Pastor je napisao/la: 11.09.2021., 15:39
Grosjean i ko još? Ja ne znam da je iko više osim njega bio životno ugrožen bez Halo-a...
Slažem se da je dovoljno i da je jedan život spašen, kao što neko reče. Ali Leclerc ovdje nije bio ugrožen. Ova 3D simulacija nema veze sa stvarnošću. Točak je puno manje zakačio Halo, a zakačio je i malo kokpita, i putanja bi mu bila potpuno drugačija nego na ovoj simulaciji...
Nemam ništa protiv Halo-a, samo ne volim pretjerivanje, kao što je ovaj video, ko god da ga je napravio...
Pastor je napisao/la: 11.09.2021., 16:32
Slažem se da je dovoljno i da je jedan život spašen, kao što neko reče. Ali Leclerc ovdje nije bio ugrožen. Ova 3D simulacija nema veze sa stvarnošću. Točak je puno manje zakačio Halo, a zakačio je i malo kokpita, i putanja bi mu bila potpuno drugačija nego na ovoj simulaciji...
Nemam ništa protiv Halo-a, samo ne volim pretjerivanje, kao što je ovaj video, ko god da ga je napravio...
Imaš emisiju od 6 minuta na Autosport-u na tu temu, ako ti šta znači.
Ako ne, šta ja mogu.
F1 pratim jako usputno ovih dana, može li neko da objasni koja je prednost ovih sprint kvalifikacija? 30 minuta ničega - očekivano bez bokseva - bi trebalo da je bolje od Q1-Q2-Q3, pored vjerovatno veće gledanosti petkom i subotom za FOM?
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Što se rezultata tiče, sjajna subota za Verstappen tabor. Na kraju je izvukao puno više od onoga što se realno moglo očekivati. 2 boda više od Hamiltona i otvoren put prema pobjedi na stazi na kojoj RB po čistoj brzini nije smio ni prismrditi Mercedesu. Go Max
Max samo treba sutra da dobro starta i ima otvoren put za pobjedu, na stazi koja im je najgora ove sezone po brzini u kvalifikacijama. Mercedes se sam uništio, a mogli su imati lagano 1-2...
Hamdo zaspao na startu, neće mu biti lako iza dva McLarena koji su odlični na ravnicama. Jako mi je drago da se i Ricciardo dobio.
Max je dobio zlatnu priliku za pobjedu sutra. Jednostavno se ovo MORA iskoristiti.
zelot je napisao/la: 11.09.2021., 16:56
E moj hamsteru tako se prvenstvo gubi panjini jedna.
Stvarno su mu startovi najveca mana. Naslov je izgubio zbog losih startova, a i ovaj ce iz istog razloga!
Ovo nije tačno, iako je danas startao dosta traljavo.
Lol mislim lik ih je osvojio 7
Ne mogu se bas sjetiti sezone 2016 osim sto mu je riknuo motor u Maleziji, ali ako je tu sezonu popusio zbog startova onda sto je sa 7 sezona gdje je osvojio naslove?
I ne lik jako dobro stqrta, jedan od boljih na gridu ako ne i najbolji
zelot je napisao/la: 11.09.2021., 16:56
E moj hamsteru tako se prvenstvo gubi panjini jedna.
Stvarno su mu startovi najveca mana. Naslov je izgubio zbog losih startova, a i ovaj ce iz istog razloga!
Ovo nije tačno, iako je danas startao dosta traljavo.
Lol mislim lik ih je osvojio 7
Ne mogu se bas sjetiti sezone 2016 osim sto mu je riknuo motor u Maleziji, ali ako je tu sezonu popusio zbog startova onda sto je sa 7 sezona gdje je osvojio naslove?
I ne lik jako dobro stqrta, jedan od boljih na gridu ako ne i najbolji
Ne znam kako se ne sjećaš jedne od najzanimljivijih sezona od 2014. Pa Rosberg ga je uglavnom na startovima dobijao. U pravu je zelot.