Sergio Perez

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Iako mi nije nešto simpatičan, drago mi je zbog njegove pobjede.
Nakon skoro 50 godina, pobjeda za jednog Meksikanca.
Šteta velika ako ga ne bude naredne godine na gridu.
RB neka dobro razmisli.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
‘Perez deserves Red Bull seat, I hope he gets it’ – Lawrence Stroll. Vrhunac cinizma.
https://www.racefans.net/2020/12/07/per ... ce-stroll/
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Perez: Racing Point ‘great decision’ from Vettel
"Formula 1 managing director Ross Brawn recently said that Vettel has “big shoes to fill” if he is to bring the kind of results to Aston Martin that Perez is doing with Racing Point."
Hmmmm, zanimljiv komentar Ross Brawna.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
Perez bi već odavno sjedio u RB da se Hornera pita, ali Marko i Mateschitz se*u kvake već odavno.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ibarac00 je napisao/la: 11.12.2020., 13:26 Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
Perez bi već odavno sjedio u RB da se Hornera pita, ali Marko i Mateschitz se*u kvake već odavno.
Koliko ja znam Helmut bi želio Pereza, ali Horneru i Maxu se baš i ne sviđa ta ideja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ibarac00
GP3
GP3
Ferrari je napisao/la: 11.12.2020., 14:12
Ibarac00 je napisao/la: 11.12.2020., 13:26 Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
Koliko ja znam Helmut bi želio Pereza, ali Horneru i Maxu se baš i ne sviđa ta ideja.
Ja sam nekako iz komunikacije shvatio drugačije, obrnuto. To za Maxa znam, možda možeš poslati članak koji ti je formirao tako mišljenje ili obrazloziti.?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://twitter.com/SChecoPerez/status/1338613807896203264

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Dalo bi se zaključiti da je Perez potpisao za rb s obzirom na sliku.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dani je napisao/la: 15.12.2020., 08:48 Dalo bi se zaključiti da je Perez potpisao za rb s obzirom na sliku.
RTL.de je javio da je potpisao.
https://www.rtl.de/cms/medien-sergio-pe ... 67977.html

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Po čemu se to može zaključiti sa slike? Prije da se može zaključiti da se čovjek oprašta...

A i taj link ne govori ništa osim onog što smo već čuli...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

Sergiov brat malo trolla.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Inače vozači vole na kraju sezone mijenjati kacige. Ovo je vjerojatno bilo prigodno s Perezom i Vettelom jer ovaj dolazi u ekipu, a i vjerojatno su dobri frendovi. Slično godište, već se utrkuju 100 godina u F1.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Checo prvi put u Red Bullovim bojama

slikaslika slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Sad bas razmisljam mogao bi perez imati dobru utrku inace je znao sa losijim bolid doc do 4 mjesta bit ce zanimljivo vidjeti kako se probija..
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Po meni ce gaslly i perez dobro zamutiti vodu zbog zutih guma. mislim da je to bolja taktika za start, iLi perez na bijelim cak. Ocekujem da ce se perez lagano probit do p6. Rbr i opcenito honda su vrlo jaki.. tsunoda takodjer moze biti faktor...

Utrka mora biti luda. Jedino mozda max bude svaki krug u vodstvu i izostane direktna borba za p1 ali sve ovo iza ce bit odlicno..

Ibarac00
GP3
GP3
zelot je napisao/la: 28.03.2021., 14:05 Po meni ce gaslly i perez dobro zamutiti vodu zbog zutih guma. mislim da je to bolja taktika za start, iLi perez na bijelim cak. Ocekujem da ce se perez lagano probit do p6. Rbr i opcenito honda su vrlo jaki.. tsunoda takodjer moze biti faktor...

Utrka mora biti luda. Jedino mozda max bude svaki krug u vodstvu i izostane direktna borba za p1 ali sve ovo iza ce bit odlicno..
P6 je neuspjeh, sve ispod P4 zapravo.
Tempo mu je bio jak, ako se relativno brzo probije, ni Bottas nije siguran. Bar se nadam.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ma mislio sam da ce do p6 brzo doci, a onda dalje ce biti malo teze ali trebao bi p5 barem uzeti.. do p6 ga ocekujem unitar 15 krugova...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
DOTD

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Ibarac00
GP3
GP3
Davno je Button rekao da ima neke poveznice izmedu Bahreina i Pereza
"rear limited track" nisam bas siguran u značenje tog izraza

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Perez nježan na gasu, a Bahrein jede zadnje gume pa otud poveznica Pereza i rear limited staze

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡