Kriptovalute (Ethereum, Bitcoin...)
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Spustila se gusta magla iznad kriptovaluta. Ne znam razlog ali mi se je svidja nikako... Vec nekoliko dana su sve kriptovalute u padu i ne djeluje za sada bas dobro.
Jel zna netko sto se dogadja? Zasto je to tako? Jel netko razmislja o prodaji onoga sto ima ili dijela istog? Jel netko razmislja o kupovini mozda sad dok je pad??
Jel zna netko sto se dogadja? Zasto je to tako? Jel netko razmislja o prodaji onoga sto ima ili dijela istog? Jel netko razmislja o kupovini mozda sad dok je pad??
-
ujac
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Ne razmisljam uopce o prodaji, a za uloge sam se vec dosta isprsio tako da necu ulagati osim ako ne padne jos drasticno vrijednost.
Prije nego sto je krenuo ovaj pad kada je ether bio na 1350 par dana zaredom ja bas uplatim novi ulog jer kontam da uhvatim dok je ne krene rasti jer je par dana stagnirao kad ono sutra odma pad na 1000 |:
A gledam okolo vijesti i ljude svi nesto nabrajaju hoce li se valute srusiti, valjda tako treba da bude da ljudi se ustrtare cim nesto nije kako oni zamisle
Inace identican pad valuta je bio pred blagdane gdje su cijene posteno pale pa se i to prezivilo
Prije nego sto je krenuo ovaj pad kada je ether bio na 1350 par dana zaredom ja bas uplatim novi ulog jer kontam da uhvatim dok je ne krene rasti jer je par dana stagnirao kad ono sutra odma pad na 1000 |:
A gledam okolo vijesti i ljude svi nesto nabrajaju hoce li se valute srusiti, valjda tako treba da bude da ljudi se ustrtare cim nesto nije kako oni zamisle

Inace identican pad valuta je bio pred blagdane gdje su cijene posteno pale pa se i to prezivilo
Nemam potpis.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nema kruha od refresha svaki dan. Evo danas je 22.1. recimo, ajd provjerite unatrag kakve su bile cijene 22.12.2017., 22.11., 22.10...
To se gleda kroz mjesece, kvartale, godine, a ne dnevno...
To se gleda kroz mjesece, kvartale, godine, a ne dnevno...

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ma puknuo je balon 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Koliko sam ja uspio procitati , ako je to istina , Kina je blokirala kripte u svojoj zemlji. A Britanija i SAD su blokirale kupovinu kripti preko kreditnih kartica. Pa ako je to istina onda je to i vise nego dovoljan razlog pada vrijednosti svih kripta paralelno.
Tako da je za ocekivati jos malo nastavak pada vrijednosti do odredene razine , a onda ce sigurno doci do ponovnog rasta.
Tako da je za ocekivati jos malo nastavak pada vrijednosti do odredene razine , a onda ce sigurno doci do ponovnog rasta.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kripto je u takvom stanju da nema logike i objašnjenja za svaki pokret. Ja se nadam da je ovo "čišćenje" od shitcona ili odvajanje od sporog i skupog Bitcoina jer bi bilo sjajno da napokon razvoj coina dođe u korelaciju s cijenom. Ali, mislim da je ovo pad kao i svaki drugi, nakon čega opet slijedi uzlet bez puno pravila i logike.
Sto se tiče akcija, ne pada mi na pamet prodavati, a ako padne do oko 400 dolara, kupujem dalje
Sto se tiče akcija, ne pada mi na pamet prodavati, a ako padne do oko 400 dolara, kupujem dalje

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jao, nevjerniče 

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Nastavlja se pad. Sad vec oko 3 mjeseca u nizu... Pocetkom godine eth dosao na 1400 da bi sad pao na ispod 400...
Sta mislite zasto je to tako? Hoce li kriptovalute prezivjeti sve ove zabrane i izgone? Do sada nisam sumnjao nimalo ali sada mi se nekako cini da bi ipak na kraju sve mogle pasti na nulu i da od toga nece bit neke revolucije ili ti ga vajde sto bi narod reko...
S druge strane, hoce li netko kupovati sada kad su cijene skroz dolje ili mozda kad jos padnu? Rudari ipak i dalje ulazu u rudarenje i hrpa energije se trosi na to iako vrijednost jako brzo pada.
Sta mislite zasto je to tako? Hoce li kriptovalute prezivjeti sve ove zabrane i izgone? Do sada nisam sumnjao nimalo ali sada mi se nekako cini da bi ipak na kraju sve mogle pasti na nulu i da od toga nece bit neke revolucije ili ti ga vajde sto bi narod reko...
S druge strane, hoce li netko kupovati sada kad su cijene skroz dolje ili mozda kad jos padnu? Rudari ipak i dalje ulazu u rudarenje i hrpa energije se trosi na to iako vrijednost jako brzo pada.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nastavlja se izlazak većine oportunista koji su uletavali kad je ETH bio na vrhuncu i sad panično odustaju. Čini mi se da je to normalan proces stabilizacije, ne može se balon puhati zauvijek bez pokrića. Samo neka developeri nastave raditi i neka ETH odradi scaling pa će onda novi uzlet. Puno je decentraliziranih aplikacija koje bi mogle biti lansirane jednom kad bude sigurno da lanac može izdržati veliki promet. Ja ne prodajem još, čekam 5000$ po 1ETH.zelot je napisao/la: 30.03.2018., 11:58 Nastavlja se pad. Sad vec oko 3 mjeseca u nizu... Pocetkom godine eth dosao na 1400 da bi sad pao na ispod 400...

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Bio sam neki dan na kavi s frendom koji malo rudari i ima nešto love u Btc i Eth. kaže da je face i google zabranili reklamiranje kriptovaluta. Po meni je to pogubno za njih, jer ako se u današnje vrijeme ne možeš reklamirati na dvije takve gigantske platforme koje koristi većina svijeta uzalud sav trud. Još ne ide u prilog to što su neke države zabranile korištenje kr.valuta. Ne znam, ne miriši na neku sreću. Ne kažem da je kraj ali ne izgleda optimistično.
Iako je trebalo svima biti jasno da nešto što banke ne mogu kontrolirati (a ima veze s novcem) i naplaćivati provizije i kamate, i država koja ne može uzete porez nema nekih izgleda.
Iako je trebalo svima biti jasno da nešto što banke ne mogu kontrolirati (a ima veze s novcem) i naplaćivati provizije i kamate, i država koja ne može uzete porez nema nekih izgleda.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Potpis na boldano drugCiki-F1 je napisao/la: 16.04.2018., 14:18 Bio sam neki dan na kavi s frendom koji malo rudari i ima nešto love u Btc i Eth. kaže da je face i google zabranili reklamiranje kriptovaluta. Po meni je to pogubno za njih, jer ako se u današnje vrijeme ne možeš reklamirati na dvije takve gigantske platforme koje koristi većina svijeta uzalud sav trud. Još ne ide u prilog to što su neke države zabranile korištenje kr.valuta. Ne znam, ne miriši na neku sreću. Ne kažem da je kraj ali ne izgleda optimistično.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”