Lazić je nažalost poražen u svom meču, na samom početku je gotovo završio protivnika, ali onda je jednostavno pao i samo je bilo pitanje trenutka kad će pasti do kraja.
Puno bolje je završilo za našeg Nitra, Pejić je tehničkim nokautom savladao Wolanskog nakon obrnute priče od Lazića - Pejić je bio lošiji u prvoj rundi, ali je onda dokrajčio Wolanskog. Obojica su bili dosta rezervirani u toj prvoj rundi, ali je Wolanski bio na sredini kaveza, dok se Pejić praktički cijelo vrijeme branio. U drugoj rundi je jednostavno poslušao savjet iz kuta da krene prema naprijed, prvo je imao solidan kružni high-kick, a onda je jednim običnim high-kickom srušio Wolanskog, ekspresno uzeo full mount i dokrajčio ga brutalnim ground and poundom
Nema još nikakve službene potvrde, ali čini se da je meč s Lesnarom propao. Sad je za DC-ja jedina logična borba revanš sa Stipom. Iako UFC baš ne voli Stipu, mislim da im je to i najprofitabilnija opcija. Ljudi žele gledati Stipu, ne samo kod nas, ni kod Amera mi se nije činilo da postoji bilo kakav hype oko Lesnara, dok mi se čini da Stipe ima dosta fanova. Čak je, ako se ne varam, event kojeg su on i DC predvodili prošle godine bio jedan od najprodavanijih, mislim da su samo Habib i Conor te Jones i Gustafsson imali bolje brojke.
Nadam se da će ovo uskoro biti potvrđeno. Vjerujem da Stipe ima velike šanse za pobjedu, DC-ja se nikako ne smije podcjenjivati jer je upravo to Stipu koštalo u prvoj borbi, stoga vjerujem da će sad ući u meč puno ozbiljnije. Nabrijan je, sigurno će se pripremiti maksimalno i mislim da takav ima prednost.
Hvala Bogu, napokon ćemo imati aktivan vrh teške kategorije. Vjerujem da Stipe može do pobjede jer će ovaj put sigurno puno ozbiljnije shvatiti Cormiera.
Sinoć/jutros je održan UFC 237 u Rio de Janeiru, glavna borba bila je ona za titulu ženske slamka kategorije između Rose Namajunas i Jessice Andrade. Nova prvakinja je Andrade, a pogledajte samo ovu slamčinu kojom je oduzela Rose titulu https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/m ... 59771.html
Brazilske legende koje su nastupile ranije nisu briljirale, Jose Aldo je izgubio jednoglasnom odlukom protiv Volkanovskog, dok je Anderson Silva izgubio nakon što mu je Cannonierov razoran udarac nogom uništio koljeno.
Veselo je bilo i na Bellatoru 221:
https://twitter.com/BellatorMMA/status/1127409687777951745
Idućeg vikenda je na rasporedu KSW 49, Roberto Soldić brani velter titulu u sunaslovnoj borbi protiv neporaženog Kaszubowskog, a ranije nastupa i naš Antun Račić.
U Poljskoj traje KSW 49, Antun Račić je ranije stigao do nove pobjede, a za nekoliko trenutaka u kavez ulazi Roberto Soldić kako bi obranio pojas u velteru. Prijenos je na RTL-u
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.05.2019., 20:55
Prvi UFC event u povijesti:
...
Danas je naravno komično za gledati
Meni je to genijalno za gledati, od čega je krenuo MMA...Hvala UFC-u na uploadu cijelog eventa
Danas se u Stockholmu održava Fight Night, preliminarne borbe su već krenule, a posebno zanimljiva nama je druga po redu. Svoj drugi UFC nastup upisat će Darko Stošić, srpski borac iz Cro Copovog tima najpoznatiji po legendarnom pitanju "pitaj ga za Stošića" Borba bi trebala krenuti kroz koju minutu jer je prva borba upravo završena: https://www.jamunanews.net/sport/mma/002.html
Main card kreće u 19 sati, u sunaslovnoj borbi imamo Aleksandra Rakića protiv Jimija Manuwe, a glavna borba večeri je ona između posljednjih žrtava Jona Jonesa, Smitha i Gustafssona. Prijenos je na gol.hr-u, a snimka kasnije na Novoj.
Također, ima nešto i od boksa, u 1:40 na RTL-u kreće prijenos Joshuinog američkog debija. Očekujem sprdnju od borbe poput one zadnje Wilderove. Njegov i Furyjev revanš ćemo navodno gledati početkom 2020. i to nakon Wilderovog revanša s Ortizom: https://fightsite.hr/rubrike/k1-boks/de ... a-za-2020/
Zahvala Aleksandru Rakiću na ekspresnom nokautu zbog kojeg se mogu fokusirati na finale LP Kakav udarac, lijeva noga u stilu Cro Copa i spavanje za Manuwu
croatic f1 je napisao/la: 01.06.2019., 16:27
Također, ima nešto i od boksa, u 1:40 na RTL-u kreće prijenos Joshuinog američkog debija. Očekujem sprdnju od borbe poput one zadnje Wilderove. Njegov i Furyjev revanš ćemo navodno gledati početkom 2020. i to nakon Wilderovog revanša s Ortizom: https://fightsite.hr/rubrike/k1-boks/de ... a-za-2020/
Ne bi sprdnja od borbe, možda i bi, ali na Joshuinu štetu. Destroyer ga je stajao glave i zasluženo pobjedio, svaka mu čast!
croatic f1 je napisao/la: 01.06.2019., 20:58
Zahvala Aleksandru Rakiću na ekspresnom nokautu zbog kojeg se mogu fokusirati na finale LP Kakav udarac, lijeva noga u stilu Cro Copa i spavanje za Manuwu
Kakva bomba u glavu strahota jebote....
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Vettel-Ferrari je napisao/la: 02.06.2019., 09:12
Ne bi sprdnja od borbe, možda i bi, ali na Joshuinu štetu. Destroyer ga je stajao glave i zasluženo pobjedio, svaka mu čast!
Gledao sam uživo i nisam vjerovao svojim očima da se stvarno isplatilo ostati budan do 5 ujutro
Kapa do poda Ruizu, taj "maleni" bucko je srušio zvijer koja je Anthony Joshua. Nevjerojatno, i dalje mi nije sjelo da je upravo njemu to uspjelo i da je neporaženi AJ prvi poraz upisao sinoć u takvom meču. Još je lik upao kao zamjena, nije imao pune pripreme, ako sam dobro zapamtio od komentatora, zadnja borba mu je bila prije 40 dana. Čudesno
Nisam neki boksački stručnjak, ali čini mi se da se Joshua jednostavno previše zajebavao sinoć. Činilo mi se da je (kao i ja) previše podcijenio Ruiza, dopustio mu previše ozbiljnih napada i kasnije se nije snašao kad ga je ovaj uzdrmao i krenuo na sve ili ništa - i dobio sve.