Formula 2

WEC, WRC, Indy...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 27.04.2019., 13:16 Kratki "rant" o SC-u:

Koji je smisao uvođenja SC-a u eri postojanja VSC-a?? Jedine situacije kada je SC opravdan su one kad bolidi blokiraju stazu ili nešto tog tipa. U svim ostalim situacijama mi se uvođenje SC-a čini kao jeftini način za začiniti utrku. Uvijek mi padne mrak na oči kad vidim SC tablu.
Kad im zatreba jedan dio staze potpuno čist. VSC drži jednake razmake, a SC ih zgusne pa suci imaju više vremena za napraviti što trebaju napaviti. Ali da se koristi za začiniti utrku - vjerojatno da...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
avetma je napisao/la: 27.04.2019., 13:37 Kad im zatreba jedan dio staze potpuno čist. VSC drži jednake razmake, a SC ih zgusne pa suci imaju više vremena za napraviti što trebaju napaviti. Ali da se koristi za začiniti utrku - vjerojatno da...
U pravu si. Nisam na to tako gledao.

Ali opet, čini mi se da potreba za kompletno čistom stazom postoji samo kada bolidi ostanu nasred staze ili kad je staza prekrivena krhotinama prethodnih sudara.

Ne znam jesi li gledao F2 utrku danas, no moj rant je prije svega potaknut današnjom odlukom o uvođenju SC-a zbog Zhouovog sudara. Po meni potpuno nepotrebno.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 27.04.2019., 13:55
avetma je napisao/la: 27.04.2019., 13:37 Kad im zatreba jedan dio staze potpuno čist. VSC drži jednake razmake, a SC ih zgusne pa suci imaju više vremena za napraviti što trebaju napaviti. Ali da se koristi za začiniti utrku - vjerojatno da...
U pravu si. Nisam na to tako gledao.

Ali opet, čini mi se da potreba za kompletno čistom stazom postoji samo kada bolidi ostanu nasred staze ili kad je staza prekrivena krhotinama prethodnih sudara.

Ne znam jesi li gledao F2 utrku danas, no moj rant je prije svega potaknut današnjom odlukom o uvođenju SC-a zbog Zhouovog sudara. Po meni potpuno nepotrebno.
Da, po meni je bilo nepotrebno zvati SC kad se Sette-Camara razbio pod SC... Ionako su bili u formaciji, samo staviš VSC i sve pet.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Možda ulogu ima i to što je to praktički reklama za Mercedes, nisam baš siguran ali vjerojatno Mercedes plaća da bi njihov auto bio SC?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 27.04.2019., 10:58
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 10:47 Šta je s Mickom, kako vidim nema ga u poretku. Odusto?
Izvrtio se i stao na stazi. Cijelo vrijeme je imao nekako šlampavu utrku, na startu je imao ogroman dive gdje je izgurao Ghiotta, kasnije je imao mali kontakt s Hubertom ako se ne varam, na kraju je na izlazu iz zavoja izgubio bolid i stao.

Skoro pola grida otpalo :prcnjau: A utrka je vremenski ograničena pa stignem pogledati :party:
Mick je napredovao prema podijumu. Bio je peti, ali u momentu okretanja nekome skidao vrijeme, a Tatiana je morala u box. Šteta zbog greške.
Neka. Škola.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne kažem da je bio spor, nego jednostavno šlampav. Na startu se prekočio i izgurao Ghiotta, prilično sam siguran da je kasnije lagano dodirnuo Huberta ili nekog drugog, nije sad bitno, i za kraj se izvrtio. Jednostavno previše grešaka.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Schumacher ni u ovako slabijoj godini konkurencije u F2 ne pokazuje ništa posebno čime bi zaslužio F1. Dogodine opet F2 pa možda bude više sreće i sakupljenog znanja/vještina.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Realno, do polovice prošle godine nije pokazao ništa čime bi zaslužio F2, ali onda se preporodio, izdominirao ostatkom F3 sezone i uzeo titulu koju nakon prvog dijela nitko nije očekivao. Očito je da ima potencijala, ali mu valjda treba nešto više vremena za prilagodbu na novi bolid.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Sprint utrka:
d35f0b6451d7e7bc3fe587a75520e8b3d619990d

Za one koji nemaju Ace (iako izbor nije prevelik):

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Idemo! :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ajde, nije tako strašno prošlo. Lagani sudar. tatiana zajebala
. Aitken se odlično probio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Gleda li ovo iko? Treći sc, opet veselo! :rofl:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Gledam ja...
:rofl:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Da, baš sam onako na početku (unatoč SC-u prvom krugu) mislio kako je nekako mirna utrka, ali evo nas već na trećem uz pregršt akcije posvuda :D

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Spori su u pm ovi marshalli...

f1zd
Neće se ovo nastavljati..

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Sve razumijem... Ali ovi redari na stazi su stvarno ograniceni ko balkon. :facepalm: :facepalm:
Pa micu jedan bolid po deset minuta. Stoje pored bolida i misle se kako zakacit sajlu... :facepalm: :chill:

Gotova utrka. Nece se ni nastaviti.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Još manje od 5 minuta je ostalo, a ovi još nisu maknuli bolide...

f1zd
josip123 je napisao/la: 28.04.2019., 11:55 Sve razumijem... Ali ovi redari na stazi su stvarno ograniceni ko balkon. :facepalm: :facepalm:
Pa micu jedan bolid po deset minuta. Stoje pored bolida i misle se kako zakacit sajlu... :facepalm: :chill:

Gotova utrka. Nece se ni nastaviti.
Jedan radi, šestorica gledaju :prcnjau:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
The truck driver in Baku #F2
Tamićaaaaa :rofl:

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡