IndyCar
WEC, WRC, Indy...
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nikad ne reci nikad,....... Alonso još ima fore.croatic f1 je napisao/la: 23.08.2020., 23:41 Takuma po drugi putGledao sam pola LP, pola ovo pa mi nije jasno, je li onaj spori boks za Dixona bio presudan?
![]()
Alonso P21, jednostavno nije išlo ni ove godine, jako loš tempo je imao i čini se da je to kraj sna o Trostrukoj kruni.
Čestitke Takuma Sato!!!!!!

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sato, specijalac za Indy 500.
Fala Bogu pa nije Dixon.
Alonso neka se okani ćorava posla.
Ipak se desila 3.14zdarija pred sam kraj, mada bi Sato to hladno riješio i da nije bilo cautiona.

Fala Bogu pa nije Dixon.

Alonso neka se okani ćorava posla.
Ipak se desila 3.14zdarija pred sam kraj, mada bi Sato to hladno riješio i da nije bilo cautiona.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zanimljivo je da Sato pobijedi svaki put kad Alonso sudjeluje u utrci 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
neka ga onda još.croatic f1 je napisao/la: 23.08.2020., 23:48 Zanimljivo je da Sato pobijedi svaki put kad Alonso sudjeluje u utrci![]()

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pigmalion
- Formula 1
Bude Alonso pokušao ponovno, zašto ne? U inat svima.zekohonda je napisao/la: 23.08.2020., 23:50neka ga onda još.croatic f1 je napisao/la: 23.08.2020., 23:48 Zanimljivo je da Sato pobijedi svaki put kad Alonso sudjeluje u utrci![]()
![]()

.....biti po svome,.....

- croatic f1
- F1puls suradnik
Barem dvije godine neće, Renault mu neće dopustiti nikakve "distrakcije".
- pigmalion
- Formula 1
OK. Neka bude tako. Prvo F1, pa Indy 500.croatic f1 je napisao/la: 23.08.2020., 23:54Barem dvije godine neće, Renault mu neće dopustiti nikakve "distrakcije".
Ako je mogao Emerson Fittipaldi sa 43 godine, može i Alonso.
.....biti po svome,.....

- croatic f1
- F1puls suradnik
I Sato ima 43 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Alonso je vozio poprilicno dobru utrku s obzirom na cjelokupni pace ove godine. U trenutku prije problema na bolidu bio je oko 15. pozicije tako da bi krajem utrke vjerojatno bio u borbi unutar top10, ali opet ne vjerujem da bi bilo ista vise od toga. Nije nitko ocekivao trostruku krunu ove godine i kao sto sam vec rekao gotovo ju je i nemoguce osvojiti kada se pojavljuje samo na utrci u Indianapolisu. Jako mi je drago sto je 2017. u prvom pokusaju pokazao svoju velicinu i kako moze osvojiti tako veliku utrku bez velikih priprema i razumijevanja njihovih bolida. Sljedeca dva pokusaja je imao u puno slabijim timovima, a vjerujem da bolje od toga nece ni dobit ukoliko se ne odluci za cijelu sezonu u Indycaru. Ipak, drago mi je sto tako ostaje u formi i polako se priblizava povratak u F1. Nadam se da nije izgubio brzinu i da ovo nece biti povratak u Schumijevom stilu.
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Koga svrbi nek se češePastor je napisao/la: 24.08.2020., 01:37 Svaka čast pojedincima koji prate IndyCar, ali tako mi je glupo da se ovoliko stranica ispiše u ovoj temi samo zato što Alonso vozi.![]()
Jbt, vjerovatno većina ovdje nebi ni znala da postoji IndyCar da ne vozi Alonso...

You should never underestimate the predictability of stupidity
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
To se zove promocija.. Veliki sport, veliko ime..Pastor je napisao/la: 24.08.2020., 01:37 Jbt, vjerovatno većina ovdje nebi ni znala da postoji IndyCar da ne vozi Alonso...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ispisalo se i prošle godine, doduše jedna stranica manje, kad se nije kvalifikovao.
Takođe, bila je vrlo zanimljiva trka, s napetih zadnjih 15-ak krugova.
Meni je Indy zanimljiv jer nema dominacije, a bodovanje je takvo da je prosto nemoguće da se jedan vozač izdvoji i riješi prvenstvo, lupam 3 trke prije kraja.
Dixon "dominira" ove sezone, ali je još uvijek daleko, daleko od od naslova.
Sjećam se prije par godina odlučujuće trke (dupli bodovi) kada se rješavala titula između Montoye i Dixona (ili je bio Power??, nebitno).
Takođe, bila je vrlo zanimljiva trka, s napetih zadnjih 15-ak krugova.
Meni je Indy zanimljiv jer nema dominacije, a bodovanje je takvo da je prosto nemoguće da se jedan vozač izdvoji i riješi prvenstvo, lupam 3 trke prije kraja.
Dixon "dominira" ove sezone, ali je još uvijek daleko, daleko od od naslova.
Sjećam se prije par godina odlučujuće trke (dupli bodovi) kada se rješavala titula između Montoye i Dixona (ili je bio Power??, nebitno).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kvačilo mi zbilja nije značilo ništa za ukupni ritam u utrci. Samo kod zaustavljanja u boks gdje su ga gurali na izlasku da bi uhvatio prvu brzinu.Alonso king je napisao/la: 24.08.2020., 11:19 Alonso je vozio poprilicno dobru utrku s obzirom na cjelokupni pace ove godine. U trenutku prije problema na bolidu bio je oko 15. pozicije tako da bi krajem utrke vjerojatno bio u borbi unutar top10, ali opet ne vjerujem da bi bilo ista vise od toga. Nije nitko ocekivao trostruku krunu ove godine i kao sto sam vec rekao gotovo ju je i nemoguce osvojiti kada se pojavljuje samo na utrci u Indianapolisu. Jako mi je drago sto je 2017. u prvom pokusaju pokazao svoju velicinu i kako moze osvojiti tako veliku utrku bez velikih priprema i razumijevanja njihovih bolida. Sljedeca dva pokusaja je imao u puno slabijim timovima, a vjerujem da bolje od toga nece ni dobit ukoliko se ne odluci za cijelu sezonu u Indycaru. Ipak, drago mi je sto tako ostaje u formi i polako se priblizava povratak u F1. Nadam se da nije izgubio brzinu i da ovo nece biti povratak u Schumijevom stilu.
Realno, bio je duh u utrci, dok su kolege bile u Top 10 konstantno i mogli biti kandidati za pobjedu, Alonso je cijelu utrku bio oko 21-24. mjesta, a bilo je dosta odustajanja i sudara ispred.
Ne znam...po meni ne možeš se pojaviti tu jednom godišnje misleći da ćeš to osvojiti, kao da vozis protiv nekih ribara ili amatera. Ovo su vrhunski vozači i ekipe, nema ti zajebancije. Svaka milja brzine je važna.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
Ne mogu sad nigdje naći onaj španjolski prijenos na kojem su detaljno pratili Alonsa, valjda su izbrisali taj video, ali prilično sam siguran da ga je prvi pitstop skupo koštao. Mislim da je tad baš dugo zaglavio i to ga je bacilo na samo začelje. Tempo je bio daleko od vrhunskog, ali uspio se probiti desetak pozicija do tih problema, stoga je sigurno mogao ostvariti nešto bolji plasman.
S ovim se apsolutno slažem. Doduše, u prvom pokušaju 2017. je itekako bio u konkurenciji za pobjedu, što je za jednog debitanta u takvoj disciplini motorsporta, bez obzira na vrhunsku momčad, bilo impresivno. To mu je vjerojatno dalo ideju da može do pobjede s one-off nastupima, ali mislim da bi ipak morao 100% ući u IndyCar za nešto više. Također, ne bi me čudilo da je malo zahrđao uoči ovogodišnje utrke, ne toliko zbog godina, koliko zbog izbivanja sa staze. Na asfaltu ga nije bilo od prošlogodišnjeg Le Mansa, a prije toga je odradio još tri utrke izdržljivosti i one neslavne kvalifikacije za Indy s McLarenom, stoga mislim da će mu 2021. dobro doći da uđe u formu u F1.Ferrari je napisao/la: 24.08.2020., 18:03 Ne znam...po meni ne možeš se pojaviti tu jednom godišnje misleći da ćeš to osvojiti, kao da vozis protiv nekih ribara ili amatera. Ovo su vrhunski vozači i ekipe, nema ti zajebancije. Svaka milja brzine je važna.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kaos na samom startu u Gatewayu, Andretti ostao bez trojice vozača prije nego što je utrka uopće krenula:
https://twitter.com/IndyCar/status/1299795003888238593
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kiša prekinula akciju, vodi O'Ward (inače ukupno treći
) nakon undercuta nad Powerom, Dixon je drugi nakon overcuta nad Powerom:
https://twitter.com/IndyCar/status/1299807541199863811