Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
I mene je iznenadilo kad sam jutros vidio.
Mada smatram da će to Rakete vratiti.
Ali bi im serija mogla otići na 6-7 tekmi, a imam osjećaj da će GSW sve završiti u petoj, tako da će imati jedno 2-3 dana lufta.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
A svima je zao jer bi se onda KD i ostali bas namucili protiv njih.
A vidim sinoc Utah svladala Houston nije lose

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- alonso5
- Formula 1
Na danasnji dan prije 7 godina Derrick Rose je proglasen MVP lige.
Najmladji MVP ikada sa samo 22 godine.
Sta reci a ne zaplakati, samo je nebo bila granica.
Sto se tice serije Houston vs Utah mislim da Utah na temelju svoje obrane moze zadrzati prednost domaceg terena.
Sto se tice serije Houston vs Utah mislim da Utah na temelju svoje obrane moze zadrzati prednost domaceg terena.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Kakav poklon na kladi sinoc.. 3,5 na Cavse.. Jos mi vise zao sta je propustila Indiana.. Mogli su u finale.. I da, svaka cast Bostonu.. Phila u ne bas lakoj situaciji, moraju doc na 2:2..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nadam se da ce Utah uspjetalonso5 je napisao/la: 03.05.2018., 23:33 Na danasnji dan prije 7 godina Derrick Rose je proglasen MVP lige.

I da.. Rose.. Kakva sezona.. I kakve sezone poslije

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Slažem se.Sarma je napisao/la: 04.05.2018., 06:23 Toronto je smiješna ekipa. LeBron upalio beast modeBostonu svaka čast
![]()
Neka presele franšizu, da se narod više ne nervira.
Izglda da James dosipa i sagorijeva ulje.
Boston ovaj put sa 7 igrača.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Toronto
Stevens ubio Simonsa, svaka čast. Opet kažem, trener koji je u drugoj galaksiji naspram ostalih. On bi s ovakvom Phillom bez problema isprašio sve na istoku.

Stevens ubio Simonsa, svaka čast. Opet kažem, trener koji je u drugoj galaksiji naspram ostalih. On bi s ovakvom Phillom bez problema isprašio sve na istoku.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
Sinoc pogledao prvo poluvrijeme izmedju Raptorsa i Cavsa i mogu reci da obrane uopce ne postoje.A evo kao sto vidimo Cleveland satro Toronto i misljenja sam da ovdje ide metla.
Boston me opet iznenadio ali nije ni cudo kada imas takav mozak od trenera i takav mozak kao sto je Ainige,samo steta sto su dva All Stara ozlijedjena jer bi sigurno igrali veliko finale.
Samo neznam na koji je fazon King probudio svoje suigrace ali mu skidam kapu stvarno je KING.
Boston me opet iznenadio ali nije ni cudo kada imas takav mozak od trenera i takav mozak kao sto je Ainige,samo steta sto su dva All Stara ozlijedjena jer bi sigurno igrali veliko finale.
Samo neznam na koji je fazon King probudio svoje suigrace ali mu skidam kapu stvarno je KING.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Mitchell i njegova desna strana su konačno hakovani, čak i iz duplog bloka. Rocketsi su došli opasno spremni u Salt Lake City, nekoliko jako dobrih obrana Hardena 1-na-1, posebno na Donovanu.
Ne vidim kako Utah može napraviti prednost s Gobertom u igri, jer je neprihvatljivo kockati se s CP-ovim mid-rangeom iz picka. Rudy je, na opšte iznenađenje, defanzivna rupa Utaha. Iz nekog razloga u G2 Rocketsi su imali dosta pickova jako plitko ispod linije za 3 pa je mogao ispratiti nekako nogama niskog igrača, a sada su pola koševa dali na foru Goberta samog u reketu i nigdje blizu šuta.
Tko će povući za Jazz sada, Burks? Nee, želim Joea u igri s Favorsom i Crowderom i što više duplih blokova.
edit: Ali prije toga neka nađu dršku za loptu
Ne vidim kako Utah može napraviti prednost s Gobertom u igri, jer je neprihvatljivo kockati se s CP-ovim mid-rangeom iz picka. Rudy je, na opšte iznenađenje, defanzivna rupa Utaha. Iz nekog razloga u G2 Rocketsi su imali dosta pickova jako plitko ispod linije za 3 pa je mogao ispratiti nekako nogama niskog igrača, a sada su pola koševa dali na foru Goberta samog u reketu i nigdje blizu šuta.
Tko će povući za Jazz sada, Burks? Nee, želim Joea u igri s Favorsom i Crowderom i što više duplih blokova.
edit: Ali prije toga neka nađu dršku za loptu

Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Baš živcira nedisciplina Utahe u napadu, mada nije lako na svom terenu gledati kako ti već u prvoj četvrtini D'Antoni piša po game planu, ofanzivno su mogli biti puno bolji. Selekcija šuta je bila očajna, statičnost napada na trenutke zabrinjavala, niti su koristili iznuđene mismatcheve. Joe ispario, Donovan osim oni isforsiranih trojki u trećoj nije ništa urario protiv obrane koja je bila fokusirana na njegove slabosti. Imaju opasan posao za G4 jer je ovo serija koja se može dobiti.
Obrigado Felipe