Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Nisu imali potrebe za tim, znalo se odvano da su pušiona i da do playoffa ne mogu, a znalo se i da Kobe treba dosta slobode da baca sve što mu padne u ruke ove sezone. Zašto onda išta poduzimati, kada ništa ne možeš promijeniti, a ovako mogu dobiti bolji pick na draftu.
Imam osjećaj da će žaliti za Tomom, ali on neće za njima, bar neko vrijeme. Mislim da je postava ESPN-a trenutno najkvalitetnije što mogu naći na tržištu, ili eventualno da uzmu nekog dobrog pomoćnog trenera. Od Waltona ništa, on čeka čistku Kerra pa vjerojatno preuzima Warriorse za koju godinu.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Imam osjećaj da će žaliti za Tomom, ali on neće za njima, bar neko vrijeme. Mislim da je postava ESPN-a trenutno najkvalitetnije što mogu naći na tržištu, ili eventualno da uzmu nekog dobrog pomoćnog trenera. Od Waltona ništa, on čeka čistku Kerra pa vjerojatno preuzima Warriorse za koju godinu.
Obrigado Felipe
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Ja moram priznati da Trail Blazerse ne volim od doba kada su uzeli Dražena da im sjedi na klupi. Drexler, Porter, par bekova od kojih boli glava i koji su imali veliku minutažu, to je razumljivo, dok je Petrović bio rookie, ali gdje je Rick Adelman vidio Dražena kada su doveli Dannyja Aingea osim na stubu za mučenje. Za Dražena je klupa i mizerna minutaža, bila gore od bilo kakve muke. Da ga nikad nisu zvali u Portland, uzeo bi ga netko drugi i danas bi sigurno bio živ zbog pravila NBA i drugačije bi se reprezentacija razvijala. Zato i dan-danas navijam za svakog njihovog protivnika u duelu sa njima.alonso5 je napisao/la:I meni se Portland jako svidja jer svi su ocekivali da ce ove sezone dozivjeti kolaps narocito zbog odlaska Aldridgea ali uspijeli su se oporavit najvise zahvaljujuci Lillardu i novom otkricu ove sezone igracu koji je najvise napredovao C.J McCollum a uz neko jos adekvatno pojacanje mogli bi biti u buducnosti velika opasnost na jakom zapadu.Felipe je napisao/la:Gura sad Portland, ako sada ne uzmu seriju onda zbilja ne znam kad će. I drago mi je zbog njih, još jedna raskopana ekipa koja se sabrala i posložila tijekom sezone i momački zaigrala. Stotts mi je drugi kandidat za COY, posle Joergera, obavio je sjajan posao ove sezone.
Zao mi je Paula nije ovako zasluzio da zavrsi sezonu ali...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nisma mislio na sezonu. U sezoni se, kao što kažeš nije moglo ništa popraviti. Mislio sam na činjenicu da su otpustili Scotta cca. 2-3 dana nakon što su Thibodeou i Brooks angažovani.Felipe je napisao/la:Nisu imali potrebe za tim, znalo se odvano da su pušiona i da do playoffa ne mogu, a znalo se i da Kobe treba dosta slobode da baca sve što mu padne u ruke ove sezone. Zašto onda išta poduzimati, kada ništa ne možeš promijeniti, a ovako mogu dobiti bolji pick na draftu.

A mogli su ga zamijeniti i u sezoni, malo prije kraja i slično.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Miami apsolutno očajan jutros u zadnjem napadu, ušli su u posjed bez ikakve akcije, Hassan pravi blok Dengu i zatim trči u p'n'r s Wadeom, Johnson i Dragić samo stoje sa strane i gledaju, zbog te 'akcije' nisu ni zaslužili OT ili pobjedu. Ali prosto ne mogu vjerovati da nisu svirali faul nad Wadeom na kraju.
Ali što radi Lin, kako se samo pronašao u Hornetsima.
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
Znači GSW razgazio Hou.
Portland očekivano s obzirom da komšijama ne igraju 2 glavna igrača.
Miami
A po stručnim i novinarskim krugovima u NBA se sve više poteže da će Luke Walton možda biti novi trener Lakersa. Uz Russella, Randlea, Clarksona i još kojeg dobrog visokog picka, eto nas za koju godinu u play-offu, akBgda.
Portland očekivano s obzirom da komšijama ne igraju 2 glavna igrača.
Miami

A po stručnim i novinarskim krugovima u NBA se sve više poteže da će Luke Walton možda biti novi trener Lakersa. Uz Russella, Randlea, Clarksona i još kojeg dobrog visokog picka, eto nas za koju godinu u play-offu, akBgda.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Lakersi su dobili dopuštenje od Warriorsa da obave razgovor s Waltonom, to ne mora značiti ništa. Ne brini, Ameri Waltona porede sa Stevensom, neće ga Warriors tek tako pustiti.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Faul ko kuca to se slažem. Ali utakmica je bila živi očaj sa strane Miamia stalno tijekom cijelog susreta imali su ogromne oscilacije amplitude ajmo reci odličnog i kriminalnog. Krenu dobro da bi samo tako ispustili vodstvo da bi u zadnju četvrtinu ušli sa prednosti. Kraj je bio očajan a ova zadnja akcija bas si dobro opisao svelo se na Weda 3 stupa koja čekaju nešto i lose odraden PnR da bi kulminiralo sa faulom koji nije sviran.Felipe je napisao/la:Miami apsolutno očajan jutros u zadnjem napadu, ušli su u posjed bez ikakve akcije, Hassan pravi blok Dengu i zatim trči u p'n'r s Wadeom, Johnson i Dragić samo stoje sa strane i gledaju, zbog te 'akcije' nisu ni zaslužili OT ili pobjedu. Ali prosto ne mogu vjerovati da nisu svirali faul nad Wadeom na kraju.
GSW pomeo Hardena, ako Brada tako nastavi teško ce on opet do playoffa to sto on bilda statistiku je goli k. takva igra ne donosi prsten ukoliko nisi Black Mamba ^^.
Portland bi trebao proći ukoliko se ne uplaše prolaska u drugu rundu. Još se LAC dobro i držao al bez dva vrlo važna igrača je jako teško.
Atlanta bi isto trebala proći. Toronto ah ta vrazija prva runda pa bio bi red da produ vise.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
Felipe je napisao/la:Lakersi su dobili dopuštenje od Warriorsa da obave razgovor s Waltonom, to ne mora značiti ništa. Ne brini, Ameri Waltona porede sa Stevensom, neće ga Warriors tek tako pustiti.
Jesi li baš toliko siguran da ga GSW neće tek tako pustiti?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Evo Clippersi ispali, stvarno su se krvnički borili, ali ne ide bez dvojice najboljih, jbg.
Indiana dobila šestu tekmu, Miami kod Hornetsa vratio na 3-3, bit će zanimljivo gledati te sedme utakmice.
Indiana dobila šestu tekmu, Miami kod Hornetsa vratio na 3-3, bit će zanimljivo gledati te sedme utakmice.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Hornetsi propustili sjajnu priliku da se plasiraju u polufinale ovo ce Miami kuci lagano dobit.
Bit ce sad zanimljivo gledat GSW vs Portland iako sam misljenja da se nisu povrijedili Blake i CP3 da bi LAC prosao i dosta namucio aktualne prvake.Preksinoc je Boston igrao ali su ipak ispali ali odavno nisam vidio jednu ekipu koja je tako ujedinjena uz neka adekvatna pojacanja mogli bi dogodine biti jos jaci.Bas sinoc citam da bi Butler iz Chicaga mogao preci u Boston.
Miami je dovodenjem Johnsona napravio dobar potez iako nije briljirao u Brooklynu a ako se jos Bosh oporavi mogli bi oni i u finale konferencije imaju jako kvalitetan roster.
Vcrs derbi SAS vs Oklahoma.Naravno navijam za Spurse i mislim da nebi trebali imati problema protiv Duranta i drustva.
Bit ce sad zanimljivo gledat GSW vs Portland iako sam misljenja da se nisu povrijedili Blake i CP3 da bi LAC prosao i dosta namucio aktualne prvake.Preksinoc je Boston igrao ali su ipak ispali ali odavno nisam vidio jednu ekipu koja je tako ujedinjena uz neka adekvatna pojacanja mogli bi dogodine biti jos jaci.Bas sinoc citam da bi Butler iz Chicaga mogao preci u Boston.
Miami je dovodenjem Johnsona napravio dobar potez iako nije briljirao u Brooklynu a ako se jos Bosh oporavi mogli bi oni i u finale konferencije imaju jako kvalitetan roster.
Vcrs derbi SAS vs Oklahoma.Naravno navijam za Spurse i mislim da nebi trebali imati problema protiv Duranta i drustva.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Aldridge i Kawhi pregazili Oklahomu.
Kakva partija SAS u prvoj cetvrtini pa skoro 50 poena da su dali.
Al su ih zgazili
Kakva partija SAS u prvoj cetvrtini pa skoro 50 poena da su dali.
Al su ih zgazili

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Durant i Westrbook niti 30% šuta. Sramotno. I nije prva takva tekma.
- MrDoomroom
- Formula 1
Nisam gledao no po sažetku videnom SAS je riješio tekmu već u prvoj četvrtini. Kasnije je bilo samo iživljavanja na mrtvom magarcu. Obrana nije postojala na terenu od OKC-a
- MrDoomroom
- Formula 1
GSW odlično otvorili polufinale. Razumljivo je sto malo zapinje u napadu nema te fluidnosti kad je Curry na terenu ali mislim da bi oni ovo trebali dobit možda malo teze nego protiv HOU. Klay je imao ludu noć bacao je odakle god je stigao kao da je Curry na terenu.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Je, lijepo su jučer igrali. Livingston solidno odrađuje posao, ima smisla za dobre asistencije. Thompson ko puška, Green triple double. Neupitna kvaliteta momčadi. Još imaju Barbosu i Iguadolu. Nema straha tu. Za finale sa San Antonijom će biti spremni u kompletu. To će biti pravo finale, a ovo samo s Clevelandom ili Mijamijem će biti kao neka formala, mislim da nemaju dovoljno vještine za ugroziti ove dvije presnažne momčadi.
- MrDoomroom
- Formula 1
Green fascinira po meni glavna karika GSW. Svida mi se njegov pristup igri srcem, nije sebican. Jednostavno volim taj kolektiv kod GSW gdje lopta ide do najboljeg igrača na otvorenom šutu i nije bas da svaka lopta mora ići na XY osobu da završi napad.
Ak dobro pamtim Torontu je ovo prvi prolaz u playoffu ajd fala Bogu da su skinuli taj teret s leda koji ih je kociom. Mislim da bi oni mogi bolje igrati u idućoj rundi. Atlanta nezzz koliko mogu CAVSa koji se sigurno vide u finalu. Biti ce zanimljivo ako dode do konflikta u momcadi kao sto je bilo kroz sezonu.
Ak dobro pamtim Torontu je ovo prvi prolaz u playoffu ajd fala Bogu da su skinuli taj teret s leda koji ih je kociom. Mislim da bi oni mogi bolje igrati u idućoj rundi. Atlanta nezzz koliko mogu CAVSa koji se sigurno vide u finalu. Biti ce zanimljivo ako dode do konflikta u momcadi kao sto je bilo kroz sezonu.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Mislim da si u pravu oko Greena, jako bitan igrač Warriorsa. Dobro je što u momčadi postoje takva tri igrača, pa kad jedan i otpadne, ostaju opet dvojica koju mogu potegnuti nekoliko utakmica. Golden State je tako dobar zato jer će u barem 90% utakmica minimalno dva igrača imati odličnu utakmicu, i to svaku ekipu izvlači ka pobjedi. A kandidata ima dosta u ovoj momčadi.
Problem u tom području imaju Clippersi, koji stvarno imaju dobar tim igrača, ali jednostavno nešto ne štima. Paul i Griffin su odlični igrači, Reddick ove sezone šutira odlično, Jordan je isto vrlo solidan igrač (ne zna slobodna, jbg haha), na klupi su Rivers, Pierce, Aldrich, Crawford. Dakle, stvarno pristojan roster igrača, ali potrefe im se često tekme gdje Reddick zabije 6 poena, Jordan 8, Pierce 3, Rivers 5, Crawford 10, i recimo jednu tekmu zakaže Griffin, jednu Paul, i eto ti, nema tko povući i momčad gubi. Kod Golden Statea znaš što očekivati od igrača, jedino ako baš potrefi neka preloša večer, ali to je rijetkost.
Problem u tom području imaju Clippersi, koji stvarno imaju dobar tim igrača, ali jednostavno nešto ne štima. Paul i Griffin su odlični igrači, Reddick ove sezone šutira odlično, Jordan je isto vrlo solidan igrač (ne zna slobodna, jbg haha), na klupi su Rivers, Pierce, Aldrich, Crawford. Dakle, stvarno pristojan roster igrača, ali potrefe im se često tekme gdje Reddick zabije 6 poena, Jordan 8, Pierce 3, Rivers 5, Crawford 10, i recimo jednu tekmu zakaže Griffin, jednu Paul, i eto ti, nema tko povući i momčad gubi. Kod Golden Statea znaš što očekivati od igrača, jedino ako baš potrefi neka preloša večer, ali to je rijetkost.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Vjerujem da je kolega mislio na ovu aktualnu momčad koja je dva puta propala u prvom krugu playoffa.
- MrDoomroom
- Formula 1
Sry naravno mislio sam na trenutno stanje Raptorsa. Mislim da su sa Carterom dva put prošli prvu rundu. Bilo je to davno kao sto velis 2001....