i mogu biti jako korisna stvar, podržavam tu ideju. Ali ako će pojesti resursa koliko i ostatak portala zajedno, onda nema smisla.