Okon iza sebe ima 25 trka u F1.
Broj zavrsenih trka 25.
Broj odustajanja 0.
Napunjena 21 godina..
Bilo ko da je to uradio, kapa dolje.

Potpuno se slazem za Ocona , ja sam takoder odusevljen s njim.pigmalion je napisao/la: 11.10.2017., 08:32 Esteban je zakon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razmišljam da počnem navijati za njega. Smiren i brz. I vrlo razuman lik, zna dobro klikerati. Bolji mi je od Max Verstappena x puta.
Ne hebe Sergia niti 5 %. Heheheheheh......![]()
![]()
Navijam za Fernanda Alonsa, i pripremam se za njegovo potencijalno napuštanje F1.AlkY je napisao/la: 11.10.2017., 10:34Potpuno se slazem za Ocona , ja sam takoder odusevljen s njim.pigmalion je napisao/la: 11.10.2017., 08:32 Esteban je zakon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razmišljam da počnem navijati za njega. Smiren i brz. I vrlo razuman lik, zna dobro klikerati. Bolji mi je od Max Verstappena x puta.
Ne hebe Sergia niti 5 %. Heheheheheh......![]()
![]()
Ali mi ne pase recenica "razmisljam da pocnem navijati za njega". Po mojem iskustvu se nemoze samo tako birati za koga cemo navijati. Srce to bira , barem u mojem slucaju. Navijam za McLaren i losi su ali nemogu prestati navijati za njih kad srce neda. Recimo svida mi se Ricci jako i kao osoba i kao vozac ali nema u srcu mjesta za cijeli grid hehe.
![]()
Uglavnom zna se sta je pjesnik htio reci da ne spamam temu od odlicnog Ocona![]()
Hulk je bolji od Pereza ( pogle fotku na avataru ).
Po meni, Hulk je po talentu i vještini bolji od Pereza. Perez ima rezultate i dosta je srčan, nije kukavica, ali nema ono nešto..... to je moj dojam.Krstas je napisao/la: 23.10.2017., 16:37 Rezultati bas i ne dokazuju to(Hulk bolji od Pereza).
Inace, koliko imas godina? Ako nije tajna