Formula E 2016./17.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Abt i D'Ambrosio diskvalificirani su zbog preniskog pritiska u gumama, a Duval pretpostavljam neće startati s grida.senja je napisao/la:Zašto je diskvalificiran? I zašto je onda 18-ti? I zašto su Dragoni na zadnja dva mjesta? I oni dobili neke kazne?
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Prost opet syebo Heidfelda
Neverovatno sam besan....

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vjerojatno najbolja FE utrka dosad!
Startao je 17., morao dvaput u boks, prvi put nakon što se Engel zabio u njegov stražnji kraj, nije odustao, riskirao je ranim ulaskom u boks pod safety carom i profitirao koliko god je mogao - dame i gospodo, Lucas di Grassi
Fenomenalna i na kraju iznenađujuće mirna pobjeda za njega, svaka čast!

Velike pohvale idu i čovjeku koji je koristio istu strategiju, ali je nažalost ostao bez energije u zadnjem krugu i samim time bez bodova, Jeromeu D'Ambrosiu. Fantastično se branio od Vergnea, držao drugu poziciju jako dugo i učinio veliku uslugu Di Grassiju.
Odlična utrka i za Vergnea i Birda, veliku borbu vodili su tijekom cijele utrke, na kraju je ipak Vergne bio bolji.
Mitch Evans u svom je ovom kaosu s Jaguarom stigao nadomak postolju, preživio je onaj veliki sudar kojeg je započeo Prost i osvojio sjajan rezultat. Zbog spomenutog sudara, Prost vrlo vjerojatno neće ostati na petom mjestu.
Snimka incidenta: https://twitter.com/FIAformulaE/status/848309117420752898 Jose Maria Lopez vozio je sjajan prvi dio utrke, ali sam si je uništio utrku spinom u prvom zavoju, isto kao i Buemi koji je uzeo samo jedan bod na ovoj utrci i to samo onaj za najbrži krug čime je oživjela borba za naslov!
Abt je na kraju uspio doći do 7. mjesta, Carroll je bio 8., a bodova su se dokopali i Piquet te debitant Gutierrez. Mahindre nažalost bez bodova nakon velikog sudara na kraju utrke, a Turvey bez plasmana unatoč dobrom držanju u vodstvu utrke sve do kvara i odustajanja.
Rezultati utrke (koji bi se lako mogli promijeniti, ponajprije zbog Prosta):
[ link do slike ]
Stanje u ukupnom poretku vozača, borba za naslov je opet živa, Di Grassi samo 5 bodova iza Buemija:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Sjajna utrka je iza nas, a iduća nas čeka tek idućeg mjeseca, 13.5. u Monacu!

Startao je 17., morao dvaput u boks, prvi put nakon što se Engel zabio u njegov stražnji kraj, nije odustao, riskirao je ranim ulaskom u boks pod safety carom i profitirao koliko god je mogao - dame i gospodo, Lucas di Grassi

Velike pohvale idu i čovjeku koji je koristio istu strategiju, ali je nažalost ostao bez energije u zadnjem krugu i samim time bez bodova, Jeromeu D'Ambrosiu. Fantastično se branio od Vergnea, držao drugu poziciju jako dugo i učinio veliku uslugu Di Grassiju.
Odlična utrka i za Vergnea i Birda, veliku borbu vodili su tijekom cijele utrke, na kraju je ipak Vergne bio bolji.
Mitch Evans u svom je ovom kaosu s Jaguarom stigao nadomak postolju, preživio je onaj veliki sudar kojeg je započeo Prost i osvojio sjajan rezultat. Zbog spomenutog sudara, Prost vrlo vjerojatno neće ostati na petom mjestu.
Snimka incidenta: https://twitter.com/FIAformulaE/status/848309117420752898 Jose Maria Lopez vozio je sjajan prvi dio utrke, ali sam si je uništio utrku spinom u prvom zavoju, isto kao i Buemi koji je uzeo samo jedan bod na ovoj utrci i to samo onaj za najbrži krug čime je oživjela borba za naslov!
Abt je na kraju uspio doći do 7. mjesta, Carroll je bio 8., a bodova su se dokopali i Piquet te debitant Gutierrez. Mahindre nažalost bez bodova nakon velikog sudara na kraju utrke, a Turvey bez plasmana unatoč dobrom držanju u vodstvu utrke sve do kvara i odustajanja.
Rezultati utrke (koji bi se lako mogli promijeniti, ponajprije zbog Prosta):
[ link do slike ]
Stanje u ukupnom poretku vozača, borba za naslov je opet živa, Di Grassi samo 5 bodova iza Buemija:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Sjajna utrka je iza nas, a iduća nas čeka tek idućeg mjeseca, 13.5. u Monacu!
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Kakav smor.
Naredna runda tek 13 maja. Monako.
Dje mogu da nadjem snimak sinocne trke?
Inace, steta sto ni jedna TV kuca sa nasih prostora(prije svega mislim na Cg i Srb) ne prenosi ovo takmicenje.
Eto mozda ulaskom Ferarija jos kojeg tima iz F1 mozda ih dotakne da probaju koju sezonu da uzmu.
Prije svega mislim na SK pa i Eurosport.
Inace, steta sto ni jedna TV kuca sa nasih prostora(prije svega mislim na Cg i Srb) ne prenosi ovo takmicenje.
Eto mozda ulaskom Ferarija jos kojeg tima iz F1 mozda ih dotakne da probaju koju sezonu da uzmu.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bio prenos na AreniKrstas je napisao/la:Kakav smor.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Krstas
- Formula 1
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=U80-xUMk8AI[/youtube]

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Kao što rekoh, bilo na Areni.Krstas je napisao/la:Kakav smor.

Ako nemaš Arenu kod svog operatera, mijenjaj kablovsku onda, haha

Ja imam Arenu, ali bi je vrlo rado zamijenio za SK.

Mada sve sadržaje sa SK mogu gledati na drugi način.

A važi i obrnuto, tj. za Arenu....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Zašto komplicirate. Pa imate prijenos na YouTube... stabilan bez pucanja a dovoljna je i brzina od 4Mbps
Jučer sam pokrenuo YouTube na televiziji, pogledao i otišao na spavanje. Milina
Utrka je bila zanimljiva a napokon da se je posrećilo i Di Grasiju. Volio bi da vise osvoji to prvenstvo (zaslužio je i prethodne dvije)
Jučer sam pokrenuo YouTube na televiziji, pogledao i otišao na spavanje. Milina
Utrka je bila zanimljiva a napokon da se je posrećilo i Di Grasiju. Volio bi da vise osvoji to prvenstvo (zaslužio je i prethodne dvije)

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Krstas
- Formula 1
Pa kako cu znati da ima prenosa kod nas, kada nemam Arenu vec godinamaFrantic je napisao/la: Kao što rekoh, bilo na Areni.![]()
Ako nemaš Arenu kod svog operatera, mijenjaj kablovsku onda, haha
Ja imam Arenu, ali bi je vrlo rado zamijenio za SK.
Mada sve sadržaje sa SK mogu gledati na drugi način.![]()
A važi i obrnuto, tj. za Arenu....

A problem je sto kod nas u CG se sve svodi na minumum. Tako da prema nekom reitingu imamo naslabi internet u Europi. Koblovske su tako jade da ih je bilo 2. I sad su se i te dvije spojile.
Tako da sve je povezano.
Nemam Tv arenu + slab internet= F1 puls

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Zna li netko gdje mogu gledati FE od stranih kanala? Kako studiram u drugom gradu vecinom tamo prebivam pa je gledanje utrke preko streama na internetu losa ideja zbog mog ogranicenog interneta. Imam satelitsku ovdje i imam hrpu švapskih programa, zapravo imam svakakvih. Spanjolskih, francuskih, engleskih, hvatam i korejce i arape i tko zna sta sve ne. Ukupno barem 1500 kanala. Pa ima li koji kanal za FE? Pomalo sam se zaiteresirao citajuci vase postove.

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Tu imaš popis svih kanala koji prenose Fe... Samo odaberi zemlju prijesenna66 je napisao/la:Zna li netko gdje mogu gledati FE od stranih kanala? Kako studiram u drugom gradu vecinom tamo prebivam pa je gledanje utrke preko streama na internetu losa ideja zbog mog ogranicenog interneta. Imam satelitsku ovdje i imam hrpu švapskih programa, zapravo imam svakakvih. Spanjolskih, francuskih, engleskih, hvatam i korejce i arape i tko zna sta sve ne. Ukupno barem 1500 kanala. Pa ima li koji kanal za FE? Pomalo sam se zaiteresirao citajuci vase postove.
http://www.fiaformulae.com/en/championship/tv-schedule/

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"