VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma Vettel ima užasan tempo, Leclerc je u 3-4 desetinke u vremenima s Mercedesima...
- sisavac Verified
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
meni isto, baš došao tu da vidim ako još netko ima sličnih problema. logiram se i opet mi daje opciju da se logiram. bez obzira na browser, cache...CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:23Mamu im.. Meni stalno poruka subscribe to watch.. Krepali su
edit: ne radi ni na tabletu...

Zadnja izmjena: sisavac Verified, dana/u 28.04.2019., 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nis ne pomaze.. Ni psovke.. Restart.. Ne dela..sisavac je napisao/la: 28.04.2019., 14:25meni isto, baš došao tu da vidim ako još netko ima sličnih problema. logiram se i opet mi daje opciju da se logiram. bez obzira na browser, cache...CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:23Mamu im.. Meni stalno poruka subscribe to watch.. Krepali su
Edit. Evo radi
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:26Nis ne pomaze.. Ni psovke.. Restart.. Ne dela..sisavac je napisao/la: 28.04.2019., 14:25Meni je jucer tako bilo. Danas mi radi normalno.CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 14:23
Mamu im.. Meni stalno poruka subscribe to watch.. Krepali su
Meni je jucer bilo cijelo vrijeme. Nisam uopce mogla gledati kvalifikacije. Danas mi super radi sve.
meni isto, baš došao tu da vidim ako još netko ima sličnih problema. logiram se i opet mi daje opciju da se logiram. bez obzira na browser, cache...
Zadnja izmjena: Black Queen, dana/u 28.04.2019., 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Leclerc vs Max
Ma da ne bi trebao biti preveliki problem ovo za Leclerca...

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Red Bull brži od Ferrarija u drugom sektoru oko 3 desetinke...
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Gasly brzo leti
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nadam se da Ferrariju neće pasti napamet da zadržaje Leclerca, ma da bi Vettel mogao brzo i u boks...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
F1 TV def ima problema.Svako malo krepa. Odustadoh.. Ima stream.. Jos jednu utrku i otkaz im dajem
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 28.04.2019., 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine