Bottas smrade jedan valjda ce ham to rjesit u utrci. Zili mi se ovaj bottas previse nesto jebo sebe. Seb jbg, dobar krug ali nije islo a ham je vjerojatno naoravio gresku u s1 i poousio pp iako se super oporavio nakon s1...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ako mene neko pita sezona je gotova sto se Ferrarija tice i kraj za Vettela sto se tice titule sa Ferrarijem. Daleko je Mercedes u svakom segmentu . To je to.
Nadam se da ce Botas uspeti da se nosi celu sezonu sa Ham.
Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 16:57
Još jednom jedan veliki AHAHHAHAHA na one izjave nakon FP2 od Hamiltona.
Ja ih više i ne čitam.
I Vukove, takođe.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Abe .. docice i taj dan... sada je sve po njihov terk ... rekorde shumahera mora da se obore cujte to...opet vale ferarri kako je bio brz kako ih nije sramota ...
Lewis S1 žuti +0.2 ja msm
Ostala dva ljubičasti
Ovo ga je zeznuo onaj koji govori kad će izlazit vani, na kraju je ispušio što je bio zadnji, ali hajd prvi red je super pokraj nadmoćnih Ferrarija na pravcima
Merc je nadmocni u svih segmentima... i dok hamilton ne obori rekorde shumahera pvo ce pvako da bude i dokle vishe sa to ferrari brz na pravcima kad nije tako...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.