General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Šteta zbog povrede.Frantic je napisao/la: 15.07.2017., 00:18 Odličan.
Sad mu predstoji najveći ispit u karijeri....
Finale najvećeg turnira protiv najtrofejnijeg svih vremena (po GS).
Mogli smo vidjeti pravi fight.
Ne kažem da bi Marin dobio (Roger je Roger), ali bi bilo puno zanimljivije.
Svaka čast što nije predao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Bez obzira na poraz svaka mu čast. Kao sto kaze Frantic...Roger je Roger. Protiv najveceg svih vremena moras dati svoj maksimum. Marin to nije mogao zbog ozljede....steta. Mozda bi mec isao potpuno drugim smjerom, ovako je bio jednosmjeran. Glavu gore i jos jednom svaka čast....finale Wimbeldona je velika velika stvar. A to ne shvacaju bas neke 'Rvatine kojima je najveci uspjeh pljuvanje u dalj ili podrigivanje ispred tv ekrana.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ja sam baš imao osjećaj da će dobiti...Do zadnjeg poena sam vjerovao da može preokrenuti, iako inače nisam tako optimističan.
Baš šteta. Svejedno, svaka mu čast.
To je samo bilo ulje na vatru poslije utrke
Baš šteta. Svejedno, svaka mu čast.
To je samo bilo ulje na vatru poslije utrke

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Gore od Marinove igre bio je komentator Bruno Kovačević. Dan prije najavljivao je da jedva čeka dvoboj sa Rogerom a on jedva da hoda. Čemu lažne nade za gledatelje, a ni nema pobjednički mentalitet nikad mi nije sjeo. Uostalom prestao sam gledati naše sa Goranom.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Još kad sudac odluči zvati challenge neprocjenjivo.f1zd je napisao/la:Ja sam dobio osjećaj da je na ovom turniru napokon sredio glavu te da je napokon dobio taj 'pobjednički mentalitet'...
Ipak se vraćao protiv Mullera i 'Kvorija'

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nisam trenutno dolje, ali mi šalju slike i sranje je veliko, ozbiljna situacija. Kao i uvijek kad se dogodi nešto ovako - ljudi se pokažu kao najjača karika, a sustav se pokaže kao manjkav. Ironično je da ministar ne može reći ništa pametno, nabada gluposti i kako se nada da će bura smanjiti. Lik ne shvaća da on nije tu u ulozi Vakule nego u ulozi ministra koji treba vladati situacijom, što preventivno što proaktivno. Za to vrijeme predsjednika sabora vidite kako sjedi u Wimbledonu, a premijer u finoj fotelji na dnevniku tumači kako će reagirati promptno ako bude trebalo. Ljudima gore kuće i sve što imaju u životu, a klauni poput te dvojice žive svoju psihopatsku iluziju da su oni sad tu bogom dani. Cirkus!
Ne želimo politiku na forumu, ali ovo nadilazi politiku, ovo je idealan primjer koliko smo kao država potpuno nespremni na bilo koji vanredni događaj, bilo da je požar, poplava ili nešto treće.
Ima li nekog da je trenutno u blizini? Čujem da ide na bolje malo, barem da bura popusti...
Ovo je još od ranije danas:
[ link do slike ]
Ne želimo politiku na forumu, ali ovo nadilazi politiku, ovo je idealan primjer koliko smo kao država potpuno nespremni na bilo koji vanredni događaj, bilo da je požar, poplava ili nešto treće.
Ima li nekog da je trenutno u blizini? Čujem da ide na bolje malo, barem da bura popusti...
Ovo je još od ranije danas:
[ link do slike ]
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ja sam u Šibeniku i mogu reći da mi se krv danas sledila kad su prve vijesti počele stizati ne toliko zbog opisa i vijesti nego zato jer su u resort Solaris u kojem radim u hotele tijekom dana počele stizati obitelji skroz iz Splita s vrećicama u rukama-mislim kaos težak, jbga naravno da su ih smjestili i klopu sredili i sve ali bas apokaliptično, a mogu si samo misliti kakav cirkus je tamo s obzirom da je jučer gorilo ovdje na Brodarici i to doslovno od male vatrice do stihije u minutama pred mojim očima i to zbog te bure koja već par dana puše kao luda. Vatra je doslovno u manje od pet minuta prešla cijelo brdo i dosla do magistrale i kuća uz cestu i poslije je i gorilo između kuća ali na svu sreću uspjeli su spasiti. I onda navečer opet dva požara udaljena sto metara od ovoga- totalni cirkus. Evo i danas je nešto gorilo tu u blizini mene, samo da to riješe što prije najviše sad treba pomoći tim jadnim ljudima, drago mi je da su i vatrogasci iz Zga krenuli samo da se to što prije stavi pod kontrolu...
Sisu (fin.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kaos teški je u Splitu, sve je u dimu i ljudi su nervozni, pomaže se koliko god se može. Najgore je prošlo čini se, iako je i dalje zeznuto stanje.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Dobro pa sam danas ranije napustio Split...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Tragično da. Sve bi bilo 80 % lakse samo da nije vjetra. Vatrogasac sam pa znam. Vjetar bilo kakav je problem kamoli bura. Vecina ljudi opce nemoze zamisliti i ne vjeruje kojom brzinom se vatra moze siriti. To je nevjerojatno. A tome smo svjedocili sad u Splitu i okolici

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Svaka čast vatrogascima i ljudima koji im pomažu. Ja prbi kažem ja bi se usro da sam u takvoj nekoj situaciji. Ne bi znao kaj da radim. Nek sve prođe što prije i bez žrtava.

Krenulo je od Tugare prije 26 sati.

Krenulo je od Tugare prije 26 sati.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- f1zd
Čitam da ne puštaju ljude iz BiH i Srbije preko granice....
A u isto vrijeme čitam da je sve to izrežirano kako bi kupili zmljište po jeftinoj cijeni....zašto me to ne čudi..jadni ljudi
A u isto vrijeme čitam da je sve to izrežirano kako bi kupili zmljište po jeftinoj cijeni....zašto me to ne čudi..jadni ljudi
- Majki2111
- Formula 2
Čisto sumnjam. Koliko bolesnik moraš biti da podmetneš takvo nešto.f1zd je napisao/la: 18.07.2017., 02:26 Čitam da ne puštaju ljude iz BiH i Srbije preko granice....
Lomi te, al se nedaš
- f1zd
Ne mislim da to podmeću 'obični' ljudi...ako me razumiješMajki2111 je napisao/la:Čisto sumnjam. Koliko bolesnik moraš biti da podmetneš takvo nešto.f1zd je napisao/la: 18.07.2017., 02:26 Čitam da ne puštaju ljude iz BiH i Srbije preko granice....
- Majki2111
- Formula 2
Ma svejedno. To je bolesno... Ne vjerujem u to, ali me zanim uzrok požara, jel može čista visok a temp. u zraku uz buru tako napravit ili?f1zd je napisao/la: 18.07.2017., 02:33Ne mislim da to podmeću 'obični' ljudi...ako me razumiješMajki2111 je napisao/la:Čisto sumnjam. Koliko bolesnik moraš biti da podmetneš takvo nešto.f1zd je napisao/la: 18.07.2017., 02:26 Čitam da ne puštaju ljude iz BiH i Srbije preko granice....
Lomi te, al se nedaš