Sprdbox

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
croatic f1 je napisao/la:
raca je napisao/la:@croatic, daj mene negdje ubaci. Mogao bih mu glancat lopte i prati tenisice
@raca, žalim, ali na tom mjestu se trenutno nalazi Flavio kojeg je Alonso time kaznio jer mu nikad nije uspio srediti ovakav ugovor kakav sam mu ja sredio. Ne mogu ništa obećavati, ali možda te mogu ugurati u jednu od sapunica koje su spomenute u Alonsovom ugovoru.
Flavio je već star. Kak će on obavljat oba posla. Il' nek glanca lopte, il' nek pere tene. Što se sapunica tiče, ne hvala. Ne volim delat s priglupim ljudima

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
[ link do slike ]

Daj mene u sapunice. Imam kvalifikacije da joj budem osobni asistent. Sapunam se od kad znam za sebe, znači radno iskustvo više od 30 godina. Sapunao bih je besplatno, ako treba počistio bi ponekad i bazen.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
@raca - sređeno, Flavio će glancati lopte, ti si na tenisicama.
@Viper - ulogu nažalost nisam mogao srediti, ali sredio sam ti audiciju za Sofijinog čistača bazena, naime, iz nekog nepoznatog razloga toliko ljudi se prijavilo za tu ulogu da moraju održati audiciju...

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Tnx. stvarno cjenim tvoj trud. U jednu ruku možda je tako i bolje, ipak bi mi to sapunanje stvaralo preveliki pritisak, a i očito bi imao puno posla. Ali s druge strane ni nanošenje kreme za sunčanje nije ništa manje zahtjevan posao. Idem pogledati Karate Kid da vidim one pokrete ruku, vjerojatno mi to dobro dođe i kod nanošenja kreme.
Ako ti nije problem, puno bi mi značilo da budeš moj agent sa ovom stvari, obećavam da ćeš biti pozvan na prvi pool party.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Povodom odlaska Alonsa, FIA-i nije ništa drugo preostalo nego da pokuša vratiti Fernanda Alonsa natrag u njegov toliko voljeni sport. Dok je Bernie Ecclestone tražio na internetu Twitter i Facebook account od Fernanda Alonsa, sasvim slučajno je naišao na jedan portal F1puls.hr. Prvobitno šokiran činjenicom da mu netko koristi naziv F1 i spremljenom milijunskom tužbom naišao je i na pravi razlog odlaska samog Fernanda Alonsa. Rekao je kako je iznenađen današnjom tehnologijom pisanja poruka te je pomislio da bi nekakva društvena mreža bila pravi pogodak za takvo što. Sa druge strane Jean Todt koji je već mjesecima na ovom portalu izjavio je da za takvo što nije moguće jer takve stranice ne postoje ni nikada neće iako je Bernie imao želju za eliminacijskim komentarima i subotnjim live chatom čime bi F1 dosegla još višu razinu...
No, kako ideje nisu bile realizirane zbog nesuglasnosti momčadi Ecclestone i Todt su se okrenuli prvobitnim problemima. Kad je Todt vidio anketu koje je proveo F1puls u kojem su 99% ljudi bili protiv HALO koncepta, došao je na ideju da bi ta ideja mogla funkcionirat zbog mogućeg povratka Fernanda Alonsa uvođenjem košarkaškog obruća čime bi zadovoljilo potrebe španjolca. No kako Alonso nije imao interesa za povratkom, Ecclestone je odlučio da uvede i dodatnu eliminacijsku rundu kvalifikacija kojom bi vozači u slučaju lošeg plasmana u subotu imali pravo na slobodna bacanja koja bi se odvijala poslije vaganja. Rezultat pogođenog koša bi vozača pomaklo 3 grid pozicije naprije, dok bi u slučaju promašenog bacanja vozač dobio 25 grid pozicija kazne
Fernando Alonso se je odmah sjetio potencijala Mclarenove šasije te se je odlučio za povratak u elitni dio F1 dok su svi navedeni forumaši dobili otkaz i tužbu od Ecclestona zbog rada kod bivšeg F1 vozača koji je imao naziv F1 u sebi...

slika
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Navodno se Bernie Ecclestone ipak predomislio i odustao od tužbe. Vidio je neke vrlo zanimljive komentare na forumu i odlučio nas je nazvati u nadi da mu baš mi pomognemo poboljšati F1.

Bernie: "E...Alo?! Jel ovo F1Puls? E ma trebao bih vas nešto, par savjeta, vidim da imate odlične ideje kako poboljšati F1. Dolazim vam sutra u posjetu pa da malo popričamo ako nije problem...."
F1Puls: "Gospodine Ecclestone nema problema dođite na kavicu." :chill:
[ link do slike ]

Bernie:"Uh dobra kava, nego dečki da vas pitam, pa dajte mi neki savjet, kako poboljšati F1?"
F1Puls: "Pa evo...mi imamo jednu ideju koja bi preporodila F1"
Bernie: "...a to je?"
[ link do slike ]

Braking news: Bernie Ecclestone je podnio ostavku i odlazi iz svijeta Formule 1. Razlog ostavke za sada nije poznat no internetom kruži fotografija pretučenog 85-godišnjaka koji je boravio na poslovnom sastanku u Hrvatskoj. Više uskoro....
[ link do slike ]
slika

raca
GP3
GP3
croatic f1 je napisao/la:@raca - sređeno, Flavio će glancati lopte, ti si na tenisicama.
@Viper - ulogu nažalost nisam mogao srediti, ali sredio sam ti audiciju za Sofijinog čistača bazena, naime, iz nekog nepoznatog razloga toliko ljudi se prijavilo za tu ulogu da moraju održati audiciju...
:klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
jučer sam se sjetio jedne po meni dosta dobre ideje, mogli bi pokrenuti Sprdbox specijal Paddock Games
Smicalice i svakakve gluposti koje rade momčadi između sebe u želji da se domognu tajni Mercedesova uspjeha ili da se jednostavno oslabi konkurencija :D Špijunaže, zajebancije, šećer u rezervoar.....mislim da ovdje ima vrlo dobrih šaljivđija za to.... :rofl: :bonk: :prcnjau:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Mr.Spaceguy je napisao/la:slika
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Nedugo potom Christian je rekao Sebastianu da je Max, za razliku od Daniila, ispred njega na startu, a ne iza, tako da nema mogućnosti da ga udari straga. Pri tome je ipak napomenuo Vettela da ne smije predobro startati da se kojim slučajem do prve krivine ne bi našao ispred Maxa.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la:Bravo za Fernanda, Carlosa i Maxa, naravno čestitke i Hamu na PP-u. McLaren se polako ali sigurno približava vrhu, Carlos razguzio Rusa, doduše neki bi sad mogli reći da je stvar u privikavanju, ali kako to da se Max tako brzo priviknuo na jači bolid i potpuno novu momčad te uspio biti čak 4. u kvalama i ispred oba Ferrarija, istina 4 desetinke iza Riccija, ali opet i ovo je veliki uspjeh. Ako pogledamo da su Max i Carlosu bili blizu u kvalama ove godine, a Max je imao bolje utrke, možemo vidjeti da je Kvjat podbacio i to u momčadi u kojoj je već vozio prije godinu i pol. Za Maxov uspjeh će se vjerojatno već naći neka opravdanja - vjerojatno su mehaničari nešto pokidali s Danielovog bolida, a Jos je dogovorio s Arrivabeneom da puste Maxa naprijed... Kada smo već kod Ferrarija - katastrofa, možemo reći pa-pa borbi za 1. i polako se okrenuti borbi za 2. Samo se nadam da neće opet i u iduću sezonu, koja nudi potpuno nove mogućnosti s bolidima, ući konzervativno i opet odvoziti iduće 3-4 sezone na respektabilnom 2. mjestu dok će se opet naći netko pametniji pa si namjestiti pravila za idućih par prvenstava. Ništa ostaje nam da otpratimo i ovu sezonu i nadati se boljim stvarima kada svi opet krenu više-manje od nule...

Navodno su Vettel i Raikkonen pustili Maxa ispred u inat Kvyatu, zbig svega onoga što im je ovaj priredio na startovima prethodne 2 trke, tako da u ovo nisu upetljani ni Otac Jos ni BogOtac Maurizio. Usput, najavili su zajeničku tužbu za gornje navode. Što se tiče gore postavljene slike, izgleda da se neko zayebavao, hihihihihi :mrgreen: :zubo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Nisu ne...

Top 10 danas :

2015 Champ
2016 Champ
Smiler
Teenager
Sangria now
Swap them back
#BO77AS
Good Signs
Imperezive
Homeboy #1
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
Mojih top ten od 1.-5.mjesta

1. :cool:
2. :trep:
3. :mrgreen:
4. :kokice:
5. :pivo:
Zadnja izmjena: raca, dana/u 15.05.2016., 02:56, ukupno mijenjano 1 put.

raca
GP3
GP3
Od 6.-10.mjesta
6. :bang:
7 :zijev:
8. :cheer:
9. :prcnjau:
10. :gandalf:

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
[ link do slike ]

Da sam Jos, zapitao bih se. :jupije:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Nisu ne...

Top 10 danas :

2015 Champ
2016 Champ
Smiler
Teenager
Sangria now
Swap them back
#BO77AS
Good Signs
Imperezive
Homeboy #1

Trećeplasiranom više odgovara pseudonim JOKER. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
pro5i vilin konjic je napisao/la:[ link do slike ]

Da sam Jos, zapitao bih se. :jupije:
:rofl: Možda se zato razveo :D

Frantic
Formula 1
Formula 1