General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Ako se Nadal vrati i psihički na ono stanje kad je bio prvi na ATP listi, nema šta niko tražiti protiv njega. Na bilo kojoj podlozi. A sve mi se čini da se vraća.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sta bi sa Đokovićem neki guru ga sjebao čujem nirvana, ljubav, veganstvo i te pizdarije... Nemoguće da u jednoj godini nestane sa liste

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
Vratili se najbolji na svoj nivo...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ne bih baš rekao, time bi obezvrijedio njegove igre.

Za mene je Nadal najbolji igrač kojeg sam gledao. Federer mi je isto drag, samo mi je Nadal draži. Kad je bilo finale Australian Opena ove godine navijao sam za Nadala, ali mi nije bilo žao što je dobio Federer, što mi se događa rijetko kada ako pratim nešto. Jednostavno su njih dvojica posebni, vrhunski sportaši u punom smislu riječi.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senja
Baniran
Baniran
Ni meni nije bilo žao što je izgubio taj meč, jer sam baš mislio kao što je i sam Nadal izjavio poslije meča - ako nastavi sa ovakvom igrom moglo bi se desiti nešto veliko. I evo dešava se. Možda povratak na vrh do kraja godine.
Mislim da je fizičku spremnost odavno vratio na onaj nivo. Ali se tek ove sezone počeo vraćati psihički. A zato mu je trebalo pobjeda na najvižem nivou.
I za mene je Nadal najbolji ikad. Federer se jednostavno natukao previše titula bez ikakve konkurencije. Isto kao i Novak u ovih zadnjih nekoliko godina.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
To će uvijek ostati misterija u mnogim sportovima. Je li se MS natukao naslova na taj način, je li se Federer natukao naslova na taj način, je li Tyson tako ubrao svoje naslove. Po meni je ipak ono drugo, da su bili predobri za svoje vrijeme.

senja
Baniran
Baniran
Pa, svi su se oni natukli naslova. Ja govorim koliko su bili teški. Schumi je imao žestoku konkurenciju i u Benettonu i u većini slučajeva i u Ferrariju.
Federer je dobio svaki meč koji je odigrao protiv Davidenka. Ne mogu se sjetiti, ali i Ljubičić je prošao slično. Možda je dobio koji meč. I jedino mu je Rodick u tim godinama čini mi se uspio uzeti koji US open. A ta su trojica bili redovito u polufinalima Grand Slemova u doba njegove najveće dominacije.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Možda je malo glupo što sam Schumija tu ubacio jer u F1 jako puno ovisiš o mašineriji, dok u tenisu i boksu isključivo o sebi.

bio je tad i onaj ludi Marat Safin, taj da je u glavi bio malo bistriji je mogao komotno osvojit deset grand slamova. Već je 2005. Federer dobio konkurenciju u vidu Nadala, i od tada pa do danas traje prava renesansa tenisa. Ovo danas je bilo divota za gledati, koja samouvjerenost, koja snaga, brzina, točnost. Nevjerojatno nešto.

senja
Baniran
Baniran
Eh, da je bio dobar u glavi. Ali u tenisu je to najbitnije. Zato nikad nije ni bilo ništa od njega.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
senja je napisao/la: 12.06.2017., 01:34 Eh, da je bio dobar u glavi....
Primjer Goran.
Takođe je mogao imati 10-ak grand slamova i godinama biti prvi, ali ta glava.......
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1

Frantic je napisao/la:
Primjer Goran.
Takođe je mogao imati 10-ak grand slamova i godinama biti prvi, ali ta glava.......
Al onda to nebi bilo to Goranov Wimbledon vrijedi 20 grand slamova, imao je karizmu a ne robot bez emocija tipa Samprasa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 12.06.2017., 10:46
Frantic je napisao/la:
Primjer Goran.
Al onda to nebi bilo to Goranov Wimbledon vrijedi 20 grand slamova, imao je karizmu a ne robot bez emocija tipa Samprasa.

Sve stoji.
Društvo i ja smo skakali po kući od sreće. Bio je ponedjeljak, ja uzo dan slobodno da pogledamo meč. :mrgreen:
Ali opet, taj jedan Grand Slam vrijedi kao jedan Grand Slam. I Marin ima jedan, jel tako?
Iako se ne može porediti sa Goranovim, ali po broju Grand Slamova su na istom, jbga.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Extra trka i foto-finiš na kraju :D https://twitter.com/DTM/status/881569698588110849 https://twitter.com/DTM/status/881588308249198592
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
https://twitter.com/LeTour/status/881831499166822400 Nisam znao da Tour de France prolazi kroz Spa. Zanimljivo.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Kažu komentatori da su brži do Honde... :prcnjau:

Očekivan komentar.
"What a little star." May 26, 2012.

senja
Baniran
Baniran
f1zd je napisao/la: 03.07.2017., 14:27 https://twitter.com/LeTour/status/881831499166822400 Nisam znao da Tour de France prolazi kroz Spa. Zanimljivo.
To sam danas zakačio na TV-u. Nisu inače. Mijenjaju se etape svake godine. Ove godine su startali iz Njemačke.
[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kad smo već kod Toura, prati li netko? Ili je netko pratio, recimo do pada Valverdea prvog dana? Čini mi se da je bilo gospode ovdje prošle godine koja je pratila. :)
Obrigado Felipe

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Totalna fora.. <3
https://twitter.com/DestroyingClips/status/881746413033533441 ..evo i službena stranica:

https://www.skylineluge.com/en/queenstown/

Novi Zeland
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Prati li tko Wimbledon?
Čilić u finalu :klanjam:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Glasniju F1
Na poslu se gleda :)

Svaka mu čast! Teško za povjerovati da ponovno imamo predstavnika u finalu Wimbledona
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡