VN Italije 10.-12. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
CrashOverride je napisao/la: 11.09.2021., 12:58
Cale od Lewisa je napisao/la: 11.09.2021., 12:31
Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.
Stvorenje koje je spasilo barem 2 zivota vozaca od kad je uvedeno...
Tak da meljete bezveze...
Koliko bi zivota bilo spaseno da ogranicimo formulu na 100 km/h? ili da se vozi preko joysticka ? tako da ne melji ti bezveze.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ćale glupa ti je usporedba. Ni meni se ne sviđa vizualno, ali je više nego učinkovita naprava.
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Dani je napisao/la: 11.09.2021., 13:04 Ćale glupa ti je usporedba. Ni meni se ne sviđa vizualno, ali je više nego učinkovita naprava.
OK, kaj su ljudi prije 50 godina bili gluplji pa se nisu sjetili ove naprave. Zašto oni danas izmišljaju nešto što nije ljudima bilo na kraj pameti prije. Plus MI U OVOM TRENUTKU IMAMO najsigurnije bolide u povijedti. Čisti je paradoks da imamo Halo.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Dajte ljudi, halo je opravdao svoje postojanje.

Bilo bi super kad bi mogao biti proziran, ili od nekog plexi/stakla ili od supljikavog materijala da se i kroz njega moze vidjet.

Mene samo cudi kako vozacima ne smeta. Jbt, 360kmh a nemas cist pogled ispred sebe

Kad gledam onaj alonsov i russelov onboard, meni uzasno smeta, kurca ne vidim...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Kakav je pace? Jel RB sacuvao kojeg asa u rukavu?
Sainz crash, 3. U 4 vikenda, nije lose.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Sainz mi lagano kida živce.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
zelot je napisao/la: 11.09.2021., 13:25 Mene samo cudi kako vozacima ne smeta. Jbt, 360kmh a nemas cist pogled ispred sebe slika
Ako gledas sa dva oka, neutralizira ti se halo ispred nosa 😎
Fino Alla Fine

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
CrashOverride je napisao/la: 11.09.2021., 13:36
zelot je napisao/la: 11.09.2021., 13:25 Mene samo cudi kako vozacima ne smeta. Jbt, 360kmh a nemas cist pogled ispred sebe slika
Da ali vidis duplo probaj staviti prst ispred nosa ili vidis prst ili gledas kroz pa ga vidis duplo.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Cale od Lewisa je napisao/la: 11.09.2021., 13:39
CrashOverride je napisao/la: 11.09.2021., 13:36
Da ali vidis duplo probaj staviti prst ispred nosa ili vidis prst ili gledas kroz pa ga vidis duplo.
Dobar dio ga ne vidi nikako.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
senna66 je napisao/la: 11.09.2021., 13:27 Sainz mi lagano kida živce.
Da... I mene malo nervira tim nekim glupim udesima....
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 13:15
Dani je napisao/la: 11.09.2021., 13:04 Ćale glupa ti je usporedba. Ni meni se ne sviđa vizualno, ali je više nego učinkovita naprava.
OK, kaj su ljudi prije 50 godina bili gluplji pa se nisu sjetili ove naprave. Zašto oni danas izmišljaju nešto što nije ljudima bilo na kraj pameti prije. Plus MI U OVOM TRENUTKU IMAMO najsigurnije bolide u povijedti. Čisti je paradoks da imamo Halo.
Meni je uzasno ruzna naprava, ali ne kuzim kako je paradoks? Pa valjda kuzis koja je namjena Halo-a!? Bolid je siguran, sami vrh tehnologije u usporedbi sa bilo kojom pokretnom ili nepokretno napravom, ali glava je i dalje izlozena. Jedan feder od 800 grama je skoro ubio Massu, valjda ne moramo pricati sto bi bilo da vozaca pogodi kotac ili citav bolid u pokretu direktno u glavu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ili grosjean i ograda npr... Ma nema smisla raspravljat uopce...

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Halo iako estetski ružan spasao je života i sačuvao težih povreda više vozača. Jbg nužno zlo što bi rekli. Da li smeta vozačima, smeta im ali mislim da su se navikli da gledaju "kroz" njega kao kad stavite prst ispred očiju ali vam se pogled prilagodi da vidi ispred.

Što se tiče Ferrarija mislim da nije prišao ni jedan vikend da jedan od ove dvojice nije napravio sranje i posao mehaničarima. Očekujem da RB otvori 4 motor kao i Bottas i da im ova trka bude ograničenje štete jer je Merc u svojoj dimenziji. Gde li su senzori za njih khm khm khm

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.
Grosjean i ko još? Ja ne znam da je iko više osim njega bio životno ugrožen bez Halo-a...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Pastor je napisao/la: 11.09.2021., 15:39

Grosjean i ko još? Ja ne znam da je iko više osim njega bio životno ugrožen bez Halo-a...
Mislim da je prije koju godinu Leclerc bio ugrozen od leteceg bolida

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pastor je napisao/la: 11.09.2021., 15:39

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Da i jedan život Halo spasi dovoljno je, a spasio je.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Koliko krugova danas?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Mercedesi i Max na mediumu.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
blown diffuser je napisao/la: 11.09.2021., 16:23 Mercedesi i Max na mediumu.
Samo McLareni od prvih 10 su na softu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡