Formula E 2016./17.

🔋 Sve teme vezane uz Formulu E.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Zašto je diskvalificiran? I zašto je onda 18-ti? I zašto su Dragoni na zadnja dva mjesta? I oni dobili neke kazne?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
senja je napisao/la:Zašto je diskvalificiran? I zašto je onda 18-ti? I zašto su Dragoni na zadnja dva mjesta? I oni dobili neke kazne?
Abt i D'Ambrosio diskvalificirani su zbog preniskog pritiska u gumama, a Duval pretpostavljam neće startati s grida.

senja
Baniran
Baniran
A evo sad sam pročitao. Imam spašenu ovu njihovu stranicu, a nikad ništa bitno ne nađem na njoj. Jebo ih twitter.

senja
Baniran
Baniran
Haha, ludosti ove. Da nebi onog zadnjeg SC-a, di Grassi i D'ambrosio bi lagano ovo priveli kraju, sa toliko manje energije. Ali D'ambrosio je odradio žestok posao. Na kraju mu ipak zaflilo energije.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kakva utrka :klanjam:
Drago mi je zbog Di Grassija, startao 15. pa pobijedio : :prcnjau:

senja
Baniran
Baniran
Na kraju i Gutierrez uze bod. Dobar početak, iako nije još tempom u konkurenciji. A trebalo bi ovdje biti i nekih kazni. Onaj Prost skršio pola grida.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Prost opet syebo Heidfelda :( Neverovatno sam besan....
slika

senja
Baniran
Baniran
Ma ovdje francuzi kolo vode. Ne bih se iznenadio da ga ne kazne...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vjerojatno najbolja FE utrka dosad! :kockastazastava:

Startao je 17., morao dvaput u boks, prvi put nakon što se Engel zabio u njegov stražnji kraj, nije odustao, riskirao je ranim ulaskom u boks pod safety carom i profitirao koliko god je mogao - dame i gospodo, Lucas di Grassi :D Fenomenalna i na kraju iznenađujuće mirna pobjeda za njega, svaka čast!

slika

Velike pohvale idu i čovjeku koji je koristio istu strategiju, ali je nažalost ostao bez energije u zadnjem krugu i samim time bez bodova, Jeromeu D'Ambrosiu. Fantastično se branio od Vergnea, držao drugu poziciju jako dugo i učinio veliku uslugu Di Grassiju.

Odlična utrka i za Vergnea i Birda, veliku borbu vodili su tijekom cijele utrke, na kraju je ipak Vergne bio bolji.

Mitch Evans u svom je ovom kaosu s Jaguarom stigao nadomak postolju, preživio je onaj veliki sudar kojeg je započeo Prost i osvojio sjajan rezultat. Zbog spomenutog sudara, Prost vrlo vjerojatno neće ostati na petom mjestu.

Snimka incidenta: https://twitter.com/FIAformulaE/status/848309117420752898 Jose Maria Lopez vozio je sjajan prvi dio utrke, ali sam si je uništio utrku spinom u prvom zavoju, isto kao i Buemi koji je uzeo samo jedan bod na ovoj utrci i to samo onaj za najbrži krug čime je oživjela borba za naslov!

Abt je na kraju uspio doći do 7. mjesta, Carroll je bio 8., a bodova su se dokopali i Piquet te debitant Gutierrez. Mahindre nažalost bez bodova nakon velikog sudara na kraju utrke, a Turvey bez plasmana unatoč dobrom držanju u vodstvu utrke sve do kvara i odustajanja.

Rezultati utrke (koji bi se lako mogli promijeniti, ponajprije zbog Prosta):

[ link do slike ]

Stanje u ukupnom poretku vozača, borba za naslov je opet živa, Di Grassi samo 5 bodova iza Buemija:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Sjajna utrka je iza nas, a iduća nas čeka tek idućeg mjeseca, 13.5. u Monacu!

senja
Baniran
Baniran
Kažu komentatori da je i Bird pod razmatranjem, zbog nesigurnog puštanja iz boksa.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Kakav smor.
Naredna runda tek 13 maja. Monako.

Dje mogu da nadjem snimak sinocne trke?

Inace, steta sto ni jedna TV kuca sa nasih prostora(prije svega mislim na Cg i Srb) ne prenosi ovo takmicenje.
Eto mozda ulaskom Ferarija jos kojeg tima iz F1 mozda ih dotakne da probaju koju sezonu da uzmu.
Prije svega mislim na SK pa i Eurosport.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Krstas je napisao/la:Kakav smor.

Inace, steta sto ni jedna TV kuca sa nasih prostora(prije svega mislim na Cg i Srb) ne prenosi ovo takmicenje.
Eto mozda ulaskom Ferarija jos kojeg tima iz F1 mozda ih dotakne da probaju koju sezonu da uzmu.
Bio prenos na Areni
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Nemam Arenu na kablovskoj :-|
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Krstas je napisao/la:Kakav smor.

Kao što rekoh, bilo na Areni. :chill:
Ako nemaš Arenu kod svog operatera, mijenjaj kablovsku onda, haha ;)
Ja imam Arenu, ali bi je vrlo rado zamijenio za SK. :mrgreen:
Mada sve sadržaje sa SK mogu gledati na drugi način. :kokice:
A važi i obrnuto, tj. za Arenu.... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Zašto komplicirate. Pa imate prijenos na YouTube... stabilan bez pucanja a dovoljna je i brzina od 4Mbps
Jučer sam pokrenuo YouTube na televiziji, pogledao i otišao na spavanje. Milina

Utrka je bila zanimljiva a napokon da se je posrećilo i Di Grasiju. Volio bi da vise osvoji to prvenstvo (zaslužio je i prethodne dvije) :chill:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Krstas
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: Kao što rekoh, bilo na Areni. :chill:
Ako nemaš Arenu kod svog operatera, mijenjaj kablovsku onda, haha
Ja imam Arenu, ali bi je vrlo rado zamijenio za SK.
Mada sve sadržaje sa SK mogu gledati na drugi način. :kokice:
A važi i obrnuto, tj. za Arenu.... :mrgreen:
Pa kako cu znati da ima prenosa kod nas, kada nemam Arenu vec godinama :chill:

A problem je sto kod nas u CG se sve svodi na minumum. Tako da prema nekom reitingu imamo naslabi internet u Europi. Koblovske su tako jade da ih je bilo 2. I sad su se i te dvije spojile.

Tako da sve je povezano.
Nemam Tv arenu + slab internet= F1 puls :D
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Zna li netko gdje mogu gledati FE od stranih kanala? Kako studiram u drugom gradu vecinom tamo prebivam pa je gledanje utrke preko streama na internetu losa ideja zbog mog ogranicenog interneta. Imam satelitsku ovdje i imam hrpu švapskih programa, zapravo imam svakakvih. Spanjolskih, francuskih, engleskih, hvatam i korejce i arape i tko zna sta sve ne. Ukupno barem 1500 kanala. Pa ima li koji kanal za FE? Pomalo sam se zaiteresirao citajuci vase postove.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Movistar F1.
Mislim...
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
senna66 je napisao/la:Zna li netko gdje mogu gledati FE od stranih kanala? Kako studiram u drugom gradu vecinom tamo prebivam pa je gledanje utrke preko streama na internetu losa ideja zbog mog ogranicenog interneta. Imam satelitsku ovdje i imam hrpu švapskih programa, zapravo imam svakakvih. Spanjolskih, francuskih, engleskih, hvatam i korejce i arape i tko zna sta sve ne. Ukupno barem 1500 kanala. Pa ima li koji kanal za FE? Pomalo sam se zaiteresirao citajuci vase postove.
Tu imaš popis svih kanala koji prenose Fe... Samo odaberi zemlju prije

http://www.fiaformulae.com/en/championship/tv-schedule/
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡