U onom gore članku ne piše da ima plan B, već on kaže da biste "u F1 uvijek trebali imati plan B i C"
Baš sam razmišljao koje su mu opcije izvan Mercedesa i ne vidim neku evidentnu opciju. Od top momčadi mu teoretski jedino ostaje mjesto u Red Bullu, ali pitanje je kome oni žele dati to drugo mjesto - Gasly je katastrofa i to ih košta u konstruktorskom prvenstvu, ali siguran sam da ne žele poremetiti Maxovu formu dovođenjem nekog tko će ga previše izazivati. Mislim da bi im Kvjat odgovarao za tako nešto, ali ja čak ne bih u potpunosti otpisao Gaslyja - očito vide nešto u njemu jer bi inače već sad bio bivši. Ako se popravi u drugom dijelu sezone, mogao bi čak ostati u Red Bullu.
Od momčadi iz sredine zasad postoji prazno mjesto u Renaultu, ali ne znam zašto bi mijenjali Hulka i to Bottasom. Ni u godinama ni u kvaliteti nema neke značajne razlike. Haasu bi sigurno dobro došao, možda i završi tamo. Moglo bi biti mjesta i u Alfi, ali nekako sumnjam da će se odlučiti za cijelu finsku postavu

Povratak u Williams bi bio dobar za njih, ali nekako ne vjerujem da bi Valtteri pristao voziti za najsporiju momčad nakon tri sezone u najbržem bolidu.