Danas me je Piastri iznenadio s tempom, očekivao sam da će Norris dosta brži i pobjeći na sigurnih 3-4 sekunde prednosti.
Na kraju mu je falilo vrlo malo, ali je Norris u odlučujućem trenutku iskoristio grešku Piastrija pred treću krivinu, koju je on nekoliko puta pravio protiv Maxa prošle godine i konačno iskoristio iskustvo, što je za pohvalu i zaslužio je biti slavljenih ovog vikenda. Prijeko mu je trabala danas pobjeda, jer da je Piastri i ovo uspio izvući u svoju korist, otišao bih na komotnih +1 pobjedu prednosti. Ovako, Silvestrone bi mogao biti najvažnija utrka sezone, što se tiče prvog dvojca.
Ali ne mogu se oteti dojmu, da ekipa fovorizira Landa i da su dosta odlučniji u odlukama koje idu njemu u korist.
Mislim da smo zasad sretni što je Piastri taj koji održava vodstvo, jer u suprotnom slučaju čini mi se da bi se već znalo da se Norrisu sve podređuje.
Dijelom zbog toga, drago mi je da je Piastri vodeći i navijam da ostane tako, barem još u ljetnom dijelu sezone, ali drago bi mi opet bilo i ako Norris uspije prebroditi krize koje je imao, pa da brzinom i vještinom uspije preokrenuti prvenstvo u svoju korist. Ali ostaje dojam, da u tome ima podršku, koju Piastri u sličnoj situaciji ni blizu ne bi imao.
VN Austrije 27-29.6.2025.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ako je rbr takav kako ga uspjevaju zadnja 3 vozaca rbr-a voziti onda je max 6 nivoa iznadGrah0 je napisao/la: 29.06.2025., 16:53Možda konačno da se složimo da taj RBR i nije pretjerano dobar auto i da je Max jednostavno na nivou iznad?Krstas je napisao/la:Dobar vam je ovaj Cunoda. Bas kida u RB...Wow

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Daj kolega nemoj tako, Rosbergov naslov je jedan od najboljih i najtezih naslova ikada osvojenih.pigmalion je napisao/la: 29.06.2025., 17:55 Ako Lando Norris ove godine osvoji naslov, to će biti bijednije i jadnije od Damona Hilla i Nice Rosberga.
Britanski *******!!!!
![]()
![]()
Sto je Nico sve u zivotu napravio i promjenio i preokrenuo da bi dosao do naslova je doslovno za film snimiti.
Ne sjecam se primjera gdje se sportas toliko posvetio samo jednom cilju i na kraju uspio i to protiv prime Lewisa!!
Moliti cu ipak postovanje za Nicu Rosberga i ono sto je postigao

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
I ti si postao casual DTS fan.Vettel-Ferrari je napisao/la:Danas me je Piastri iznenadio s tempom, očekivao sam da će Norris dosta brži i pobjeći na sigurnih 3-4 sekunde prednosti.
Na kraju mu je falilo vrlo malo, ali je Norris u odlučujućem trenutku iskoristio grešku Piastrija pred treću krivinu, koju je on nekoliko puta pravio protiv Maxa prošle godine i konačno iskoristio iskustvo, što je za pohvalu i zaslužio je biti slavljenih ovog vikenda. Prijeko mu je trabala danas pobjeda, jer da je Piastri i ovo uspio izvući u svoju korist, otišao bih na komotnih +1 pobjedu prednosti. Ovako, Silvestrone bi mogao biti najvažnija utrka sezone, što se tiče prvog dvojca.
Ali ne mogu se oteti dojmu, da ekipa fovorizira Landa i da su dosta odlučniji u odlukama koje idu njemu u korist.
Mislim da smo zasad sretni što je Piastri taj koji održava vodstvo, jer u suprotnom slučaju čini mi se da bi se već znalo da se Norrisu sve podređuje.
Dijelom zbog toga, drago mi je da je Piastri vodeći i navijam da ostane tako, barem još u ljetnom dijelu sezone, ali drago bi mi opet bilo i ako Norris uspije prebroditi krize koje je imao, pa da brzinom i vještinom uspije preokrenuti prvenstvo u svoju korist. Ali ostaje dojam, da u tome ima podršku, koju Piastri u sličnoj situaciji ni blizu ne bi imao.
A što mi casual gledaoci znamo?

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Jadno skroz, sto od sudaca sto od vozacajenson je napisao/la: 29.06.2025., 18:04 Otkad je guranje bolida koji te stiže za krug van staze za kaznu od 5 sekundi? Takvim mlakim kaznama samo otvaraju priliku za manipuliranje utrkama
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ok utrka. Bilo dogadjanja.
Napeto naprijed, bilo bi napetije da nije McLaren navlacio na veci razmak izmedju 1-2 jer su vidli da ce bit vruce jer je Oscar bio na centimentre od sudara.
Stata sto je upropasio pokusaj pretjecanja, Lando vrlo dobro odradio duel i iskontrolira do kraja
Veliki plus za njegovu sezonu a i plus za Oscara jer mu nije odmaglio Lando.
Ferrari in no mans land.
Lawson
Oba Saubera u bodovima, cudo.
Veliki minus za Tsunodu i jedan manji za Kimija, dobro je kad je to vec napravio sa je Maxa skupio
Onako, lagano a dovoljno.
Colapinto bedak dana, nepotrebno skroz.
Napeto naprijed, bilo bi napetije da nije McLaren navlacio na veci razmak izmedju 1-2 jer su vidli da ce bit vruce jer je Oscar bio na centimentre od sudara.
Stata sto je upropasio pokusaj pretjecanja, Lando vrlo dobro odradio duel i iskontrolira do kraja
Veliki plus za njegovu sezonu a i plus za Oscara jer mu nije odmaglio Lando.
Ferrari in no mans land.
Lawson
Oba Saubera u bodovima, cudo.
Veliki minus za Tsunodu i jedan manji za Kimija, dobro je kad je to vec napravio sa je Maxa skupio
Colapinto bedak dana, nepotrebno skroz.
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Respect tebi, a Nico se ne može više popravit'.zelot je napisao/la: 30.06.2025., 06:53Daj kolega nemoj tako, Rosbergov naslov je jedan od najboljih i najtezih naslova ikada osvojenih.pigmalion je napisao/la: 29.06.2025., 17:55 Ako Lando Norris ove godine osvoji naslov, to će biti bijednije i jadnije od Damona Hilla i Nice Rosberga.
Britanski *******!!!!
![]()
![]()
Sto je Nico sve u zivotu napravio i promjenio i preokrenuo da bi dosao do naslova je doslovno za film snimiti.
Ne sjecam se primjera gdje se sportas toliko posvetio samo jednom cilju i na kraju uspio i to protiv prime Lewisa!!
Moliti cu ipak postovanje za Nicu Rosberga i ono sto je postigao![]()
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sezona spala na dva vozača, Max sa RB21 nema tu šta tražiti iako je u svakoj utrci "black horse".
Apropo Tsunode, ajmo malo vratiti vreme u 2019 gde je Gasly popio otkaz jer ga je Max pretekao za krug baš u RB Ringu. Vratimo se danas, Liam je u sestrinskoj ekipi prešao lika u glavnoj momčadi za ceo krug i to lika koji ga je zamenuo jer je ovaj (navodno) bio loš
Mada te 2019 videli smo Gaslya u AlphaTauriju (nije tipfeler, imitiram Nanda) kako je osvojio P2 u Sao Paulu te Daniila koji je bio na podiju u Hockenheimringu, oba slučaja u AlphaTauriju. Ironično niko od Maxovih kolega nije bio na podiju te 2019...
Apropo Tsunode, ajmo malo vratiti vreme u 2019 gde je Gasly popio otkaz jer ga je Max pretekao za krug baš u RB Ringu. Vratimo se danas, Liam je u sestrinskoj ekipi prešao lika u glavnoj momčadi za ceo krug i to lika koji ga je zamenuo jer je ovaj (navodno) bio loš

Mada te 2019 videli smo Gaslya u AlphaTauriju (nije tipfeler, imitiram Nanda) kako je osvojio P2 u Sao Paulu te Daniila koji je bio na podiju u Hockenheimringu, oba slučaja u AlphaTauriju. Ironično niko od Maxovih kolega nije bio na podiju te 2019...

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zapravo ne znamo koliko bi dobar Max bio da se bolje kvalificirao i da je preživio prvi krug. Vjerujem da bi bio barem na razini Ferrarija ako ne i bolji. Ne znam zbog čega toliko pljujete po tom bolidu. OK nije dominantan bolid kao zadnjih godina, ali je vrlo dobar. Inače Max ne bi imao tih nekoliko pobjeda. Ono što je problem RB-a je njihov odnos prema drugom vozaču u timu. Perez je bio istrpljen iako je bio katastrofalan. A za ove mlade nemaju strpljenja. Pucaju sami sebi u nogu. A mogli su imati Sainza ili Ocona ili Gaslya......