VN Austrije 27-29.6.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Danas me je Piastri iznenadio s tempom, očekivao sam da će Norris dosta brži i pobjeći na sigurnih 3-4 sekunde prednosti.
Na kraju mu je falilo vrlo malo, ali je Norris u odlučujućem trenutku iskoristio grešku Piastrija pred treću krivinu, koju je on nekoliko puta pravio protiv Maxa prošle godine i konačno iskoristio iskustvo, što je za pohvalu i zaslužio je biti slavljenih ovog vikenda. Prijeko mu je trabala danas pobjeda, jer da je Piastri i ovo uspio izvući u svoju korist, otišao bih na komotnih +1 pobjedu prednosti. Ovako, Silvestrone bi mogao biti najvažnija utrka sezone, što se tiče prvog dvojca.

Ali ne mogu se oteti dojmu, da ekipa fovorizira Landa i da su dosta odlučniji u odlukama koje idu njemu u korist.
Mislim da smo zasad sretni što je Piastri taj koji održava vodstvo, jer u suprotnom slučaju čini mi se da bi se već znalo da se Norrisu sve podređuje.
Dijelom zbog toga, drago mi je da je Piastri vodeći i navijam da ostane tako, barem još u ljetnom dijelu sezone, ali drago bi mi opet bilo i ako Norris uspije prebroditi krize koje je imao, pa da brzinom i vještinom uspije preokrenuti prvenstvo u svoju korist. Ali ostaje dojam, da u tome ima podršku, koju Piastri u sličnoj situaciji ni blizu ne bi imao.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Grah0 je napisao/la: 29.06.2025., 16:53
Krstas je napisao/la:Dobar vam je ovaj Cunoda. Bas kida u RB...Wow :klanjam:
Možda konačno da se složimo da taj RBR i nije pretjerano dobar auto i da je Max jednostavno na nivou iznad?
Ako je rbr takav kako ga uspjevaju zadnja 3 vozaca rbr-a voziti onda je max 6 nivoa iznad :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
pigmalion je napisao/la: 29.06.2025., 17:55 Ako Lando Norris ove godine osvoji naslov, to će biti bijednije i jadnije od Damona Hilla i Nice Rosberga.
Britanski *******!!!!

:facepalm: :facepalm:
Daj kolega nemoj tako, Rosbergov naslov je jedan od najboljih i najtezih naslova ikada osvojenih.

Sto je Nico sve u zivotu napravio i promjenio i preokrenuo da bi dosao do naslova je doslovno za film snimiti.

Ne sjecam se primjera gdje se sportas toliko posvetio samo jednom cilju i na kraju uspio i to protiv prime Lewisa!!

Moliti cu ipak postovanje za Nicu Rosberga i ono sto je postigao :)

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Vettel-Ferrari je napisao/la:Danas me je Piastri iznenadio s tempom, očekivao sam da će Norris dosta brži i pobjeći na sigurnih 3-4 sekunde prednosti.
Na kraju mu je falilo vrlo malo, ali je Norris u odlučujućem trenutku iskoristio grešku Piastrija pred treću krivinu, koju je on nekoliko puta pravio protiv Maxa prošle godine i konačno iskoristio iskustvo, što je za pohvalu i zaslužio je biti slavljenih ovog vikenda. Prijeko mu je trabala danas pobjeda, jer da je Piastri i ovo uspio izvući u svoju korist, otišao bih na komotnih +1 pobjedu prednosti. Ovako, Silvestrone bi mogao biti najvažnija utrka sezone, što se tiče prvog dvojca.

Ali ne mogu se oteti dojmu, da ekipa fovorizira Landa i da su dosta odlučniji u odlukama koje idu njemu u korist.
Mislim da smo zasad sretni što je Piastri taj koji održava vodstvo, jer u suprotnom slučaju čini mi se da bi se već znalo da se Norrisu sve podređuje.
Dijelom zbog toga, drago mi je da je Piastri vodeći i navijam da ostane tako, barem još u ljetnom dijelu sezone, ali drago bi mi opet bilo i ako Norris uspije prebroditi krize koje je imao, pa da brzinom i vještinom uspije preokrenuti prvenstvo u svoju korist. Ali ostaje dojam, da u tome ima podršku, koju Piastri u sličnoj situaciji ni blizu ne bi imao.
I ti si postao casual DTS fan.
A što mi casual gledaoci znamo? slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
jenson je napisao/la: 29.06.2025., 18:04 Otkad je guranje bolida koji te stiže za krug van staze za kaznu od 5 sekundi? Takvim mlakim kaznama samo otvaraju priliku za manipuliranje utrkama
Jadno skroz, sto od sudaca sto od vozaca
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡