Sergio Perez
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Iako mi nije nešto simpatičan, drago mi je zbog njegove pobjede.
Nakon skoro 50 godina, pobjeda za jednog Meksikanca.
Šteta velika ako ga ne bude naredne godine na gridu.
RB neka dobro razmisli.
Nakon skoro 50 godina, pobjeda za jednog Meksikanca.
Šteta velika ako ga ne bude naredne godine na gridu.
RB neka dobro razmisli.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
‘Perez deserves Red Bull seat, I hope he gets it’ – Lawrence Stroll. Vrhunac cinizma.
https://www.racefans.net/2020/12/07/per ... ce-stroll/
https://www.racefans.net/2020/12/07/per ... ce-stroll/

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Perez: Racing Point ‘great decision’ from Vettel
"Formula 1 managing director Ross Brawn recently said that Vettel has “big shoes to fill” if he is to bring the kind of results to Aston Martin that Perez is doing with Racing Point."
Hmmmm, zanimljiv komentar Ross Brawna.
"Formula 1 managing director Ross Brawn recently said that Vettel has “big shoes to fill” if he is to bring the kind of results to Aston Martin that Perez is doing with Racing Point."
Hmmmm, zanimljiv komentar Ross Brawna.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
Perez bi već odavno sjedio u RB da se Hornera pita, ali Marko i Mateschitz se*u kvake već odavno.
Perez bi već odavno sjedio u RB da se Hornera pita, ali Marko i Mateschitz se*u kvake već odavno.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Koliko ja znam Helmut bi želio Pereza, ali Horneru i Maxu se baš i ne sviđa ta ideja.Ibarac00 je napisao/la: 11.12.2020., 13:26 Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Ibarac00
- GP3
Ja sam nekako iz komunikacije shvatio drugačije, obrnuto. To za Maxa znam, možda možeš poslati članak koji ti je formirao tako mišljenje ili obrazloziti.?Ferrari je napisao/la: 11.12.2020., 14:12Koliko ja znam Helmut bi želio Pereza, ali Horneru i Maxu se baš i ne sviđa ta ideja.Ibarac00 je napisao/la: 11.12.2020., 13:26 Ta cijela priča Force India, Racing Point = Sergio Perez, on je zadužen za njihove najveće uspjehe. Tako da Ross ne laže kad kaže da će Vettel imati zadatak popuniti rupu odlaska Pereza, neka je četvorostruki prvak. Ja se nadam restartu Vettela i povratku u formu.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
RTL.de je javio da je potpisao.Dani je napisao/la: 15.12.2020., 08:48 Dalo bi se zaključiti da je Perez potpisao za rb s obzirom na sliku.
https://www.rtl.de/cms/medien-sergio-pe ... 67977.html
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso

Sergiov brat malo trolla.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Inače vozači vole na kraju sezone mijenjati kacige. Ovo je vjerojatno bilo prigodno s Perezom i Vettelom jer ovaj dolazi u ekipu, a i vjerojatno su dobri frendovi. Slično godište, već se utrkuju 100 godina u F1.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Sad bas razmisljam mogao bi perez imati dobru utrku inace je znao sa losijim bolid doc do 4 mjesta bit ce zanimljivo vidjeti kako se probija..

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Po meni ce gaslly i perez dobro zamutiti vodu zbog zutih guma. mislim da je to bolja taktika za start, iLi perez na bijelim cak. Ocekujem da ce se perez lagano probit do p6. Rbr i opcenito honda su vrlo jaki.. tsunoda takodjer moze biti faktor...
Utrka mora biti luda. Jedino mozda max bude svaki krug u vodstvu i izostane direktna borba za p1 ali sve ovo iza ce bit odlicno..
Utrka mora biti luda. Jedino mozda max bude svaki krug u vodstvu i izostane direktna borba za p1 ali sve ovo iza ce bit odlicno..
-
Ibarac00
- GP3
P6 je neuspjeh, sve ispod P4 zapravo.zelot je napisao/la: 28.03.2021., 14:05 Po meni ce gaslly i perez dobro zamutiti vodu zbog zutih guma. mislim da je to bolja taktika za start, iLi perez na bijelim cak. Ocekujem da ce se perez lagano probit do p6. Rbr i opcenito honda su vrlo jaki.. tsunoda takodjer moze biti faktor...
Tempo mu je bio jak, ako se relativno brzo probije, ni Bottas nije siguran. Bar se nadam.