Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Tek ako pođe redovno biti ispred Hamiltona u kvalifikacijama, moglo bi se nešto očekivati od njeg, bez tog, nema šanse. Ma da se mora priznati da je stvarno odlučno ušao u sezonu, u kvalifikacijama je bio dosta bliži Hamiltonu, već što je to prošle sezone bio običaj.

Računati na bolje startove od Lewisa može računati možda još koju utrku, dok ovaj ne pohvata sve kako treba :)

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja sam odmah na treninzima vidio promjenjen pristup Bottasa, prošle sezone je posle Bakua vozio mlako I to se dalo vidjeti... FP1, Valtteri baca Mečku kroz krivine ko luđak, mislim da sam komentarisao to na forumu čim sam vidjeo, baš od tog prvog kruga se dalo primjetiti kako ulazi u sezonu dosta odlučnije. Zaostatak u kvalama na Albert Parku, stazi na kojoj je Hamilton brutalan uvijek bio, od samo desetinku je manji zaostatak nego ijedan Rosbergov 13-16. U Bahreinu je Lewis uvijek bio tanak, od početka karijere, tako da Valtterija očekujem ispred, a bio je ispred i prošle 2 sezone kad ga je Lewis dominirao. Samo da tempo na utrci prenese, ispaljuje na startu i Lewis će imati pune ruke posla, još ove 2 ekipe da se pridruže :klopa: :kokice:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Standardno pretjerivanje na sve strane.. Samo je jedna utrka u pitanju a i Lujo je bio bolji u kvalama.. A nije da se jednom do sad dogodilo da potpuno zasjeni Lewisa na GP vikendu a jedna lasta ne cini proljece a u Bottasovom slucaju ni vise njih, duga je sezone.. Vettel i Ferrari najbolje znaju..
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Još jednom čestitke Valtteriju na izvrsnoj vožnji jučer, evo jedan zanimljivi intervju Bottasa koji je objavljen nedavno:

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 8W2rW.html

Mlaka opravdanja, ali nikako ga još ne bih otpisao iz utrke za naslov, kao što većina pokušava nakon Španjolske. Očekujem ga jakog već u Monaku gdje Ham zna imati off dane.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
A dobro ne znamo mi šta je bilo na startu, moguće je da je kvačilo vibriralo pa nije imao taj pravi bitepoint i ispaljivanje. Od Kine nema dobre startove i tu mora poradit, ovo se jednom desi, ali tu su i druga 2 loša starta, u jednom je se provukao, u drugom je izgubio pobjedu. Ako je Lewis našao rješenje, ne vidim zašto i on ne može. A to da li će držat Lewisov tempo, vidjet ćemo, Lewis je poznat po tome da konstantno diže formu i pronalazi nove načine da izvuče maximum iz bolida, da li će on to moći pratit, nadati je se s obzirom u šta se sezona pretvorila nakon obećavajućeg Bahreina :chill:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Kume ćelave ti gume.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači ode.

Renault ili Haas.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Mozda doma u williams

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
zelot je napisao/la:Mozda doma u williams slika

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
S konja na majmuna.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
U Renault sumnjam da može. A ne vidim ni potrebu.
U Haas može komotno. U Williams također.

Neka duga serija kao WRC?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Meni ovo miriše na Renault. Hulkenberg će vjerojatno put Haasa, a Bottas ne vjerujem da će pristati ni na što osim tvorničke ekipe. Tako da - ili Renault ili out.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
U onom gore članku ne piše da ima plan B, već on kaže da biste "u F1 uvijek trebali imati plan B i C" :)

Baš sam razmišljao koje su mu opcije izvan Mercedesa i ne vidim neku evidentnu opciju. Od top momčadi mu teoretski jedino ostaje mjesto u Red Bullu, ali pitanje je kome oni žele dati to drugo mjesto - Gasly je katastrofa i to ih košta u konstruktorskom prvenstvu, ali siguran sam da ne žele poremetiti Maxovu formu dovođenjem nekog tko će ga previše izazivati. Mislim da bi im Kvjat odgovarao za tako nešto, ali ja čak ne bih u potpunosti otpisao Gaslyja - očito vide nešto u njemu jer bi inače već sad bio bivši. Ako se popravi u drugom dijelu sezone, mogao bi čak ostati u Red Bullu.

Od momčadi iz sredine zasad postoji prazno mjesto u Renaultu, ali ne znam zašto bi mijenjali Hulka i to Bottasom. Ni u godinama ni u kvaliteti nema neke značajne razlike. Haasu bi sigurno dobro došao, možda i završi tamo. Moglo bi biti mjesta i u Alfi, ali nekako sumnjam da će se odlučiti za cijelu finsku postavu :) Povratak u Williams bi bio dobar za njih, ali nekako ne vjerujem da bi Valtteri pristao voziti za najsporiju momčad nakon tri sezone u najbržem bolidu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Danas i Bottas ima rođendan, možda će Mercedes baš danas objaviti da ostaje i dati mu novi ugovor, eto neka mu je sretan :party: jel ovo ide nama hejterima :zubo:

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bottas zaslužio članstvo i značku :chill:

slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zaslužio je on to odavno, samo nas je malo zavarao onim tzv. v2.0 početkom sezone :chill:

LH44
Formula 1
Formula 1
"James, it's Valtteri" konačno je rekao slikaslika
https://twitter.com/Pelzeri_/status/1183291490153443328 :zubo:
[ link do slike ]

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡