MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ma gume su danas svakog mučile, tako da izbori zbilja nisu utjecali na poredak. Asfalt u Brnu je jako star i neravan, puno je krivna i bilo je jako vruće, tako da su svi imali probleme s gumama. Jorge danas sabio, čista demonstracija sile, Rossi na istom motoru ni u jednom trenutku nije uspio voziti kao Lorenzo.

Sve u svemu, duboko razočaravajuća utrka, da nije bilo Pedrose ne bi ni vidjeli preticanja.
Obrigado Felipe

Agram
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
nekad sam motogp pratio stalno..sad zahvaljujuci nasoj domacoj produkciji mogu pratit jedino turske sapunice..moto 2 i kraljevska klasa su nesto najbolje na 2 kotaca i to je uvijek bio fajt od prvog do zadnjeg kruga :thumbs:
:kockastazastava: :kockastazastava: some people tell me that I need help,some people can fuck off and go to hell :kockastazastava: :kockastazastava:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jedna čekam ovo. :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gLnNMcvkAqc[/youtube]
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Marc Marquez sutra će startati s pole positiona na VN Velike Britanije. Marquez je do pole positiona odvozivši rekordan krug, 2:00.234. Nešto manje od 3 desetinke je bio sporiji Jorge Lorenzo, a malo manje od 2 desetinke iza njega smjestio se Dani Pedrosa. Valentino Rossi, koji trenutno ima jednak broj bodova kao i Jorge Lorenzo u ukupnom poretku startat će četvrti. Iza su se smjestile dvije Monster Yamahe, Espargaro ispred najboljeg domaćeg vozača u kvalifikacijama, Bradleya Smitha. Odmah iza njega kvalificirala su se još dva Britanca, sjajni Scott Redding na sedmom mjestu (time je izjednačio svoj najbolji kvalifikacijski rezultat), a osmi je bio Cal Crutchlow.

Rezultati Q2
Rezultati Q1

Marquezov krug kojim je osvojio pole i srušio rekord staze

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mene više čudi Navarro, momak na steroidima nekakvim, razvalio je konkurenciju.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Felipe je napisao/la:Mene više čudi Navarro, momak na steroidima nekakvim, razvalio je konkurenciju.
Zbilja ih je razvalio, međusobni zaostaci između svih ostalih su većinom oko desetinke, a on drugoplasiranog Haniku ostavio pola sekunde iza sebe. Očito je taj krug odvozio savršeno :)

U Moto2 su se pak prva trojica (Lowes, Rins i Zarco) nagurali u samo 74 tisućinke :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hanika ga je pratio, zato je samo pola sekunde iza, inače bi najbliži bio Kent na punih 6 desetinki zaostatka.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Zašto Moto3 starta tek u 15:30 iza dvojke i GP-a? Ja se taman nabrijao na utrku u 11 i onda vidim na rasporedu da je prva utrka dvojka tek u 12:20 :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
To je tako svake godine na Silverstoneu, ali zbilja ne znam zašto. Isto se i meni desilo prošle godine. :mrgreen:
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Sad napokon počinje utrkivanje na Silverstoneu, imamo mokre uvjete, trebalo bi biti zanimljivo :kokice:

Scott Redding potpisao je za Pramac Ducati
http://www.motogp.com/en/news/2015/08/3 ... 016/183066

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
:crvenazastava:
Kaos na startu utrke MotoGP-a, utrka je proglašena suhom, ali je u krugu zagrijavanja počela kiša te su svi otišli u boks zbog čega je start odgođen i startat će se normalno, na gridu. Pitlane se otvara u 14:10, a start utrke je u 14:25 https://twitter.com/MotoGP/status/637958848842588160 https://twitter.com/MotoGP/status/637959262027821058

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
I Marquez je pao. :party:

Rossi ide po sigurnu pobjedu!!!! :cheer: :jupije:

EDIT: Petrucci i Dovizioso jako prijete Rossiju. :bonk: :(
Ajmoooo Vale! Po pobjedu! :koska:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Rossi po kiši.
Doktor ostaje Doktor. :klanjam:
Marquez se rasuo, a Lorenzo ostao 4.
Teško da je moglo bolje.
Neka uzme tu 10. titulu i onda, lagano, penzija. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Nije on još za bacit!!! A to je danas i dokazao.
Sad još nek uzme taj 10. naslov i laganini.... :trep: <3 :gandalf:

Bravo Rossi!!!! :party: :party:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Fenomenalna utrka, svaka čast Doktoru na četvrtoj ovosezonskoj pobjedi i bijegu od Lorenza u ukupnom poretku! Rossi je nevjerojatno konstantan, bio je na podiju na svim utrkama još od Japana prošle godine :klanjam:
Danilo Petrucci :klanjam: Sjajna vožnja i zasluženi podij. Ove sezone stvarno vozi sjajno na Pramacu i zaslužio je ovaj rezultat. Na kraju sam navijao za njega, nadao sam se možda može skinuti Doktora s vodeće pozicije i uzeti pobjedu, ali to ipak nije uspjelo, no svejedno, i drugo mjesto je fantastičan rezultat za njega :)
Dovi je došao do svog prvog podija još od Francuske, došao je do njega nakon tri odustajanja i tri ne baš predobra rezultata.
Reddingu čestitke na rezultatu karijeri!
Jorge je na kraju bio četvrti, sigurno to nije rezultat kakav je očekivao.
Marquez si je ovim padom po meni uništio šanse za sustizanje Yamaha u ukupnom poretku.
Jack Miller bio je odličan u početku skupa sa momčadskim kolegom Crutchlowom, ali je onda uništio sebi i Calu mogući sjajan plasman kad je prenaglo krenuo u napad, šteta, jer su mogli doći do jako dobrih rezultata.

[ link do slike ]

Ukupni poredak:
1. Rossi 236
2. Lorenzo 224 (-12)
3. Marquez 159 (-77)
4. Iannone 150 (-86)

A sad očekujem ludilo za kraj dana u Moto3 za 10-ak minuta :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
kalendar za 2016.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/120754
Red bull ring bi mi trebo bit zicer.
sutra drugi ide u misano...lucky bastard! :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Enea :jupije:
Ako sutra ne pobijedi, onda je zbilja debil. :zubo:
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bilo bi mi drago da Enea uzme prvu pobjedu, stoga ću sutra navijati za njega, ali i sve koji se ne zovu Danny Kent :mrgreen:

Rinsu je za samo 2 tisućinke pobjegao treći pole u Moto2, nadam se da sutra može nadoknaditi te 2 tisućinke za Zarcom :D

Jorge opet ima prednost u odnosu na Valentina nakon kvalifikacija, no Vale nije predaleko, i on starta iz prvog reda. Jorgeu sutra nije dovoljna samo pobjeda za prolazak Doktora u ukupnom poretku, da bi Lorenzo sustigao Rossija, Rossi ne bi smio biti bolje plasiran od četvrtog mjesta. Ipak, znamo kakav je Rossi u utrci i ako dobro starta, teško da će biti izvan podija. Nisam gledao kvale, stoga ne znam sljedeće: kako se Michele Pirro stvorio na 5. mjestu? :D

EDIT: Zanimljiva snimka, kako to izgleda kad vozač padne, ali motocikl jednostavno ne želi odustati :mrgreen: https://twitter.com/OfficialMinis/status/642696559478591488

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jupiiii :jupije:
Obrigado Felipe

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Yamaha - katastrofa od taktike, uništili utrku vozačima.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡